Kuzenim cevap yazdı (sanırım gelmeyecekler):
-tamam kuzi biz bu aksam x (eşi) ile tam bi plan yapalım kesin 25'inde gelebilecek miyiz falan sana haber veririz........
Sanırım birçok arkadasın yazdığı gibi "kafile olarak tatillerini planlamışlar" ve ben hayır diyince planları suya düştü.. Yarın bi gün gelemiyoruz derlerse hiç şaşırmam.. Ne diyim artık pes!
kuzen senin adına sizin evi tam pansiyon rezerve ediyor ona buna.
bu ne rahatlık?
ye iç yat bedava. tek masraf uçak biletleri olacaktı galiba.
AnaaaaaOnu da yasadım canım hem de en yakınım dediğim arkadasım tarafından. Esi ile 15 gün bildigin tatil yaptılar evimizde; eşimin içki dolabında ne varsa içtiler, evde kendi dikkat ettiğimiz herşeyi hor kullandılar (1000 Euro değerindeki yemek masamı sigara yanigi yaptılar), 15 günde eve bir tane ekmek bile alma zahmetinde bulunmadılar (ekmeklerine muhtaç değiliz tabi ki, bizde adet böyledir birinde 3 gün kalacak olsak ev masrafına az çok katkıda bulunmaya çalışırız), durumları var, gidecekleri güne kadar 4000-5000 Euro tutarında alışveriş yaptılar (kıyafet, elektronik vs) sonra da Türkiye'ye dönünce "evinizde kaldık sağolun ama rahat edemedik çünkü hep bizi uyardınız rahatsız hissettirdiniz diye mesaj attılar (masamı yaktın, sigara içilmeyen evimde 15 günde iki karton sigara içtin hayırsız ne diyecektim gel bi de kafama ... Mı ?) tabi ki artık görüşmüyoruz ama Hakkı'mı helal etmiyorum kendisine...
o kadar uyarıya rağmen tatilleri yarım kalmasın diye yüzsüzce kaldılar. e yuh?! bunlar arkadaş değil zaten beleşçi.Onu da yasadım canım hem de en yakınım dediğim arkadasım tarafından. Esi ile 15 gün bildigin tatil yaptılar evimizde; eşimin içki dolabında ne varsa içtiler, evde kendi dikkat ettiğimiz herşeyi hor kullandılar (1000 Euro değerindeki yemek masamı sigara yanigi yaptılar), 15 günde eve bir tane ekmek bile alma zahmetinde bulunmadılar (ekmeklerine muhtaç değiliz tabi ki, bizde adet böyledir birinde 3 gün kalacak olsak ev masrafına az çok katkıda bulunmaya çalışırız), durumları var, gidecekleri güne kadar 4000-5000 Euro tutarında alışveriş yaptılar (kıyafet, elektronik vs) sonra da Türkiye'ye dönünce "evinizde kaldık sağolun ama rahat edemedik çünkü hep bizi uyardınız rahatsız hissettirdiniz diye mesaj attılar (masamı yaktın, sigara içilmeyen evimde 15 günde iki karton sigara içtin hayırsız ne diyecektim gel bi de kafama ... Mı ?) tabi ki artık görüşmüyoruz ama Hakkı'mı helal etmiyorum kendisine...
Ohhh my God didimCevap geldi ve ben şu anda bir şok daha yaşıyorum uzatmadan mesajı yazacağım:
Kuzen- hmm tamam kuzi ya tüh güzel olurdu aslında x hiç yurtdışına çıkmamış ilk kez bize katılıp çıkmış olacaktı
Ben- kuzi zaten x te sıkılmaz mı? Sen eşinle ben eşimle... o tek kalıcak grupta
Kuzen- kuzi zaten sevgilisi de gelecek kabul etsen yalnız tek kalmayacak ki grupta
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben şok ben oha ben dumur ben yandı kafa hiçbirşey yazmadım..
