Yanlış olan ben miyim?

yahu tamam ceyaristim ne fark eder. İslam'ı da reddedeli 1 sene falan oldu anca, o yüzden içimde İslam kırıntıları ve sempatisi olması da doğal. Ama tutarsız değilim, bi şeyi yapmamı bir tek günah olması engellemez çünkü. bu yüzden cehennemde yanmıcağımı düşünsem de sevişmek istemiyorum evlenmeden. Bu tutarsızlık değil samantha'nın dediği gibi. şimdi beni rahat bırakıp asıl konuyu tartışır mısınız başka cevap yazmıyciğim

Son düzenleme:
Sizin kararınız ne yöndeyse siz onu uygulayın,kim ne dio ne söylüo ne öğütlüo takmayın.
Ama ortamını değiştir diyemem sana
Her arkadaşla her konuda her anlamda aynı şekilde düşünmen imkansız
Arkadaşlığını gözden geçir,anlaşabildiğin konular anlaşamadığın konulardan fazla ise neden arkadaşlığını bitiresin ki
Hayatının hiçbi alanında seninle her konuda aynı düşünen insanlarla karşılaşamazsın

İnançlı bi insan değilim,ama ben de her ilişkide bu tür şeyler yaşanmasına karşıyım.
Değecek insan var,değmeyecek insan var,kandıran,sevdiğini söyleyip sevmeyen,çok iyi rol yeteneği olup seni çok iyi aldatabilen insan var,
özel bişey yaşayıp ilişki bittikten sonra bunu erkek muhabbetlerinde meze yapan var...

Önemli olan kişiyi iyi tanımak
Gerçekten büyük bi ilişki yaşadıktan sonra
Arada büyük bi aşk olduktan sonra bence böyle şeyler yaşanabilir.
Evlendikten 1 ay sonra boşanan insan yok mu?
O zaman kişi kendini yanlış kişiye teslim ettiğini neden düşünmez?
Çünkü ortada imza var değil mi her şeyi çözüo her şeyi halledio namusunu o imza kurtarıo.

Bu arada ekleyeyim
Deist bi insan da kendini evlendiği erkeğe saklamak isteyebilir
Sadece inanç meselesi değildir bu,düşünce tarzı da bu yönde olabilir
Ayrıca tanrının doğanın yansıması oldu inancı deizm değil panteizmdir.

Son düzenleme:
Ben 18imdeyim ama erkek arkadaşım 22 yaşında. Konusu açılmamıştır ne böyle iğrenç bir olayın ne de başka bir şeyin. O üniversiteyi bitirecek yani sizin çevrenizdekilerle akran. O yüzden geri kafalılık sayılıyorsa bende geri kafalıyım, erkek arkadaşım da geri kafalı.

İğrenç olan ne geri kafalı olduğunuzu söyleyen kim anlayamadık??

Son düzenleme:
Arkadaşım, size doğru gelen ne ise siz onu yapın. Çevrenizde bazı kız ve erkeklerin bunun aksini düşünmesi, size taşralı vs. sıfattları yakıştırması hiç önemli değil. Belki (kendiniz de belirtmişsiniz) biraz fazla sık erkek arkadaş değiştirmişsiniz, bu çevrenizdekilerin sizi yanlış yorumlamasına neden olmuş olabilir. Dolayısıyla da, sırf cinselliği arayan erkekleri kendinize çekiyor ve bu nedenle bu tip davranışlarla karşılaşıyor olabilirsiniz.

Ben yaşım itibariyle cinsellikte bu kadar serbestleşmeye başladı mı bu memleket pek bilemiyorum, ama kendi çocuğum ve arkadaşlarımın çocuklarından duyduklarımla buna pek ihtimal veremiyorum açıkçası. Bence siz biraz arkadaş çevrenizi değiştirmeye, yeni erkek arkadaşlarınızı daha ince eleyip, sık dokuyarak seçmeye çalışın.

şaştım kaldım mercimek kadar ilmiyle din yorumluyor insanlar...Cinsel ilişkiyi bile helal yaptılar hahaha ordaki zinadan maksad aşık olmadan ilişkiye girmekmiş53:
Hz Allah "Ey Habibim!Mümine hanımlara söyle gözlerini harama yumsunlar yani kendilerine haram olan erkeklere bakmasınlar buyuruyor"

Birileri de bakmayı geçtim de zinayı caiz görmüş pes doğrusu yarım alim dinden çıkarırmış....

