Yaninda misafir getirmek isteyen yatili misafire ne denir?

Daha konuda ki ilk mesajimda
Durumun boyle gorundugunu soylemistim.
Yani siz planlarinin sadece konaklama
Kismina dahildiniz.

Yazdigin cevap cok yerinde olmus.
Kuzenlerde buyuk ihtimal
Gelemeyeceklerini yakin zamanda bildirirler :)
Kesenin agzini acip otel bakacak
Gibiler.
Yada baska yerler dusunecekler.
Para sikintilari var ise
Arkadasi satip geledebilirler bu da bir ihtimal.

kuzen senin adına sizin evi tam pansiyon rezerve ediyor ona buna.
bu ne rahatlık?
ye iç yat bedava. tek masraf uçak biletleri olacaktı galiba.

Onu da yasadım canım hem de en yakınım dediğim arkadasım tarafından. Esi ile 15 gün bildigin tatil yaptılar evimizde; eşimin içki dolabında ne varsa içtiler, evde kendi dikkat ettiğimiz herşeyi hor kullandılar (1000 Euro değerindeki yemek masamı sigara yanigi yaptılar), 15 günde eve bir tane ekmek bile alma zahmetinde bulunmadılar (ekmeklerine muhtaç değiliz tabi ki, bizde adet böyledir birinde 3 gün kalacak olsak ev masrafına az çok katkıda bulunmaya çalışırız), durumları var, gidecekleri güne kadar 4000-5000 Euro tutarında alışveriş yaptılar (kıyafet, elektronik vs) sonra da Türkiye'ye dönünce "evinizde kaldık sağolun ama rahat edemedik çünkü hep bizi uyardınız rahatsız hissettirdiniz diye mesaj attılar (masamı yaktın, sigara içilmeyen evimde 15 günde iki karton sigara içtin hayırsız ne diyecektim gel bi de kafama ... Mı ?) tabi ki artık görüşmüyoruz ama Hakkı'mı helal etmiyorum kendisine...

Anaaaaa
Resmen şokeledim
Utanmaz arlanmazlar bide öyle mi dediler

o kadar uyarıya rağmen tatilleri yarım kalmasın diye yüzsüzce kaldılar. e yuh?! bunlar arkadaş değil zaten beleşçi.

Valla kabul etmem ve etmiyorum kesinlikle.
Avrupa'da çok turistik bir yerde yaşıyorum
Beni aramayan kuzenlerim arkadaşları ile gelmek istiyor babamdan telimi alıp yazıyorlar
Yok artık. Kabul edemem dedim.
İyi niyetin suistimali
Bir de emrivaki var
Değil mi ile.
Sinir olurum.
Açık açık kabul etmek istemiyorum de.

Konu sahibi iyiki kabul etmedin kuzwnin muhtemelen dd gelmez seni yurtdisinda yasadigin icin enayi sandi herhaldd böylelikle de kuzeninkn gercek yüzünü gördün. Ben olsam yerinde birdaha görpsmezdim o kuzenimle

Ohhh my God didimyüzsüzlüğün bu kadarına pes!

Aynı tarihlerde sen evi kitle tatile çık. :)) bu neymiş ya.

Ayrıca belirteyim bekar erkek kadın gelip kalamaz diye düşünmem en yakın arkadaşım bekar ve hep gelip kalır bize ama tanımadığım bir insan 10 gün neden gelip kalsın bende hemde emrivakiyle

aynen öyle planlar yapılmış ve evınız otel gıbı kulanılcaktı

M Milky Way kuzenin mesajına cevap vermiş. Anlaşılan sorun da çözülmüş gibi.
Benim anlamadığım kuzeninin konusunu daha önce size gelen arkadaşından 1000 euroluk masanıza kadar getirip burayı dedikodu kazanına nasıl çevirdiniz vallahi çok şaşırdım.
Türk Kadın yapısın da dedikodu, çekiştirme, olayı tek ağızdan dinleyip taraf tutup pohpohlama vs gibi alışkanlığı zaten had safha da sizde yangına körükle gidiyorsunuz.
Merak ettim yaşadığınız yerde pek Türk arkadaşınız yok galiba :)
İçiniz çok dolmuş belli ki.
Sizi yargılamıyorum sadece konunun boyutunu mahalleli komşu teyzelerin sohbeti haline gelmesi beni bayağı etkiledi.

Aynı tarihlerde sen evi kitle tatile çık. :)) bu neymiş ya.

Keşke. Ama babamın evi işte. Mecburum. Onları tanımadığım ve istemediğim içinde abim ağır konuştu, sanki ben onun arkadaşının sülalesini evimde ağırlamak zorundayım. Derslerimi bile onlara göre ayarladım, çünkü evde misafir varken ders çalışamıyorum, annem de herşeyi yalnız halledemiyor yaş 64.

Kuzen saygısız. Konu Sahibi sen Tr ye gelirken komşusu da getir. Senin kuzen de kalsinlar :))

Kuzen siz de kalsın. Arkadaşları airbnb baksınlar bir zahmet. Ya da servas veya benzeri oluşumlar vardı. Yurt dışından gelip tanımadığın insanların evinde parasız kalıyorsun falan. Öğrenci olur anlarım da boyle bir yanciligi. Başkasının evinde 10 gün kalmak nedir. Kız da sevgilisi de bayagi rahatmis.

Haaa babanın evi ise farklı o zaman canım. Yani orası abinin evi ve kendi arkadaşlarını getiriyor gibi olmuş. Ben senin evine geliyor sandım :)

Eşim böyle şeylere sıcak bakmaz malesef canim ne sen bana sormuş ol ne ben eşime sorayım boşuna arada kalmak istemiyorum diyebilirsin veya kız sen beni görmeye geliyosun bi eksik kalıversin bişeyden de de yani hangisi tarzına uyuyosa

Oooo bunlarin kafa guzelmis yaa gule gule kullansinlar

Rahatlikta boyut asmis insanlar. Yancinin yancisinin yancisi

Haaa babanın evi ise farklı o zaman canım. Yani orası abinin evi ve kendi arkadaşlarını getiriyor gibi olmuş. Ben senin evine geliyor sandım :)

Ya gerçekten öyle mi? Yani benim de evim sonuçta ve onlara hizmet etmek zorunda olan kişi benim. Ayrıca adam evli barklı, üstelik anne babasını ziyarete gelirken milleti takıyor peşine, ve uçakla 10 saat mesafedeyiz. Haksız mıyım yani ben.

Ev özel alandır kiminle ilk görüseceksem asla evimde ağırlamam önce dısarıda bu prensibimi de her zaman her yerde acık bir sekilde dile getiririm ki insanlar bilsinler sizde bunu acıl bir sekilde dile getirirseniz cook rahat edersiniz :)

eşinin tepkisini abartı buldum.
kuzenini anlamadım yani. insan kuzeninin yanına gıderken neden birini götürmek ister ki.
rahatça muhabbet edemezsiniz bile.

sonuçta kuzenın senin, çekinmeden söyle. hazır eşine de mantıksız gelmişken onu bahane et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…