• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlız araba kullanamıyorum

Ben de tam tersi, yalnız kullanmayı severim. Eskiden yanımda birinin olması beni rahatsız ederdi, birinin canının bana emanet olmasından dolayı. Artık onu da takmıyorum.
Tek başıma 1000+ km uzun yol yaptığım oldu. Gelecek ay sonu da 4000 (yazıyla dört bin) km yola çıkacağım tek olarak

Ben de tam tersi, yalnız kullanmayı severim. Eskiden yanımda birinin olması beni rahatsız ederdi, birinin canının bana emanet olmasından dolayı. Artık onu da takmıyorum.
Tek başıma 1000+ km uzun yol yaptığım oldu. Gelecek ay sonu da 4000 (yazıyla dört bin) km yola çıkacağım tek olarak
Agliycam valla helal olsun

Agliycam valla helal olsun

Ağlamaya gerek yok. İyi bir sürücüyseniz çıkın gitsin. Sanki yanınızda biri varken ortak mı kullanıyorsunuz? Yoo. :)

Benim trafik konusunda birine gaz vermemin ilk kriteri güvenli ve iyi bir sürücü olmasıdır. Doğru düzgün kullanıyorsanız tek de çıkın yani. Yok sürte çarpa gidenlerdenseniz çıkmayın.

Ben kendimden örnek vereyim .Yalnızken daha iyi kullanıyorum 5 sene oldu ehliyeti alalı ve öğlen aldım akşam trafikteydim. Ha çokmu iyiydim kesinlikle hayır.Cok şükür bisey yaşamadım ama neler neler yaşadım trafikte yazsam roman olur bayağı komik.Bir ara pes eder gibi oldum çünkü eşim yanimda Allahım yemin ederim o kadar geriliyordumki.Tabii klasik esimin de lafı işte ben senin daha iyi kullanman için yapıyorum.Ama nasıl anlatmak sanki sınavdayız en ufak hatamda bile saatlerce konuşuyordu.Sonra dedimki tamam senin yanında olmuyor daha kullanmadım onunla çok nadirdir .Ha şimdi istediğim yerlere gidiyorum hala trafiğin çok olduğu yerlerde tabiki ister istemez stress yapıyorum ki bu çok normal yani.Gercekten yalnız daha iyi kullanmak bence çocuklar falan yokken cik dolaş ben öyle yapardım mesala

Ben kendimden örnek vereyim .Yalnızken daha iyi kullanıyorum 5 sene oldu ehliyeti alalı ve öğlen aldım akşam trafikteydim. Ha çokmu iyiydim kesinlikle hayır.Cok şükür bisey yaşamadım ama neler neler yaşadım trafikte yazsam roman olur bayağı komik.Bir ara pes eder gibi oldum çünkü eşim yanimda Allahım yemin ederim o kadar geriliyordumki.Tabii klasik esimin de lafı işte ben senin daha iyi kullanman için yapıyorum.Ama nasıl anlatmak sanki sınavdayız en ufak hatamda bile saatlerce konuşuyordu.Sonra dedimki tamam senin yanında olmuyor daha kullanmadım onunla çok nadirdir .Ha şimdi istediğim yerlere gidiyorum hala trafiğin çok olduğu yerlerde tabiki ister istemez stress yapıyorum ki bu çok normal yani.Gercekten yalnız daha iyi kullanmak bence çocuklar falan yokken cik dolaş ben öyle yapardım mesala
Çocuklarım uslu duruyolar sesleri cikmio ara sıra dövüşür gibi olunca şşş diyorum susuyolar hatta en uslu arabada duruolar

:KK9::nazar::nazar::nazar::KK9:

Gittim canim annemlere 2 3 saat oturduk annemi de aldim geldim eve trafic yogynlasmadan inanamiyorum
Süper bir haber tebrik ederim canimmm

İnan çok sevindim.neler hissettin peki?nasıldı bu başarma hissi?ben de Sabah arabayla parkuruma gidip yürüyüş yapıp geri döndüm.

İnşallah atarım o adımı... kapalı otoparktan çıkarmak bile zor benim için :KK43:alan dar, araç çok...daha önce hoca yanımdayken bile kolona çarptım :oha:tek başıma neler yaparım kim bilir.
akşam eşiniz geldiğinde aracı açık otoparka aldırsanız? ilk adımı otopark kaygısı yüzünden atamıyorsanız o adımı atlamanızı öneririm.

Eşinizi arka koltuğa atarak başlayın. Gerekmedikçe asla müdahale etmesin.

akşam eşiniz geldiğinde aracı açık otoparka aldırsanız? ilk adımı otopark kaygısı yüzünden atamıyorsanız o adımı atlamanızı öneririm.
uzun bir aradan sonra kullandım bugün :nazar: eşimle birlikte önce direksiyon eğitim parkuruna gittik, park çalışması yaptık, 2 kez parkuru gezdik, sonra küçük oğlanın okuluna gittik, sonrada büyük oğlanın okuluna... acayip terledim, strese girdim:KK17:

uzun bir aradan sonra kullandım bugün :nazar: eşimle birlikte önce direksiyon eğitim parkuruna gittik, park çalışması yaptık, 2 kez parkuru gezdik, sonra küçük oğlanın okuluna gittik, sonrada büyük oğlanın okuluna... acayip terledim, strese girdim:KK17:

otoparktan ben çıkardım :KK49:

Masallahh, nazar değmesin inşallah. Çok ama çok sevindim.tebrik ederimmmm.bundan sonra arayı acmamak lazım ama ...her gün o marşa basmalı ;)

Masallahh, nazar değmesin inşallah. Çok ama çok sevindim.tebrik ederimmmm.bundan sonra arayı acmamak lazım ama ...her gün o marşa basmalı :KK66:
Çok teşekkürler :KK200:En Büyük KK
Haklısınız hergün yarım saat bile olsa çıkmak lazım. Küçük oğlanı yaz okuluna vereceğiz. Oraya ben getirip götüreceğim. İnşallah beceririm:dua:En Büyük KK

Back
X