Peki madem bu kadar doğal bişey o zaman neden buralara gelip onlarca genç kız bekaretini kaybedip çaresizliklerini yazıyor?Nefsinize yenilip bir de yaptığınız günaha kılıf uydurmayın

Son düzenleme:
bu gerikafalılık değil nefse hakim olmaktır. erkek arkadaşın nefsine hakim bir demek. ama erkek arkadaşın sana teklif edecaği zaman kaşına gözüne fiziğinin muntazamlığına... dikkat etti demi sen de ona fiziğini inceledin ikinizde birbirinize çekici geldiniz etkilendiniz yani birbirinzden neden bazı erkekler bize sanki erkek kardeşimiz kuzenimz gibi gelir çünkü cinsel yönden çekici gelmiyor bu söylenmez ama. yoksa erkek arkadaşın sana geldi ben senn beynine aşık oldum mu dedi psikolojiyle biraz ilgilenrseniz bayan erkek ilişkisinn böyle olduğunu görürsünüz. siz masum bir ilişkiyi tecih etmişsnz bu yüzden bu konular açılmıyor. çokta hoş bir ilişkiymş sizinki ama

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.

İğrenç olan, erkeklerin ilişkiyi cinsellik üzerine kurması. Geri kafalılık olduğunu söyleyende konu sahibimizin arkadaşları.
Evet her bakımdan cinsellik üzerine kuranlar var doğru hem bekaret arayan kendisi her şeyi yapan hem de yapmazsan işim olmaz manasında maalesef ama sırf erkeklerle ilgili değil kadınlar da bakire kalıp her şeyi yaşayabiliyorlar gizliden gizliye her iki taraf da da iki yüzlü olanlar var. Malum insanoğlu.Mükemmel olsak dünyada değil cennette yaşardık.

Evlenmeden önce cinselliğin yaşanması aile kurumunu zedeler bence erkek evliliğe pek yanaşmaz evlilik dışı çocukların doğmasını çoğaltır ben buna karşıyın her çocuğun annesi ve babası yanında olsun boşanmalara karşı değilim bu apayrı bir konu sapla samanı karıştırmayın lütfen

Teşekkür ederim.

Nazar.. canım inş böyle devam eder.
ama erkeklere fazla güven olmuyor:) canım ilkokuldan beri bir arkadaşım var çocuk hiçbir zamn kızlara yanaşmazdı hatta bir kızla konuşacağı zman yere bakardı muhafazakar bir ailenn çocuğu lise 2 de ilk defa bir kıza teklif etti çok uzun süredir çıkıyorlar bir kızla konuşurken yüzü kızaran çocuk şimdi sevgilisnden cinsel istekleri oluyor. çocuk hala yabncı bir kızla konuşurken yüzü kızarıyor ama. inş değişmez sennki :26:

Değişirse o yoluna, ben yoluma. Evlilik öncesi ne benden böyle bir şeyi talep etmesine izin veririm ne de sıcak bakarım. Aşkımdan ölsem bana bunu söylediği anda dönüp de arkama bakmam bile. Herkes durduğu yeri iyi bilecek...

okumadan ararştırmadan yorumlar yapılıncı böyle oluyor... çoğu kişinn evinde Kuran ı vs i var iki dakika açıp okumak gerek evde yok diyelim internetten de açıp bakılabilir.hiçbir konuda cahil kalmamak gerek

işte böyle olmalı evet birlikte olurum deseydn yine saygı duyardım sana ama kendinden taviz vermeyen insanlara daha çok saygı duyuyorum...

daha çok gençsiniz umarım yara almadan sevdiğiniz insanla güzel bir hayat kurarsınız.

daha çok gençsiniz umarım yara almadan sevdiğiniz insanla güzel bir hayat kurarsınız.

Haklısınız daha yolun başındayım. Kendimden taviz vermeden devam edeceğim yolda elbette yara alabilirim. Ama yara almamak değil, aldığın yarayla yürümyei bilmek marifet bence. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…