yanlışlıkla mesaj

Su yanlisliklar yok mu? Zaten insani bes paraya ceviren pardon maymuna.
Bende ayni yanlislikla watsabdan profiline bakarken aradim .ilk once kimsiniz diye yazdi aradi hatta .
Bende yanlislikla oldu×× dedim .
Benim oldugumu buyuk ihtimalle anladi .
Bisey yazmadi.
Sonra 15 temmuzda darbe gecesi saat 19 da yine cidden yanlislikla ekrana bastim profiline basarken bisey uazmadi ne aradi ne se dondu.
Ha bunca seyden sonra su salak kafam uslandi mi?
Yok hala ondan bir haber bekliyorum benim gibi akilsiz yoktur galiba..
Ask lafdan anlamaz degil bEnce KALP LAFDAN ANLAMAZ.
Ben kalbime soz gecireniyorum maalesef..

Va
Valla ben ilk gun tum resimlerımızı tek seferde sildim. Ikıncı gun Butun anıları topladım çöpe attım. Ucuncu gun içimden gelen herseyı yazdım mesaj attım. Dorduncu gun nosunu sildim. Hakkımı helal etmıorum

Adam
Adam senin yuzunu gormek istememis daha ne yapsin arkadasim.
Salla gitsin su adami.
Benim dedigim cocuk bana onu desin bi kalemde solerim adami affetmem .
Kalbime taş baglarim unuturum baska adammi yok bu ulkede..

Sen kac yasindasin bu arada cok merak ettim..

Valla aynı durumdayız ama yanlışlıkla aramışta olsak kendimizi düşürdük en güzeli profilinde hiç gezmiceksin ama yapamıyoruz tabi bende güçlü gözükmeye çalışıorum kendime bile yalan konuşarak belki ama bende bi umut belki diye bekliorum senin ne kadar oldu ayrıldığınki ?

Canım bdnde ilk tüm resimlerimizi sildim telefonunu sildim ayrılmayı kabul ettiğime dair mesaj attım cvp bile vermedi yanlışlıkla whatsuptanda aramıştı bugünde yanlış mesaj kendime bela okuorum şuandada içimden o herife allah belanı versin hakkımı helal etmiorum diye mesaj atasım var bunu kusmak istiorum sanki ozaman rahatlicam gibi geliyor..

Valla ben attım işte rahatladım

Dogru soyluyorsun arkadasim.
Bende benim cocugun progiline bakarken daha dogrudu cevrimici olunca ona bakiyorum .
Benim cocuk kolumu ittirince arandi bunda bisey yokki telf lar dokunmatik elin bi kaydi mi araniyor yani.
Mesajda atilabilir.

bende bi kaç kere whatsapptan yanlışlıkla aradım ama Allahtan şuanki sözlümü aramıştım flört ederken. ben şimdi dalgaya vurup ne yapayım senden hoşlanıyodum diyebiliyorum ama ona rağmen çok utanmıştım seni düşünemiyorum ble. Allah sabır versin onun için bu kadr şey yaptıktan sonra sessiz kalmayı seçip böyle bişeyi yaşamak cidden zordur.

Ay
aynen zor ama zaten dönüceğide yoktu heralde bizim için hayırlısıda buyduki Allah beni şaşırttı elimden gelenide yaptım sevmek küçülmekse ben küçüldüm gözünde o ise büyütsün kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…