yanlışlıkla mesaj

Gerçekten vapur saatlerine bakıp yazıyormuş size, o kadar vicdanlıymış ki meğersem

3 aydan sonra istese de yazamaz bence, defalarca reddetmiş sizi. Engelleyin, kafanız rahatlar, önünüze bakarsınız.

sizin yaptiginiz yanlisi bende yapacam diye korkuyorum bazen.
bende bi sene geçmesine ragmen bakip duruyorum whatsappina
Sil onu ya lutfen ya. Bitmiş 1 sene olmuş. Nie kendine eziyet edıosun. Ben 2. gunde sildim. Baktım canım acıyor. Kalbim hesap soracak bana öbür dunyada. Sil gözünü seveyim. Bu arada profil fotona bayıdım ama nasıl begeniliyor bilmiyorum:)

sizin yaptiginiz yanlisi bende yapacam diye korkuyorum bazen.
bende bi sene geçmesine ragmen bakip duruyorum whatsappina
çok yanlış bakmasanız takip etmeseniz aklınıza geldiğine başka bişiyle meşgul olsanız kendinizi hastaymış gibi düşünüp bu hastalığı yeniceğinizi düşünseniz veya onun öldüğünü düşünseniz çok daha kolay düzelirsiniz bunu bende biliorum ama uyguluyamıyorum sorun orda zaaten ama 1 senede uzun süreymiş cidden ..

ayy cok tatlisin çok tesekkurler
ama bende konu sahibi gibi atamiyorum kafamdan.
neden biliyomusun ? cunku onu nerdeyse hergun goruyorum ve kendisini unutamiyorum. hâli perisan, benide perisan etti, ama inadindan dönüpte sen haklisin Elcinazra diyemedi bana. ve canim cok yaniyor ve galiba hâlâ ozledigimden bakiyorum hep. zaten kisilerimde yok sildim. ama bakmak istedigimde rehbere ekleyip tekrar siliyorum

bende burda biçok kisiye dusuncelerimi soyluyorum sunu bunu yap falan diye ama kendime bi turlu uygulayamiyorum

her gun goruyorsn buyuk sıkıntı. Rabbım cok sukur ben gormuyorum onun sıfatını. Allah kalbini sogutsun canım benım ne diyim. Ben de cıkaramıyorum kafamdan daha cok yenı gerci ama saolsun hayatın attıgı en sert tokat oldu. Insallah tez zamanda sallarız bunları

benimde kişilerimde yoktu zaten bakmak istediğimde kişilere ekleyip bakıorum zaten olan o dakka oldu .. benimkindede inat fena ama sevmek aşk inat gurur dinlemez bunuda biliyorum sizde biliosunuzdur ama yine aynıyız..

insallah.
hergun gordugumden ne kendisini ne de anilarini unutturmuyor bana.
guclu gorunmeye çalisiyorum onu veya ailesinden birini gorunce. ama yalniz kalinca oturup agliyorum hickira hiçkira

benimde kişilerimde yoktu zaten bakmak istediğimde kişilere ekleyip bakıorum zaten olan o dakka oldu .. benimkindede inat fena ama sevmek aşk inat gurur dinlemez bunuda biliyorum sizde biliosunuzdur ama yine aynıyız..
biz biliyoruzda onlar bilmiyorlar malesef

Off gebericem galiba yemin ediorum yanlışlıkla oldu hayatta yapmam öle bişi arkadaşıma yazıodum vapur saatlerine bi baksana kaçtaymış diye
bişey olmaz ister düşünsün ister düşünmesin. senin mesajında abuk bir şey yok hani onun hakkında atıp tuttuğun bişey sandım.
zaten 3 aydır dönmemiş, artık dönmezdi de sen onu nuut bu msjı da unut önüne bak

insallah.
hergun gordugumden ne kendisini ne de anilarini unutturmuyor bana.
guclu gorunmeye çalisiyorum onu veya ailesinden birini gorunce. ama yalniz kalinca oturup agliyorum hickira hiçkira
sızın ordamı oturuo napıo bu ya? vallahı Allah sabır versın. ben ehr gun gordugumu dusunemıorum onu. Aklımı kaçırırım herhal.

aynen inşallah tez zamanda atarız .. ama elimden geleni yapıp ta haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için hazmedemiorum kimseye bu kadar ii olmamıştım inan umarım tez zamanda soğuruz dediğiniz gibi ama sürekli bunlardan bahsederek biraz zor olur tabi ..senin ne kadar oldu ayrıldığın canım ?

hahaha bugun tam 1 hafta :) aglancak halime guluyorum ama napim. Surum surum surunsun inşallah

sızın ordamı oturuo napıo bu ya? vallahı Allah sabır versın. ben ehr gun gordugumu dusunemıorum onu. Aklımı kaçırırım herhal.
iki dakika mesafe var evlerimizin arasinda. nisanliyken o iki dk bize iki saat gibi gelirdi. simdi diyorumki keske iki saatlik yol olsaydi aramizda hic degilse ayda yilda bir gorurduk birbirimizi...

iki dakika mesafe var evlerimizin arasinda. nisanliyken o iki dk bize iki saat gibi gelirdi. simdi diyorumki keske iki saatlik yol olsaydi aramizda hic degilse ayda yilda bir gorurduk birbirimizi...
owwwwwww. nişanmı attınız? uzuldum ya gercekten. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…