Ben 18imdeyim ama erkek arkadaşım 22 yaşında. Konusu açılmamıştır ne böyle iğrenç bir olayın ne de başka bir şeyin. O üniversiteyi bitirecek yani sizin çevrenizdekilerle akran. O yüzden geri kafalılık sayılıyorsa bende geri kafalıyım, erkek arkadaşım da geri kafalı.
bu gerikafalılık değil nefse hakim olmaktır. erkek arkadaşın nefsine hakim bir demek. ama erkek arkadaşın sana teklif edecaği zaman kaşına gözüne fiziğinin muntazamlığına... dikkat etti demi sen de ona fiziğini inceledin ikinizde birbirinize çekici geldiniz etkilendiniz yani birbirinzden neden bazı erkekler bize sanki erkek kardeşimiz kuzenimz gibi gelir çünkü cinsel yönden çekici gelmiyor bu söylenmez ama. yoksa erkek arkadaşın sana geldi ben senn beynine aşık oldum mu dediBen 18imdeyim ama erkek arkadaşım 22 yaşında. Konusu açılmamıştır ne böyle iğrenç bir olayın ne de başka bir şeyin. O üniversiteyi bitirecek yani sizin çevrenizdekilerle akran. O yüzden geri kafalılık sayılıyorsa bende geri kafalıyım, erkek arkadaşım da geri kafalı.
İğrenç olan ne geri kafalı olduğunuzu söyleyen kim anlayamadık??
bu gerikafalılık değil nefse hakim olmaktır. erkek arkadaşın nefsine hakim bir demek. ama erkek arkadaşın sana teklif edecaği zaman kaşına gözüne fiziğinin muntazamlığına... dikkat etti demi sen de ona fiziğini inceledin ikinizde birbirinize çekici geldiniz etkilendiniz yani birbirinzden neden bazı erkekler bize sanki erkek kardeşimiz kuzenimz gibi gelir çünkü cinsel yönden çekici gelmiyor bu söylenmez ama. yoksa erkek arkadaşın sana geldi ben senn beynine aşık oldum mu dedipsikolojiyle biraz ilgilenrseniz bayan erkek ilişkisinn böyle olduğunu görürsünüz. siz masum bir ilişkiyi tecih etmişsnz bu yüzden bu konular açılmıyor. çokta hoş bir ilişkiymş sizinki ama
Evet her bakımdan cinsellik üzerine kuranlar var doğru hem bekaret arayan kendisi her şeyi yapan hem de yapmazsan işim olmaz manasında maalesef ama sırf erkeklerle ilgili değil kadınlar da bakire kalıp her şeyi yaşayabiliyorlar gizliden gizliye her iki taraf da da iki yüzlü olanlar var. Malum insanoğlu.Mükemmel olsak dünyada değil cennette yaşardık.İğrenç olan, erkeklerin ilişkiyi cinsellik üzerine kurması. Geri kafalılık olduğunu söyleyende konu sahibimizin arkadaşları.
Teşekkür ederim.
Nazar.. canım inş böyle devam eder.
ama erkeklere fazla güven olmuyor:) canım ilkokuldan beri bir arkadaşım var çocuk hiçbir zamn kızlara yanaşmazdı hatta bir kızla konuşacağı zman yere bakardı muhafazakar bir ailenn çocuğu lise 2 de ilk defa bir kıza teklif etti çok uzun süredir çıkıyorlar bir kızla konuşurken yüzü kızaran çocuk şimdi sevgilisnden cinsel istekleri oluyor. çocuk hala yabncı bir kızla konuşurken yüzü kızarıyor ama. inş değişmez sennki :26:
şaştım kaldım mercimek kadar ilmiyle din yorumluyor insanlar...Cinsel ilişkiyi bile helal yaptılar hahaha ordaki zinadan maksad aşık olmadan ilişkiye girmekmiş53:
Hz Allah "Ey Habibim!Mümine hanımlara söyle gözlerini harama yumsunlar yani kendilerine haram olan erkeklere bakmasınlar buyuruyor"
Birileri de bakmayı geçtim de zinayı caiz görmüş pes doğrusu yarım alim dinden çıkarırmış....
Peki madem bu kadar doğal bişey o zaman neden buralara gelip onlarca genç kız bekaretini kaybedip çaresizliklerini yazıyor?Nefsinize yenilip bir de yaptığınız günaha kılıf uydurmayın
Değişirse o yoluna, ben yoluma. Evlilik öncesi ne benden böyle bir şeyi talep etmesine izin veririm ne de sıcak bakarım. Aşkımdan ölsem bana bunu söylediği anda dönüp de arkama bakmam bile. Herkes durduğu yeri iyi bilecek...
okumadan ararştırmadan yorumlar yapılıncı böyle oluyor... çoğu kişinn evinde Kuran ı vs i var iki dakika açıp okumak gerek evde yok diyelim internetten de açıp bakılabilir.hiçbir konuda cahil kalmamak gerek
kendi fikrini söylese yine iyi hasbam ayet tefsir ediyor
Değişirse o yoluna, ben yoluma. Evlilik öncesi ne benden böyle bir şeyi talep etmesine izin veririm ne de sıcak bakarım. Aşkımdan ölsem bana bunu söylediği anda dönüp de arkama bakmam bile. Herkes durduğu yeri iyi bilecek...
işte böyle olmalıevet birlikte olurum deseydn yine saygı duyardım sana ama kendinden taviz vermeyen insanlara daha çok saygı duyuyorum...
daha çok gençsiniz umarım yara almadan sevdiğiniz insanla güzel bir hayat kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?