Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

denir ama neyse...
Normal şartlarda olsa buyursun gelsin tabi..Ama burda düşüncesizce hareket eden kuzenin canm ya düşünüyorum da ben olsam nasıl yardımcı olabilirim. Acaba daha az kalsam da yük olmasak mi falan diye düşünürüm yani. Mesele misafir ağırlamak,ikram hazırlamak değildir tabi masaya en fazla bi tabak fazla konur evde müsait diyorsun tamam nolcak..
Ama burdaki mesele düşüncesizlik hem gezicekler oh tanıdıkta misss
Hem eşinde istemiyor uygun bir dille anlat.Canim kusura bakma ama seni severim beraber 4muz daha rahat oluruz diye düşündüm yada eşim aileden olmayan birinin yatılı olarak kalmasına sıcak bakmıyor gibi.
Yani o düşünmemiş sende düşünme ve söyle canm

Cevap geldi ve ben şu anda bir şok daha yaşıyorum uzatmadan mesajı yazacağım:

Kuzen- hmm tamam kuzi ya tüh güzel olurdu aslında x hiç yurtdışına çıkmamış ilk kez bize katılıp çıkmış olacaktı

Ben- kuzi zaten x te sıkılmaz mı? Sen eşinle ben eşimle... o tek kalıcak grupta

Kuzen- kuzi zaten sevgilisi de gelecek kabul etsen yalnız tek kalmayacak ki grupta

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben şok ben oha ben dumur ben yandı kafa hiçbirşey yazmadım..

Harbiden ohaaa!
Kendisine oha dediğimi iletin :)

oldu canım birde iki kişi elın adamınıda getırcek evınıze hayret edılcek iş

Harbiden ohaaa!
Kendisine oha dediğimi iletin :)

Tamam gelsin deseymişim yanında sevgilisiyle gelme planı varmış meğer ya şu anda şok geçiriyorum birden öyle demediler demek ki önce bi yokladı tanımadığım kuzen kankası + tanımadığım kuzen kankasının sevgilisi çok sinirlendim su anda ya

Eşim tanımadığı insanların yanında tedirgin olur de. Sizinle tatilimizin de tadı kaçsın istemem bu yüzden diye söyle. Hayır kuzenin böyle bir emrivakiyi yapmaya çalışmış, hadi bir yerde kuzen idare edilir de ben asıl o kız arkadaşa ne diyeyim? Yabancı bir ülkede hiç tanımadığı insanların evine 10 günlüğüne misafir olmaya çalışmak nedir ya? Kendini zorla davet ettirmek nedir? Asla bu kadar yüzsüz olamayacağım için anlayamıycam galiba

siz şu an tamamıyla otel olarak görülüyorsunuz bence onlar planı çoktan yapmışlar bir de eve tanımadığın bir adamı mı alcakmışsınız sizin kuzende şu an sırf kendi keyfini düşünüyor

tanımadığım bi kızı kabul edemezken tanımadığım bir adamı hiç alamam deyin eşim kesinlikle razı değil deyin valla

Son gelişme bu oldu maalesef sözün bittiği yer..!

eşinin fikri olarak kabul edemeyeceğini söyle, eşinin fikrine saygı duymak zorunda

Her zaman söylerim valla evli çiftin yanına kadın-erkek (tek) arkadaş yakışmaz! Bence çok tehlikeli bi durum.
Ben olsam tasla kabul etmem. Ama asıl bunu teklif edenlere O kadar kızıyorum ki
Kabul etsen senin huzurun kaçıcak etmesen karşıdaki insan bozulacak ama bozulursa bozulsun tam bi terbiyesizlik!
Ha bide kızın sevgiliside varmış te Allahım ya millet toptan cozutmuş Allah akıl Fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…