- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
Onu da yasadım canım hem de en yakınım dediğim arkadasım tarafından. Esi ile 15 gün bildigin tatil yaptılar evimizde; eşimin içki dolabında ne varsa içtiler, evde kendi dikkat ettiğimiz herşeyi hor kullandılar (1000 Euro değerindeki yemek masamı sigara yanigi yaptılar), 15 günde eve bir tane ekmek bile alma zahmetinde bulunmadılar (ekmeklerine muhtaç değiliz tabi ki, bizde adet böyledir birinde 3 gün kalacak olsak ev masrafına az çok katkıda bulunmaya çalışırız), durumları var, gidecekleri güne kadar 4000-5000 Euro tutarında alışveriş yaptılar (kıyafet, elektronik vs) sonra da Türkiye'ye dönünce "evinizde kaldık sağolun ama rahat edemedik çünkü hep bizi uyardınız rahatsız hissettirdiniz diye mesaj attılar (masamı yaktın, sigara içilmeyen evimde 15 günde iki karton sigara içtin hayırsız ne diyecektim gel bi de kafama ... Mı ?) tabi ki artık görüşmüyoruz ama Hakkı'mı helal etmiyorum kendisine...
Eşi artık adamın beynini Nasıl yediyse adam telefonu karısına vermiş herhalde tamam al istediğini yaz yeter ki sus artık diyeGece yıl hiç unutmam
Ankara ya gezmeye gittik eşimle.
Ankarada arkadaşı vardı. evliydi.
gitmeden görüşmek için haber etmiştik.
gittigimizde eşim tekrar aradı cvp yok. watsapdan yazdı cvp yok.
evinde kalıcak değiliz zaten. otel ayarlamıştık.
en azından dıaşrda bi kahve icebilme nezaketinde bile bulunmadı.
Ankaradan ayrılınca. bize mesaj yazdı. işte biz eşimle evlenirken karar aldık.
yabancıları eve yatılı kabul etmicez
tabi ben şok. ben dumur
her gün eşimle konuşan arkidiş başkasıydı
paylaşmak istedim
Cevap geldi ve ben şu anda bir şok daha yaşıyorum uzatmadan mesajı yazacağım:
Kuzen- hmm tamam kuzi ya tüh güzel olurdu aslında x hiç yurtdışına çıkmamış ilk kez bize katılıp çıkmış olacaktı
Ben- kuzi zaten x te sıkılmaz mı? Sen eşinle ben eşimle... o tek kalıcak grupta
Kuzen- kuzi zaten sevgilisi de gelecek kabul etsen yalnız tek kalmayacak ki grupta
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben şok ben oha ben dumur ben yandı kafa hiçbirşey yazmadım..
Ben olsam o kuzeni silerdim defterden. Sana olan yakınlığından seni özlediğinden falan değil evini otel niyetine kullanmaya gelecekmiş meğer. Kes alakanı olsun bitsin.Kuzenim cevap yazdı (sanırım gelmeyecekler):
-tamam kuzi biz bu aksam x (eşi) ile tam bi plan yapalım kesin 25'inde gelebilecek miyiz falan sana haber veririz........
Sanırım birçok arkadasın yazdığı gibi "kafile olarak tatillerini planlamışlar" ve ben hayır diyince planları suya düştü.. Yarın bi gün gelemiyoruz derlerse hiç şaşırmam.. Ne diyim artık pes!
Konu sahibi bencede durum aynı böyle. Ve eğer arkadaşları satıp gelecek olurlarsa bu saatten sonra o kuzeni evine kabul falan etme. " eşimle konuştuk sizinki iptal olunca bizde başka plan yaptık artık bi dahaki sefere " falan de. Ben benim için değilde sırf evimi otel gibi kullanmak isteyen o kuzeni kabul etmezdim. Hele ki böylesi terbiyesizliğinden sonra.Daha konuda ki ilk mesajimda
Durumun boyle gorundugunu soylemistim.
Yani siz planlarinin sadece konaklama
Kismina dahildiniz.
Yazdigin cevap cok yerinde olmus.
Kuzenlerde buyuk ihtimal
Gelemeyeceklerini yakin zamanda bildirirler :)
Kesenin agzini acip otel bakacak
Gibiler.
Yada baska yerler dusunecekler.
Para sikintilari var ise
Arkadasi satip geledebilirler bu da bir ihtimal.
Valla cnm o çekinmeden dolandırmadan çat diye sormuş böyle bir şeyi..Sen neden çekiniyosun ki?Eşim ve Ben kabul edemeyiz de geç yaniHerkese merhaba,
Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Yurtdisinda yasiyorum, 25 Haziran'da kuzenim esi ile birlikte Turkiye'den 10 gunlugune bize gelecek, beraber gezecegiz, hasret giderecegiz vs. Kendisini de esini de cok severim.
Ancak dun beni sok eden bir mesaj atti, en yakin kiz arkadasi onlarla buraya gelmek istiyor ve kuzenim "onunla gelirsek sorun olmaz degil mi" diye sordu. Cevap veremedim cunku kuzenimi incitmeden nasil "hayir" diyebilirim bilemiyorum.
Kizi hayatimda gormedim ama hep adini duydugum biriydi... Esime soyledigimde "hic tanismadigim bir insanin gelip evimizde kalmasi diye birsey olamaz, sacmalamasinlar, aileden olsa hadi neyse" dedi.
Baska semtte oturuyor olsam bana cay icmeye gelirken yaninda arkadasini getirse tabi ki agirlardim ama bu boyle birsey degil ki; baska ulkede 10 gun bizimle kalacak, bizimle gezecek, huyunu suyunu bilmedigim, hicbir muhabbetimin olmadigi bir insandan bahsediyoruz.
Ne mesaj yazacagimi sasirdim, yazip yazip sildim, ne denir ki simdi?
(Evet kuzenime ayri kizginim boyle birseyi cekinmeden sorabildigi icin - ben asla boyle birsey teklif edemezdim kimseye...)
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Teşekkür ederimayy su hazir cevapliligina bayiliyorum
Yakin bir arkadasim var ankarali
Senin konusma tarzini ona cok benzetiyorum ya
yoksa omusun sen ?
Fare sığamadığı deliğe girerken birde kuyruğuna kabak bağlarmış bu da ona benzemişmisafir misafiri istemez, ev sahibi hiçbirini istemezSiz 10 gün kendisini kabul etmişsiniz ona sevineceğine birde yanında misafir getirmesi abes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?