İşte bende görüşmek için öldüğümden değil de münasip olarak gitmemiz gerektiği için gitmeyi okeylemiştim.Eşler görüşüyorsa iletişimin kopma noktası hanımlardan kaynaklı olmuş demek ki. Yaptığınız bir hata kıracak bir kelimeniz olmadıysa kadın sizinle görüşmek istemiyor. Tablo gayet net bence. Nesini anlamadınız ki
Siz de bayaa bi takıldınız yalnızBunu kafanıza takacak kadar hatta buraya soracak kadar önemsemişsiniz bu kişiyi...Zaten samimi değilmişsiniz neden hemen çocuk için eşyalar aldınız ki? Özenip,bözenip alıncak bir yakınlıkta yok sizinde olayları ve kişileri abartma gibi bir durumunuz var gibi...Sanki sürekli bazı kişiler olur ya...
"Ya geçen aradım açmadın şey olmasın diye arayamadım...Ya görüşelim neden aramıyorsun falan fistan.."
Sizinle yıldızı tutmamış olabilir..Hani takacak bir durum yok..Sevmediğim kişilere "senden hoşlanmadım,muhabbetin beni sarmıyor" diyemiyorum mesela ben de...Ama iletişim kurmamak için özen gösteriyorum ve anlamasını bekliyorum
Aramayanı aramayacaksınız...Sormayanı sormayacaksınız...Takıntılı biri gibi geldiniz bana...
Amacım sizi yargılamak ya da başka birşey değil kesinlikle ki şuan bir sütun yazıya yorum yapıyorum...
Hani kendinizi de bir düşünün ben neden takıldım ki buna amaan deyin
Gayet olunmuyor bazenCagiririm deyip cagirmayan biri evet istemiyordur.. hadi 1-2 hafta olsa
Musait olmadi dersinde..yani 4 ay icinde musait olmadi mi? Bence birak salla
Hay ağzınız bal yesinn.Siz de bayaa bi takıldınız yalnıze hediye almış çünkü eşi adamla görüşmüş ve yakın zamanda çağıracaklar izlemimini almış. O da hediyesini hazırlamış.
Yok yaa 4 ayda olunur emin ol..demek zaten bu insanlar misafirlige gitmeyi dusunuyorsa suan cok dikkat etmiyolar koronaya filan.. hadi 1-2 ay kucukte 4 aylik bebek asiri kucuk degil artik.. bi yarim saat uygun olur herkes.Gayet olunmuyor bazenÖzellikle bebek küçükken ve misafir kafasında değilken. Pandemide misafir ağırlamayı unutmuşken oluyor
Bende misafiri hemen davet edenlerdenim mesela. O misafir gelemedikçe ben kasılırım afakanlar basarGayet olunmuyor bazenÖzellikle bebek küçükken ve misafir kafasında değilken. Pandemide misafir ağırlamayı unutmuşken oluyor
Biz bebekte anne de biraz toparlansınlar diye zaten bebek 6 aylık olduğunda haber verdik. Aradan 4 ay geçti. Şu an bebek 10 aylık.Yok yaa 4 ayda olunur emin ol..demek zaten bu insanlar misafirlige gitmeyi dusunuyorsa suan cok dikkat etmiyolar koronaya filan.. hadi 1-2 ay kucukte 4 aylik bebek asiri kucuk degil artik.. bi yarim saat uygun olur herkes.
Normalde gorusme ama cocugun olmjs evine gelmek isteyen birini geri cevirmek baya ayip bana gore..Bunu kafanıza takacak kadar hatta buraya soracak kadar önemsemişsiniz bu kişiyi...Zaten samimi değilmişsiniz neden hemen çocuk için eşyalar aldınız ki? Özenip,bözenip alıncak bir yakınlıkta yok sizinde olayları ve kişileri abartma gibi bir durumunuz var gibi...Sanki sürekli bazı kişiler olur ya...
"Ya geçen aradım açmadın şey olmasın diye arayamadım...Ya görüşelim neden aramıyorsun falan fistan.."
Sizinle yıldızı tutmamış olabilir..Hani takacak bir durum yok..Sevmediğim kişilere "senden hoşlanmadım,muhabbetin beni sarmıyor" diyemiyorum mesela ben de...Ama iletişim kurmamak için özen gösteriyorum ve anlamasını bekliyorum
Aramayanı aramayacaksınız...Sormayanı sormayacaksınız...Takıntılı biri gibi geldiniz bana...
Amacım sizi yargılamak ya da başka birşey değil kesinlikle ki şuan bir sütun yazıya yorum yapıyorum...
Hani kendinizi de bir düşünün ben neden takıldım ki buna amaan deyin
Biz bebekte anne de biraz toparlansınlar diye zaten bebek 6 aylık olduğunda haber verdik. Aradan 4 ay geçti. Şu an bebek 10 aylık.
Hah işte tam da bu. Normalde gidip gelmek istesem devamlı haz etmiyor, mesafe istiyor derim ki öylesi bi durum asla değil o nedenle bana da ayıp geliyor.Normalde gorusme ama cocugun olmjs evine gelmek isteyen birini geri cevirmek baya ayip bana gore..
Yok canımmmm çocuğu hacca falan giderse o zaman giderizneyse askere giderken ugurlarsiniz artik
Hah işte tam da bu. Normalde gidip gelmek istesem devamlı haz etmiyor, mesafe istiyor derim ki öylesi bi durum asla değil o nedenle bana da ayıp geliyor.
Ben net insan severim, birde gelip yarim saat otursan evini mi yiyeceksinHah işte tam da bu. Normalde gidip gelmek istesem devamlı haz etmiyor, mesafe istiyor derim ki öylesi bi durum asla değil o nedenle bana da ayıp geliyor.
Bu arayıp kibarlıktan ödün vermeden bahane sunmasına engel değil ama.ben hasetlik diye düşünmedim ama iletişim kurmak gelip gitmek istemiyorsa bile eşlerinin ve arkadaşliklarinin hatrına bi bahane ileri sürerek aramasını beklerdim.Niye haset kıskançlık oluyor hemen? Belki sevmiyor konu sahibinin ya da eşinin oturup kalkmasini, karakterini, bakışını vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?