yanlışlıkla mesaj

ayh neden böyle basit bir meseleyi büyütüyorsunuz ki kafanızda. yazdıysanız yazdınız nokta bitti.

Ayrıca ben şu mantığı bir türü anlamıyorum Türkiye ye ayak bastığımdan bu yana her ağızdan aynı kelimeler çıkıyor.

Yok arama sorma, yok kendini geri çek işte o zaman döner falanlar filanlar...
İlişki konularında çok tecrübem yok. Zira bir uzun ilişki yaşadım bu yaşıma kadar ama ben böyle düşünmüyorum.

Bırakın taktik yapmayı ya seviyorsanız ise sevdiğinizi söyleyin.
Aramak istiyorsanız ise arayın, karşınızda ki insandan beklemeyin.
Özlüyorsanız ise özlediğiniz kişi ye koşun.

Ama adım atmayacaksanız ise yada adım atmaya cesaretiniz yok ise işte o zaman kafanızdan ve aklınızdan silin.
Yani 2 seçenek var konu sahibi :

1 ncisi ; ya adım atacaksın sevdiğin kişi ye doğru.
2 ncisi ; ya da adım atmayacaksan beklemeyeceksin nokta. sayfayı kapatacaksın.

iki dakika mesafe var evlerimizin arasinda. nisanliyken o iki dk bize iki saat gibi gelirdi. simdi diyorumki keske iki saatlik yol olsaydi aramizda hic degilse ayda yilda bir gorurduk birbirimizi...
çok zor canım ya cidden ben düşünemiyorum gördüğümü selam sabah varmı peki yoksa iki yabancı gibimi .. nişanlılıkta atlatmışssınız evleniceğinizi düşünürken bu duruma düşmek gerçekten üzücü

çok doğru sözüm yok ama yapabilene kişilik meseleleri bunlar kimi çabuk atar kimi bu şekil ol demekle olunmuyo yoksa bende farkındayım inanın

kendini biraz sevsen hiçbir erkek için bunu yapmazsın, gidengitisn boşver

kendini biraz sevsen hiçbir erkek için bunu yapmazsın, gidengitisn boşver
Ya bi yerde duymuştum ama yanlış hatırlıo olabilirim. Çok hoşuma gitmişti bu söz. Kadınlar sevmedıkleri adamın canını yakarlar, sevdikleri adam içinde kendi canlarını yakarlar. Sewmedıgım adama yanasmadım ama sewdıgım için kendi kendimi yaktıgım dogrudur

Böyle adam(belirsiz) sevilirmi?

Tekrar istemiyor gibi gorunuyor umudunu kes ve yoluna bak canim. Bosver mesajida yanlis yada bilerek attiysan attin bundan sonra atmazsin hatta sil gitsin gozun gormesin

Se
Böyle adam(belirsiz) sevilirmi?
sevilmez tabi ama bu sessizlik yokmu inanın adamı deli edio ya bişi yaz yani ii kötü ama yok haketmedim hiç bu yüzden hazmedemiorum 2 senemi verdim 34 yaşımdayım şimdi anlıorum değmio olduğumu belkide farklı bi durumda olurdum ama benden çok şeyimi çaldı bu yüzden üzüldüğüm nokta 28 yaşımda olsam arkama bakmam Hiç öle bi karakter diilim ağlim sızlim neyse allaha havale ediorum o gerekeni umarım yapar 40 yaşında bi adam 4 kez ayrılıp barışıosa ve daha evlenmemişse sorun vardır zaten tabi yakında bizede öyle derler oda ayrı

Tekrar istemiyor gibi gorunuyor umudunu kes ve yoluna bak canim. Bosver mesajida yanlis yada bilerek attiysan attin bundan sonra atmazsin hatta sil gitsin gozun gormesin
Aynen öyle yaptım canım sildim zaten sadece insan yediremio kendine işte ..buda geçer elbet

Aynen öyle yaptım canım sildim zaten sadece insan yediremio kendine işte ..buda geçer elbet
Bosver hic takma. Iliskide kacan kovalanan olayini hep sacma bulmusumdur. Sevmissin o vazgecsede sen bir umut demissin yazmissin su ana kadar. Ama baktin artik olmuyor yapacak daha biseyde kalmamis sikma canini

Valla kimse için yakılmazmış bunuda geç idrak ettiğim doğrudur.. Hayat sadece bi gün oda bugün onlarla doğup büyümedik veya bu yaşa kadar onlar yoktu ki şimdi onlarsız yapamayalım öldü deyip geçmek lazım sevdiklerimizi kaybediyoruz ölüyorlar gömüyoruz bunumu gömemicez .. İşte bazende böle güçlüyüm ama bazende çaresiz ..

En
Bosver hic takma. Iliskide kacan kovalanan olayini hep sacma bulmusumdur. Sevmissin o vazgecsede sen bir umut demissin yazmissin su ana kadar. Ama baktin artik olmuyor yapacak daha biseyde kalmamis sikma canini
azından elimden geleni yaptım diycem şimdi sıra ayağıma geleni yapmakta yok saymak ve yok olmak gibi..

Aynen öle. Işte çaresiz hissettiğinde bunu dusun. Kaybettıklerını dusunme. Elindekilerı say say tek tek ve şükret. Ben bır haftadır bole kendımı ayakta tutuorum cok şükür

Aynen öle. Işte çaresiz hissettiğinde bunu dusun. Kaybettıklerını dusunme. Elindekilerı say say tek tek ve şükret. Ben bır haftadır bole kendımı ayakta tutuorum cok şükür
Başka çaremiz yok canım ne dertler var biliomusun aslında bakıcak olsak bizimki bişi diil allah böle dert versin derler duyanlar geçen ablamın arkadaşı 37 yaşında hayatını kaybetti bizim sokakta 20 yaşında kız vefat etti insan bunları düşünüce yaşa be kızım sağlığın yerindeyken onlar sana ömür vermiycekler ya dio .. Yalnız geldik yalnız gidicez özümüzde zaten hep yalnızız ondan evlendik evlenmedik oldu olmadı boş işler aslında bakma hayat erkekten evlilikten ibaret değil ne zamandan beri evli olmak avantaj olmuş şu hayatta veya erkek arkadaşının olması avantaj olmuşki dimi

Oyle tabi. Rabbim dermansız dert vermesin. Böyle karaktersiz Erkeklere de biz dielim elimizin kiri die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…