Bence küçük küçük yürümeye başlamış.Daha dun bir bugun iki
Ne ara sizi tanimis da hemen yeriniz ayri olmus? Hani yillardir orda calisiyor olsaniz tamam diyecegim samimiyet olusur ama
Simdi durum oyle degil. Belli etmeden is atiyor olabilir size. Dikkatli olun. Fazla muhatap olmayin insanlarla.
Daha dun bir bugun iki
Ne ara sizi tanimis da hemen yeriniz ayri olmus? Hani yillardir orda calisiyor olsaniz tamam diyecegim samimiyet olusur ama
Simdi durum oyle degil. Belli etmeden is atiyor olabilir size. Dikkatli olun. Fazla muhatap olmayin insanlarla.
Tabi ki mesafeli davranarak bunu gerek arkadas ortamında gerekse ikili diyaloglarda ona hissettirerek.küçücük bir acik kapi birakmayarak .arada abi yada kucukse kardes diye hitap ederek..istemediğiniz durumların önüne geçebilirsiniz böylece...
Siz bu kişiyle ilgilidir başka bir konu daha açmıştıniz.
Gayet farkındasınız ilgisinin. Yeni iş ortamında sizin yeriniz nasıl ayrı olabilir ki?
Olay farklı yere gitmesin istiyorsanız, mesafeli olun. Bir de bakmışsınız "gayri ihtiyari"olmaması gereken bir konumda olursunuz.
Yeni girmişsiniz işe, adam hangi ara sizi tanıdıda yeriniz ayrı oldu. Nabız yokluyor gibi geldi bana. Ayrıca iş ortamında bir anda kurulan içli dışlı ilişkilerin sonu hüsran olur. Adamın davranışlarına karşı mesafeli olsanız iyi olur. Kimseye de fırsat vermeyin.
Mesafeyi koruyup durması gereken yeri gösterirdim. Sınırları belirlemek lazım.
Bence ailesiyle ilgili soru sormayın. Eğer size ilgisi varsa, sizin de ona ilginiz olduğu için ailesini merak ettiğinizi vs. düşünebilir. Genelde birinden hoslanildiginda onun yaptığı her hareketten, söylediği her sözden anlamlar çıkartılmaya çalışılır. En iyisi biraz mesafe koymak diye düşünüyorum. Bir de lisede değilsiniz ki grupça teneffüslerde oturasiniz, o kişiden bağımsız da diğer arkadaşlarınizla zaman geçirebilirsiniz. O kişi o ortamda daha eski olduğu için eğer bir dedikodu olursa size yüklenir insanlar. Normalde, dedikodu olacak diye endiselenip insanlarla konuşmanızı şekillendirmeyin, millet her türlü konuşur çünkü, derdim ama ilgili kisinin size karşı davranışlarındaki farklılığın siz de ayrımındasïnïz.Haklisiniz ailesiyle ilgili soru sorucam mesela. Bende de salaklik var ses etmiyorum gönlü var gibi oluyor. Arkadas olarak seviyorum ama yanlis anlasilacak surekli iltifat edip bana farkli davranmasi uzak durmam gerek sanirim
Bence ailesiyle ilgili soru sormayın. Eğer size ilgisi varsa, sizin de ona ilginiz olduğu için ailesini merak ettiğinizi vs. düşünebilir. Genelde birinden hoslanildiginda onun yaptığı her hareketten, söylediği her sözden anlamlar çıkartılmaya çalışılır. En iyisi biraz mesafe koymak diye düşünüyorum. Bir de lisede değilsiniz ki grupça teneffüslerde oturasiniz, o kişiden bağımsız da diğer arkadaşlarınizla zaman geçirebilirsiniz. O kişi o ortamda daha eski olduğu için eğer bir dedikodu olursa size yüklenir insanlar. Normalde, dedikodu olacak diye endiselenip insanlarla konuşmanızı şekillendirmeyin, millet her türlü konuşur çünkü, derdim ama ilgili kisinin size karşı davranışlarındaki farklılığın siz de ayrımındasïnïz.
Hani yuruse bile azicik adap bilir insan herkesin icinde yapmaz. Hic hoslanmadimBence küçük küçük yürümeye başlamış.
Var boyle insanlar. Hatta esiyle olan sorunlarinin yalan olmasi da yuksek ihtimal. Terbiyesizin biri olabilir aman dikkat. Yok yere isinizden olmayin Allah korusunAynen haklisiniz arkadas grubumuz var herkese takiliyor dalga geciyor ama bana laf soyletmiyor mesela. Grubu seviyorum ama sanirim uzak durmaliyim. Sessiz sakin bir yapim var ses cikarmadim bende hatta bugun baktim ben de ona iltifat ediyorum. Arkadas olarak cok iyi yardimsever bana digerlerinden farkli davranmasa. Uzak durmam gerek yoksa eminim biseyler soylerler
Herkesin içinde yürüyor, bu benim elleşmeyin mi diyor aklınca anlamadım.Hani yuruse bile azicik adap bilir insan herkesin icinde yapmaz. Hic hoslanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?