- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
- 18
Eşimle konuştum şimdi mesajlaşmamızı söyledim boş boş suratıma baktı hayır tabi ki şaka mı bu diyor kuzenimi seviyorum ama nereden çıktı şimdi bu is ya ağız tadı kalmadı ki inanın kuzenim ve esini ağırlamak icin bile hevesim kaçtıgelsin desem bi de sevgili gelecekmiş hey allahım ya saka gibi
Ben eşini takdir ettimEşimle konuştum şimdi mesajlaşmamızı söyledim boş boş suratıma baktı hayır tabi ki şaka mı bu diyor kuzenimi seviyorum ama nereden çıktı şimdi bu is ya ağız tadı kalmadı ki inanın kuzenim ve esini ağırlamak icin bile hevesim kaçtıgelsin desem bi de sevgili gelecekmiş hey allahım ya saka gibi
Tüm cesaretimi topladım şöyle yazdım:
"Tatlim beni çok zor duruma sokuyorsun, yazarken bile rahatsızlik duyuyorum ama maalesef bunu demenin güzel bir şekli yok; biz arkadaşını ve -sevgilisini- kabul edemeyeceğiz kusura bakmayın. Sen ve eşinin basımızın üstünde yeri var. Ama dersen ki yok biz illa x lerle gelip gezmek istiyoruz benim naçizane tavsiyem onu ileride başka bir gezi olarak planlayın, şehir merkezinde bi otelde kalıp gezin tozun takılın kendi aranızda.. Ama lütfen bana tanımadığım kişileri misafir getirme. Sen canımsin senden çekinmem utanmam ama tanımadığım insanlarla 3-5 gün de değil 10 gün aynı evde rahat edemem hele ki kendi evimde bunu yasamak hiç istemem. Anlayışla karşılayacağını umuyorum, görüşmek üzere."
Başka lafa gerek yok. Tabi anlayana...Tüm cesaretimi topladım şöyle yazdım:
"Tatlim beni çok zor duruma sokuyorsun, yazarken bile rahatsızlik duyuyorum ama maalesef bunu demenin güzel bir şekli yok; biz arkadaşını ve -sevgilisini- kabul edemeyeceğiz kusura bakmayın. Sen ve eşinin basımızın üstünde yeri var. Ama dersen ki yok biz illa x lerle gelip gezmek istiyoruz benim naçizane tavsiyem onu ileride başka bir gezi olarak planlayın, şehir merkezinde bi otelde kalıp gezin tozun takılın kendi aranızda.. Ama lütfen bana tanımadığım kişileri misafir getirme. Sen canımsin senden çekinmem utanmam ama tanımadığım insanlarla 3-5 gün de değil 10 gün aynı evde rahat edemem hele ki kendi evimde bunu yasamak hiç istemem. Anlayışla karşılayacağını umuyorum, görüşmek üzere."
Ben eşini takdir ettim
Kızı istememiş helal olsun valla
Ne işi var demiş aslında senin diyeceğini o demiş
Konuyla cok alakasi yok ama hangi ülkedesin merak ettim :) Gelirsem beni sokakta birakmazsin degil mi:)bu arada bu konuda belirtmedigim bir detay var; BENİM EŞİM YABANCİ! Yatılı misafir gelenekleri yok, kendi kuzeni kız arkadaşı ile bir nikah için oturduğumuz sehre geldiğinde otelde kaldılar, teyzesi ve esi yine otelde kaldı (biz teklif ettik kalmalarını). Kayınvalidemler en çok iki gün misafirimiz oldular (bu bir kez oldu) normalde 1 gece kalır giderler (yılda birkaç kez). Benim maşallah TR'den ailem arkadaşlarım akrabalarım toplanıp toplanıp geliyor sağolsun eşim gık etmedi bu güne dek. Düşünsenize esimin hiçbir tanıdığı evinde yayılıp kalmıyor ama benim taraftan gelen 10 bazen 15 günlük misafire hiç ses etmemiştir. Hakkını ödeyemem vallahi sağolsun
aynen ağız değişmiş boşver gelmesinler daha hayırlıdır belkiKuzenim cevap yazdı (sanırım gelmeyecekler):
-tamam kuzi biz bu aksam x (eşi) ile tam bi plan yapalım kesin 25'inde gelebilecek miyiz falan sana haber veririz........
Sanırım birçok arkadasın yazdığı gibi "kafile olarak tatillerini planlamışlar" ve ben hayır diyince planları suya düştü.. Yarın bi gün gelemiyoruz derlerse hiç şaşırmam.. Ne diyim artık pes!
Evet bence gelmeyeceklerKuzenim cevap yazdı (sanırım gelmeyecekler):
-tamam kuzi biz bu aksam x (eşi) ile tam bi plan yapalım kesin 25'inde gelebilecek miyiz falan sana haber veririz........
Sanırım birçok arkadasın yazdığı gibi "kafile olarak tatillerini planlamışlar" ve ben hayır diyince planları suya düştü.. Yarın bi gün gelemiyoruz derlerse hiç şaşırmam.. Ne diyim artık pes!
Diyorum ya takdir ettim olması gerekeni yapmışbu arada bu konuda belirtmedigim bir detay var; BENİM EŞİM YABANCİ! Yatılı misafir gelenekleri yok, kendi kuzeni kız arkadaşı ile bir nikah için oturduğumuz sehre geldiğinde otelde kaldılar, teyzesi ve esi yine otelde kaldı (biz teklif ettik kalmalarını). Kayınvalidemler en çok iki gün misafirimiz oldular (bu bir kez oldu) normalde 1 gece kalır giderler (yılda birkaç kez). Benim maşallah TR'den ailem arkadaşlarım akrabalarım toplanıp toplanıp geliyor sağolsun eşim gık etmedi bu güne dek. Düşünsenize esimin hiçbir tanıdığı evinde yayılıp kalmıyor ama benim taraftan gelen 10 bazen 15 günlük misafire hiç ses etmemiştir. Hakkını ödeyemem vallahi sağolsun
Kaplumbağa sudan geçemiyor, halasının kızını da sırtına almış...Cevap geldi ve ben şu anda bir şok daha yaşıyorum uzatmadan mesajı yazacağım:
Kuzen- hmm tamam kuzi ya tüh güzel olurdu aslında x hiç yurtdışına çıkmamış ilk kez bize katılıp çıkmış olacaktı
Ben- kuzi zaten x te sıkılmaz mı? Sen eşinle ben eşimle... o tek kalıcak grupta
Kuzen- kuzi zaten sevgilisi de gelecek kabul etsen yalnız tek kalmayacak ki grupta
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben şok ben oha ben dumur ben yandı kafa hiçbirşey yazmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?