Seninki yine iyi. Bize abim eşi ve çocuğu + arkadaşı, eşi ve 2 çocuğunu getirecek, hem de 2 hafta. Üstelik adam 3-4 ay önce yine gelip evimizde kaldı. Anlamıyorum bu genişlik nerden geliyor bu insanlarda. İstemiyorum dedim kötü oldum, ne geçimsizliğim kaldı ne misafir sevmezliğim. Umarım aynılarını yaşamazsın.
aynen öyle planlar yapılmış ve evınız otel gıbı kulanılcaktıKuzenim cevap yazdı (sanırım gelmeyecekler):
-tamam kuzi biz bu aksam x (eşi) ile tam bi plan yapalım kesin 25'inde gelebilecek miyiz falan sana haber veririz........
Sanırım birçok arkadasın yazdığı gibi "kafile olarak tatillerini planlamışlar" ve ben hayır diyince planları suya düştü.. Yarın bi gün gelemiyoruz derlerse hiç şaşırmam.. Ne diyim artık pes!
Aynı tarihlerde sen evi kitle tatile çık. :)) bu neymiş ya.
Daha konuda ki ilk mesajimda
Durumun boyle gorundugunu soylemistim.
Yani siz planlarinin sadece konaklama
Kismina dahildiniz.
Yazdigin cevap cok yerinde olmus.
Kuzenlerde buyuk ihtimal
Gelemeyeceklerini yakin zamanda bildirirler :)
Kesenin agzini acip otel bakacak
Gibiler.
Yada baska yerler dusunecekler.
Para sikintilari var ise
Arkadasi satip geledebilirler bu da bir ihtimal.
Keşke. Ama babamın evi işte. Mecburum. Onları tanımadığım ve istemediğim içinde abim ağır konuştu, sanki ben onun arkadaşının sülalesini evimde ağırlamak zorundayım. Derslerimi bile onlara göre ayarladım, çünkü evde misafir varken ders çalışamıyorum, annem de herşeyi yalnız halledemiyor yaş 64.
Cevap geldi ve ben şu anda bir şok daha yaşıyorum uzatmadan mesajı yazacağım:
Kuzen- hmm tamam kuzi ya tüh güzel olurdu aslında x hiç yurtdışına çıkmamış ilk kez bize katılıp çıkmış olacaktı
Ben- kuzi zaten x te sıkılmaz mı? Sen eşinle ben eşimle... o tek kalıcak grupta
Kuzen- kuzi zaten sevgilisi de gelecek kabul etsen yalnız tek kalmayacak ki grupta
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben şok ben oha ben dumur ben yandı kafa hiçbirşey yazmadım..
Haaa babanın evi ise farklı o zaman canım. Yani orası abinin evi ve kendi arkadaşlarını getiriyor gibi olmuş. Ben senin evine geliyor sandım :)
Ev özel alandır kiminle ilk görüseceksem asla evimde ağırlamam önce dısarıda bu prensibimi de her zaman her yerde acık bir sekilde dile getiririm ki insanlar bilsinler sizde bunu acıl bir sekilde dile getirirseniz cook rahat edersiniz :)Herkese merhaba,
Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Yurtdisinda yasiyorum, 25 Haziran'da kuzenim esi ile birlikte Turkiye'den 10 gunlugune bize gelecek, beraber gezecegiz, hasret giderecegiz vs. Kendisini de esini de cok severim.
Ancak dun beni sok eden bir mesaj atti, en yakin kiz arkadasi onlarla buraya gelmek istiyor ve kuzenim "onunla gelirsek sorun olmaz degil mi" diye sordu. Cevap veremedim cunku kuzenimi incitmeden nasil "hayir" diyebilirim bilemiyorum.
Kizi hayatimda gormedim ama hep adini duydugum biriydi... Esime soyledigimde "hic tanismadigim bir insanin gelip evimizde kalmasi diye birsey olamaz, sacmalamasinlar, aileden olsa hadi neyse" dedi.
Baska semtte oturuyor olsam bana cay icmeye gelirken yaninda arkadasini getirse tabi ki agirlardim ama bu boyle birsey degil ki; baska ulkede 10 gun bizimle kalacak, bizimle gezecek, huyunu suyunu bilmedigim, hicbir muhabbetimin olmadigi bir insandan bahsediyoruz.
Ne mesaj yazacagimi sasirdim, yazip yazip sildim, ne denir ki simdi?
(Evet kuzenime ayri kizginim boyle birseyi cekinmeden sorabildigi icin - ben asla boyle birsey teklif edemezdim kimseye...)
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?