- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.213
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi trabzonlugelin
Çalışıyor musunuz? Boşanınca çalışma hayatınız olcak mı? Size desek olan bir aileniz var mı? Eğer bu sorunların hepsi evetse. Hayatınızı zorlaştıran bir yükten kurtulabilirsiniz. 3 buçuk yılda 2 çocuk çok iyi cesaret. Eşimin ufak tefek kusurları vardır ama iyi bir eş iyi bir babadır. Ben buna rağmen 2. Çocuğu düşünemiyorum yetememek kaygısı, bakamamak kaygısı, ilgilenememek kaygısı beni bu düşünceden uzaklaştırıyor. Sanırım siz düşünmeden yaşıyorsunuzArkadaşlar 3.5 yıllık evliyim eşim evde çok sorumsuz ben demeden çocukla oynamaz ben demeden yerden bu çöp bile kaldırmaz 2.cocuğuma hamileyim 7.aya girdim çok kansızmışız bu yüzden çok halsizim çocuk suyu bile babası yanındayken benim yanıma gelip istiyor bulaşık yemek yaparken çocukla ilgilen diyorum hep istekle yaptırıyorum sürekli telefonla yada televizyonla uğrasmak istiyor yapması gerekeni söyleyince 5 dkda bir birsey diyorsun diyod bu seferde kavga çıkıyor bana çok ağır konuşuyor bugün Allah bilahı versin dedi kendimi çok sıkı tuttuğum için o gidince titreye titreye ağladım korktum bebeğe bisey olur diye boşanmak nasıl kolay mı nasıl karar verilir nerden bilgi alınır bilmiyorum yardımcı olur musunuz