• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlız araba kullanamıyorum

Bide bizim burda bi göbek var düşman başına orayı gecersen zaten iş tamam ama orayı geçmek büyük sıkıntı annemlere gitmem için orayı kullanmam gerek
Hiç gözünde büyütme.herkesin ayağının altında gaz var fren var.dikkatli olsunlar.bir hatan olsa bile diğerleri uzman olduğu için hatanı kapatıyorlar.rahat ol sadece.kotuyu düşünme.

Nedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)
Gerçekten günün her saati tüm yollar kalabalık istanbulda yaaaa...:cry::KK42:
Nedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)
Gerçekten günün her saati tüm yollar kalabalık istanbulda yaaaa...:cry::KK42:
Çıkabildiniz mi 2 gündür ?

Bide bizim burda bi göbek var düşman başına orayı gecersen zaten iş tamam ama orayı geçmek büyük sıkıntı annemlere gitmem için orayı kullanmam gerek
Göbek deyince aklıma benim sağa dönüş yolunu kaçırmam ve göbekten dönüp aynı noktaya gelerek kaçırdığım yola girme daha doğrusu girememe maceram geldi..:kızgın:yolu kaçırınca panik oldum zaten... sağım solum önüm arkam araba dolu.... trafik sıkışık.... göbekte yuvarlak çizmem gerek ki ben yarım bile zor dönüyorum... her an kaldırıma sürtme korkusuyla:kızgın:durdum... dörtlüleri yaktım... el frenini çektim ... indim arabadan ... Eşim geçti direksiyona.... tabi trafik yoğun olduğu için geçti....

Back
X