- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Ya kuzum inşallah annem diyo hadi artik gel bi niyetleniyorum sonra yok diyorum nolcak benim halimSupersin.ben günde 2 kez çıkıyorum bu ara.cok şükür bitti korku ve kaygılar.gececek insallah senin de,az kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzum inşallah annem diyo hadi artik gel bi niyetleniyorum sonra yok diyorum nolcak benim halimSupersin.ben günde 2 kez çıkıyorum bu ara.cok şükür bitti korku ve kaygılar.gececek insallah senin de,az kaldı
İstanbul da mısınız?Ya kuzum inşallah annem diyo hadi artik gel bi niyetleniyorum sonra yok diyorum nolcak benim halim
İstanbul da mısınız?
Olur illaki hiç acele etme.o gün de gelecek.once yakın civarda iyice kendine güvenin gelsin.Ya kuzum inşallah annem diyo hadi artik gel bi niyetleniyorum sonra yok diyorum nolcak benim halim
10 gün önce aynı şeyleri ben yazıyordum.inan çok az kaldı her gün çıkmaya devamYa kuzum inşallah annem diyo hadi artik gel bi niyetleniyorum sonra yok diyorum nolcak benim halim
Bide cocuklarim var arabada o yüzden on kat dikkatli olmam gerekOlur illaki hiç acele etme.o gün de gelecek.once yakın civarda iyice kendine güvenin gelsin.
Nedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)Yok canım Ankara
Ya umarım bide hep diyorum yarın çıkmaycam sonra sabah hadi diyorum çocuklara iniyorum10 gün önce aynı şeyleri ben yazıyordum.inan çok az kaldı her gün çıkmaya devam![]()
Hiç gözünde büyütme.herkesin ayağının altında gaz var fren var.dikkatli olsunlar.bir hatan olsa bile diğerleri uzman olduğu için hatanı kapatıyorlar.rahat ol sadece.kotuyu düşünme.Bide bizim burda bi göbek var düşman başına orayı gecersen zaten iş tamam ama orayı geçmek büyük sıkıntı annemlere gitmem için orayı kullanmam gerek
Büyük şehirlerin hepsi beter canım.kalabaliga alışmak gerekiyor.hic bir yer tenha değilNedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)
Gerçekten günün her saati tüm yollar kalabalık istanbulda yaaaa...![]()
Her gün çıkmaya devam.ciktikca ustalasacagizYa umarım bide hep diyorum yarın çıkmaycam sonra sabah hadi diyorum çocuklara iniyorum
Nedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)
Çıkabildiniz mi 2 gündür ?Nedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)
Sorma hele ayı kadar kamyonlar dolmuşlar sikistirmiyomu fena panik panikBüyük şehirlerin hepsi beter canım.kalabaliga alışmak gerekiyor.hic bir yer tenha değil![]()
Bakma buralar da fenaNedense istanbul dışında her yerde daha kolaydır gibi geliyor bana. (Saçma tabi bu düşünce)
Minibüsler ve otobüsler çok kötü.eskiden yanımdan otobüs geçerken far yemiş tavşan gibi kalıyordum :))) şimdi rahatım çok şükürSorma hele ayı kadar kamyonlar dolmuşlar sikistirmiyomu fena panik panik![]()
Eşim. Diyo şeridini bozma sağından solundan geçen geçsin hic bakma onlara diyo ama tabi girmemek mümkün değilMinibüsler ve otobüsler çok kötü.eskiden yanımdan otobüs geçerken far yemiş tavşan gibi kalıyordum :))) şimdi rahatım çok şükür
Esin haklı canım.benim direksiyon hocam da trafikte 1 milyon da araç olsa sen önündeki ve iki yanındakinden sorumlusun,diğerleri seni strese sokmasin derdiEşim. Diyo şeridini bozma sağından solundan geçen geçsin hic bakma onlara diyo ama tabi girmemek mümkün değil
Göbek deyince aklıma benim sağa dönüş yolunu kaçırmam ve göbekten dönüp aynı noktaya gelerek kaçırdığım yola girme daha doğrusu girememe maceram geldi..Bide bizim burda bi göbek var düşman başına orayı gecersen zaten iş tamam ama orayı geçmek büyük sıkıntı annemlere gitmem için orayı kullanmam gerek
Hayır malesef... Eşim 6 da geldi işten hadi dedi çalışalım biraz.... zor ikna ettim çıkmamaya.... hiç cesaretim yok şu aralar.... biraz video izleyeyim cesaret gelirÇıkabildiniz mi 2 gündür ?