Soyle yazdim (henuz gondermedim esim isten gelince ona da okuyacagim):
"Sizin basimizin ustunde yeriniz var ama arkadasini yatili misafir olarak agirlayamayacagim.
Arkadasini tanimiyoruz, biz rahat edemeyiz."
"Sizin basimizin ustunde yeriniz var ama arkadasini yatili misafir olarak agirlayamayacagim.
Arkadasini tanimiyoruz, biz rahat edemeyiz."
Aaaaa neden öyle diyorsun
Bir tanısan bak çok seversin
Bizden iyi anlaşırsın valla
diye cevap gelse?
Ozellikle o konuda birsey yazmadim cunku oldu da otelde kaldi diyelim, her gun onunla bulusmak zorunda kalacagiz, planlara onu da dahil etmek zorunda kalacagiz, aksam biz eve o otele doneken tuhaf olacak falan hic karistirmak istemedim.otel ayarlama veya başka konularda...
yolladim :)ben onaylıyorum yolla gitsin
"biz" rahat edemeyiz derim ya da cevap bile yazmam ay umarim birsey demezAaaaa neden öyle diyorsun
diye cevap gelse?
Olacağı o büyük ihitimal..Aaaaa neden öyle diyorsun
diye cevap gelse?
Ozellikle o konuda birsey yazmadim cunku oldu da otelde kaldi diyelim, her gun onunla bulusmak zorunda kalacagiz, planlara onu da dahil etmek zorunda kalacagiz, aksam biz eve o otele doneken tuhaf olacak falan hic karistirmak istemedim.
yolladim :)
"biz" rahat edemeyiz derim ya da cevap bile yazmam ay umarim birsey demez
Ben tavırdan rahatsız oldum.
Sorun olur mu diye sormuyor, olmaz değil mi diye
onay almaya çalışıyor.
Demek ki sen buraya 3 lü olarak sadece tatil yapmak
için geliyorsun.
Bana misafir olmaktan çıkıyor mevzu.
Aaaaa neden öyle diyorsun
diye cevap gelse?
Herkese merhaba,
Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Yurtdisinda yasiyorum, 25 Haziran'da kuzenim esi ile birlikte Turkiye'den 10 gunlugune bize gelecek, beraber gezecegiz, hasret giderecegiz vs. Kendisini de esini de cok severim.
Ancak dun beni sok eden bir mesaj atti, en yakin kiz arkadasi onlarla buraya gelmek istiyor ve kuzenim "onunla gelirsek sorun olmaz degil mi" diye sordu. Cevap veremedim cunku kuzenimi incitmeden nasil "hayir" diyebilirim bilemiyorum.
Kizi hayatimda gormedim ama hep adini duydugum biriydi... Esime soyledigimde "hic tanismadigim bir insanin gelip evimizde kalmasi diye birsey olamaz, sacmalamasinlar, aileden olsa hadi neyse" dedi.
Baska semtte oturuyor olsam bana cay icmeye gelirken yaninda arkadasini getirse tabi ki agirlardim ama bu boyle birsey degil ki; baska ulkede 10 gun bizimle kalacak, bizimle gezecek, huyunu suyunu bilmedigim, hicbir muhabbetimin olmadigi bir insandan bahsediyoruz.
Ne mesaj yazacagimi sasirdim, yazip yazip sildim, ne denir ki simdi?
(Evet kuzenime ayri kizginim boyle birseyi cekinmeden sorabildigi icin - ben asla boyle birsey teklif edemezdim kimseye...)
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
yani ilerde sen kırılacağına boşver kırılıp dökülen dökülsün şimdiden ne cesaret yüz verme ne kadar yüz verdin okadar yüzsüz olur kimileriCanım eşim bu tarz şeylerden hoşlanmaz akraba değil tanıdık değil k.bakma maalesef sorun olur seni bekleriz diyebilirsiniz kırılan kırılsın böyle düşüncesizce yaklaşılmaz ki
Siz zaten kendi tarafınızdan kararınızı vermişsiniz.Şu anki konu kişilerin kişiliğine göre değişir elbette.Herkese merhaba,
Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Yurtdisinda yasiyorum, 25 Haziran'da kuzenim esi ile birlikte Turkiye'den 10 gunlugune bize gelecek, beraber gezecegiz, hasret giderecegiz vs. Kendisini de esini de cok severim.
Ancak dun beni sok eden bir mesaj atti, en yakin kiz arkadasi onlarla buraya gelmek istiyor ve kuzenim "onunla gelirsek sorun olmaz degil mi" diye sordu. Cevap veremedim cunku kuzenimi incitmeden nasil "hayir" diyebilirim bilemiyorum.
Kizi hayatimda gormedim ama hep adini duydugum biriydi... Esime soyledigimde "hic tanismadigim bir insanin gelip evimizde kalmasi diye birsey olamaz, sacmalamasinlar, aileden olsa hadi neyse" dedi.
Baska semtte oturuyor olsam bana cay icmeye gelirken yaninda arkadasini getirse tabi ki agirlardim ama bu boyle birsey degil ki; baska ulkede 10 gun bizimle kalacak, bizimle gezecek, huyunu suyunu bilmedigim, hicbir muhabbetimin olmadigi bir insandan bahsediyoruz.
Ne mesaj yazacagimi sasirdim, yazip yazip sildim, ne denir ki simdi?
(Evet kuzenime ayri kizginim boyle birseyi cekinmeden sorabildigi icin - ben asla boyle birsey teklif edemezdim kimseye...)
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Mis gibi bir taşla iki kuş,hem kuzeni anlar hatayı hemde siz iyi niyetle söulemiş gibi olursunuz :)Ah tabi şekerim gelsin ben ona burdan uygun bir otel ayarlarım merak etme deyin..sonuçta siz davet etmediniz.sizde kalmak istemeside çok düşüncesizce bir hareket bunu teklif eden kuzende düşüncesiz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?