Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

maşallah ne nankör insanlar var ya sinir oluyorum böyle insanlara iyi davrandıkça yüzünü yumuşak gördükçe tepene çıkarda orda bile memnun olmazlar az bile yapmışsınız. otele kalmaya gelmiyor bir aile evine geliyor misafirse de misafirliğini bilmeli canım bu ne rahatlık biz kendi evimizde böyle rahat davranamıyoruz valla

Daha neler . .
Olmadı ordaki herkesi getirseydi size. .

bunda çekineceğiniz bir durum yok çeinmesi gereken kişi kuzeniniz açık açık söyleyin müsait olmadığınızı

Eşi artık adamın beynini Nasıl yediyse adam telefonu karısına vermiş herhalde tamam al istediğini yaz yeter ki sus artık diye

Yurt disi ya, arkadasi da belli ki peşlerine takilip gezmek niyetinde. Ancak hic tanimadigi insanin evinde kalmayi goze aldigina gore ... Biraz extra large bir kisilige sahip demek ki. Hos olmayan bir durum ayrica emrivaki!

Eşini bahane edip ek bence canım yada kv falan bizde şimdi laf eder falanda diyebilirsin.millet gezmek için yer arıyo

Ay inanırım vallahi.
Benim kuzenim senelerdir yurtdışında yaşıyor.
Yolda görse tanımayacağı, dıdının dıdısı tatile gittiğinizde beni de götürün dedi. Aleni ima edenler oldu.
Yahu biz yeri geliyor bir hostel odası tutuyor dört kişi aynı odada konaklıyoruz elle öyle gezilir mi?İnsanlar çıkarı olunca bir yüzsüzleşiyorlar ki..
Ama bu kadarı da ayıp. Ben senelerdir turistik gezi için kuzene giderim, bir tane bile arkadaşımı çağırmadım hele bir de arkadaşımı bir de sevgiliyle çağırıp bunu iki kişiye çıkaracağım. Bakalım ev sahibinin evi müsait mi dört kişi yatırmaya.
Valla utanıp sıkılması gereken siz değilsiniz düşüncesiz kuzeniniz. Otel değilsiniz size sormadan öyle iş yapıyorsa gelmesin zaten.
Kullandırmayın kendinizi. Kuzeniniz sizi pek umursamıyor maksat yurtdışı gezisi, onu da arkadaşıyla yapmak istiyor.
Gelmezse gelmesin.

Yurtdışındaki gurbetçilerin kaderi bu. Eski mahalleliler bile çocuğunu dil kursuna gönderecek olsa sizde kalması gerekiyormuş gibi davranıyorlar.

Millet sadece yatağı kullandığını düşünüp gezmeye geliyor ama çamaşırı yemeği güleryüzü ilgisi alakası sabahlamalı sohbeti yediği içtiği eve kaçta girdi çıktığı vs vs hepsi dert.. En yakınlar çekiliyor da diğerlerine katlanılmıyor.

Sizin de orada bir aile bir ev olduğunuzun farkında değiller sanırım.

Eşim Türk ve biz misafiri çok severiz. Lakin senin durumun başka. Bu misafirlik değil enayi yerine koymak. Baştan net ve yumuşak bir şekilde tavrını koyman çok iyi olmuş. Yarın bu yancıların yanına başkasını takip gelmeyeceğini bilemezsin. Nasılsa bizim x in bir kuzeni var fıstık gibi ağırlıyor olacaksın. Bedava otel yeme içme derdi yok istediğimiz yeri de gezeriz.

Şuan öyle çok sinirlendim ki, ben senin yerinde olsam bi şey uydururdum o kuzenide kabul etmezdim ! Kusura bakma ama yüzsüzlüğün böylesi !

Ben olsam o kuzeni silerdim defterden. Sana olan yakınlığından seni özlediğinden falan değil evini otel niyetine kullanmaya gelecekmiş meğer. Kes alakanı olsun bitsin.

Konu sahibi bencede durum aynı böyle. Ve eğer arkadaşları satıp gelecek olurlarsa bu saatten sonra o kuzeni evine kabul falan etme. " eşimle konuştuk sizinki iptal olunca bizde başka plan yaptık artık bi dahaki sefere " falan de. Ben benim için değilde sırf evimi otel gibi kullanmak isteyen o kuzeni kabul etmezdim. Hele ki böylesi terbiyesizliğinden sonra.

Reactions: anu
Adamların sizinle gezme planı falan yokmuş onlar 4 kişi gelip senin evi otel gibi kullanacakmıs benim anladığım bu, hadi kuzen gelir de diğer 2 kişi hiç tanımadığı birinin evine gidip 10 gün kalmaya nasıl sıcak bakar yaa, bedava kefen bulsalar ölecekler demek

sen bence o kuzenle ırtıbatı kes
akraba boyle yaparsa....
resmen enayı yerıne koymaya calısıyor
keske durust olsaydı

Valla cnm o çekinmeden dolandırmadan çat diye sormuş böyle bir şeyi..Sen neden çekiniyosun ki?Eşim ve Ben kabul edemeyiz de geç yani

Bana 2 günlük misafir bile bazen külfet geliyor, yazlık yerde yaşıyoruz.

Hergün gezdirmesi var 1,
Dışarıda yenilip içilmesi var 2,
Kalabalık olduğu zamanlarda trafikte kalması var 3,
işleri güçleri bırakması var 4,
Yorgunluk cabası...

Ama en fenası, senin yaptıgın tüm fedakalığı görmeyip, günlerce elini cebine atmayıp, tüm kış seni bir kez bile aramayıp, yaz aylarına yaklaşırken ARANMAK!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…