- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
Su yanlisliklar yok mu? Zaten insani bes paraya ceviren pardon maymuna.Bende bilerek attığımı düşüneceğinden korkuyorum zaten adamın durumuna bakarken başkası yazdı ona cvp veriodumki kendimi ona msj yazarken buldum zaten istemio beni belki küçük bi ışıkta varsa artık oda yok bu kadar salak salak gitmelerime yanlış mesajıma fln( çok mutsuzum
Valla ben ilk gun tum resimlerımızı tek seferde sildim. Ikıncı gun Butun anıları topladım çöpe attım. Ucuncu gun içimden gelen herseyı yazdım mesaj attım. Dorduncu gun nosunu sildim. Hakkımı helal etmıorumSu yanlisliklar yok mu? Zaten insani bes paraya ceviren pardon maymuna.
Bende ayni yanlislikla watsabdan profiline bakarken aradim .ilk once kimsiniz diye yazdi aradi hatta .
Bende yanlislikla oldu×× dedim .
Benim oldugumu buyuk ihtimalle anladi .
Bisey yazmadi.
Sonra 15 temmuzda darbe gecesi saat 19 da yine cidden yanlislikla ekrana bastim profiline basarken bisey uazmadi ne aradi ne se dondu.
Ha bunca seyden sonra su salak kafam uslandi mi?
Yok hala ondan bir haber bekliyorum benim gibi akilsiz yoktur galiba..
Ask lafdan anlamaz degil bEnce KALP LAFDAN ANLAMAZ.
Ben kalbime soz gecireniyorum maalesef..
Adam senin yuzunu gormek istememis daha ne yapsin arkadasim.B
ilmiorum ama niyeyse ümit besliorum bensizlikten korkan bi insandı benim ondan ayrılmamdan korkan bi insandı çünkü nası bu hale geldik bilmiorum adam 39 yaşında üstelik 2 senedir beraberdik ama tartışmalarımız oluodu 4 kere kendi ayrılıp barıştı takıntıları olan bi insan zaten bu yaşa kadar evlenmemişse sorun vardır diceksiniz.. En son bana trip atmıştı bende sinirlenip tripten nefret ettiğimden telimi 24 saat kapamıştım 50 kere aramış ertesi gün boyut değiştirdiğini bizim artık anlaşamıo olduğunuzu söyledi yüzümü sesimi duymak görmek istemediğini söyledi kaç kere yalvardım yapma etme diye kaç kere gittim adice terk etti beni
Sen kac yasindasin bu arada cok merak ettim..Va
Valla ben ilk gun tum resimlerımızı tek seferde sildim. Ikıncı gun Butun anıları topladım çöpe attım. Ucuncu gun içimden gelen herseyı yazdım mesaj attım. Dorduncu gun nosunu sildim. Hakkımı helal etmıorum
Valla aynı durumdayız ama yanlışlıkla aramışta olsak kendimizi düşürdük en güzeli profilinde hiç gezmiceksin ama yapamıyoruz tabi bende güçlü gözükmeye çalışıorum kendime bile yalan konuşarak belki ama bende bi umut belki diye bekliorum senin ne kadar oldu ayrıldığınki ?Su yanlisliklar yok mu? Zaten insani bes paraya ceviren pardon maymuna.
Bende ayni yanlislikla watsabdan profiline bakarken aradim .ilk once kimsiniz diye yazdi aradi hatta .
Bende yanlislikla oldu×× dedim .
Benim oldugumu buyuk ihtimalle anladi .
Bisey yazmadi.
Sonra 15 temmuzda darbe gecesi saat 19 da yine cidden yanlislikla ekrana bastim profiline basarken bisey uazmadi ne aradi ne se dondu.
Ha bunca seyden sonra su salak kafam uslandi mi?
Yok hala ondan bir haber bekliyorum benim gibi akilsiz yoktur galiba..
Ask lafdan anlamaz degil bEnce KALP LAFDAN ANLAMAZ.
Ben kalbime soz gecireniyorum maalesef..
Canım bdnde ilk tüm resimlerimizi sildim telefonunu sildim ayrılmayı kabul ettiğime dair mesaj attım cvp bile vermedi yanlışlıkla whatsuptanda aramıştı bugünde yanlış mesaj kendime bela okuorum şuandada içimden o herife allah belanı versin hakkımı helal etmiorum diye mesaj atasım var bunu kusmak istiorum sanki ozaman rahatlicam gibi geliyor..Va
Valla ben ilk gun tum resimlerımızı tek seferde sildim. Ikıncı gun Butun anıları topladım çöpe attım. Ucuncu gun içimden gelen herseyı yazdım mesaj attım. Dorduncu gun nosunu sildim. Hakkımı helal etmıorum
Valla ben attım işte rahatladımCanım bdnde ilk tüm resimlerimizi sildim telefonunu sildim ayrılmayı kabul ettiğime dair mesaj attım cvp bile vermedi yanlışlıkla whatsuptanda aramıştı bugünde yanlış mesaj kendime bela okuorum şuandada içimden o herife allah belanı versin hakkımı helal etmiorum diye mesaj atasım var bunu kusmak istiorum sanki ozaman rahatlicam gibi geliyor..
32 yim canımSen kac yasindasin bu arada cok merak ettim..
Dogru soyluyorsun arkadasim.kusura bakmayın da burda birine yalan borcum yok sanırım öyle olsa buraya dayanamadım attım yanlışmı yaptım kötümü yaptım topiği açardım ? whatsupta profil resmini değiştirmişti ona bakıodum tam arkadan mesaj geldi ona cevap veriorum sanarak açık olan pencereye yazmışım olan bu .. yazdığımda vapur saatlerine baksana .. ne konuşalım diye yapıcam şu durumda yapmak istediğim en son şey adam zaten istemio hiçde bişi yapmıo başarıp 1 ay yazmamışım etmemişim uykum tepemde bi an herşeyi mahvettim zaten üzüldüğüm nokta bu durduk yere neden bilerek böyle bişi yapim 20 yaşında insan diiliz..
AtimmiValla ben attım işte rahatladım
RahatlıomusınAtimmi
Yasinds bayagi olgun.32 yim canım
ne kadar olmuştu ayrılalıAtimmi
Yani??Yasinds bayagi olgun.
Bende daha kucuk birisi sandim.
Benim gibi
3 ay oldu biraz çok gerçine kadar olmuştu ayrılalı
Boşver cnm benım. Bence artık hiçbişe yapma onun için.3 ay oldu biraz çok gerçi
Yaşla ne alakası varki bunişlerin kalp beyin söz geçiremiosun işteYasinds bayagi olgun.
Bende daha kucuk birisi sandim.
Benim gibi
aynen zor ama zaten dönüceğide yoktu heralde bizim için hayırlısıda buyduki Allah beni şaşırttı elimden gelenide yaptım sevmek küçülmekse ben küçüldüm gözünde o ise büyütsün kendini ..bende bi kaç kere whatsapptan yanlışlıkla aradım ama Allahtan şuanki sözlümü aramıştım flört ederken. ben şimdi dalgaya vurup ne yapayım senden hoşlanıyodum diyebiliyorum ama ona rağmen çok utanmıştım seni düşünemiyorum ble. Allah sabır versin onun için bu kadr şey yaptıktan sonra sessiz kalmayı seçip böyle bişeyi yaşamak cidden zordur.
Biz kadinlar yok mu ya.sizin yaptiginiz yanlisi bende yapacam diye korkuyorum bazen.
bende bi sene geçmesine ragmen bakip duruyorum whatsappina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?