Demi ya afedersin sanki mideme öküz oturmuş gibi , resmen somut bir ağrı çekiyorum hemde.
Kalpteki yetmiyor gibi üstelik.
Size ne oldu? Durum net mi?
Buraya her şeyi yazıcam ki unutmayım hem sizde bilin. Belki arada fikir belirtirsiniz kızlar.
Biraz önce yatmadan
* iyi geceler demeden uyumak istemedim dedim oda,
* iyi geceler canımmmmm dedi. dayanamadım ben de
* canım mı? e iyiymiş :)) dedim
* :) hadi iyi uykular :) uykum çok dedi
bende bişey yazmadım.
süründürüyor süründürüyor öldürmüyor ama bi kerede ben yapıcam ya yemişim gururu sevdiğim adam için nasıl uğraştığımı daha sonra da ( gelecekte) dönüp okumak istiyorum.
Bindim bi alamete
Kızlar,
Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya.(
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145
Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??
CANLARRR,
KONUYU SONLARA DOĞRU OKUYUP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM. TŞK.
KONUNUN ADINI DEĞİŞTİREBİLSEM BARIŞABİLME GÜNLÜĞÜ KOYARDIM :)
Kızlar
Bu adamın hayatında biri var. His mi dersiniz ne dersiniz bilmem 50 kere de bak sebep başkasıyla açıkca söyle dedim.
Whatsapp a bana yazmaya zor giren adam gece gündüz online ya.
Var , kesin var.
Geçen gün napıyosun? yazdı sonra doğru düzgün cevap bile vermedi dengesiz ya .
İçim sıkıntılı. Allahım şu durumun tam netleşmeme olayı var ya içimi sıkıyo. hani yaşlıların hastalığını anlatma meselesi var ya.. Şuramda sanki öküz oturuyo gibi falan derler, aynen öyleyim şuan. Sanki boğazımı biri sıkıyor, midemi ele geçirmişler..
Dualar ediyorum, bari durum netleşsin. Böyle zamana bırakılan şeyler de nasıl netleşir ki durum ben hiç bilmem
Bişeyler yazın ya. ne bileyim...
Meraba canim 11 sayfayi okuyamadim da iliskiniz 6 yillik mi ya?
Canım benim yok değil. 8 aylık.
Bu profili benim arkadaşım kullanıyordu sonra o evlendi ben derdim oldukça buraya yazıyordum arada oda giriyordu uyarıldk 2 kişi kullanamazmış profili.
Oda bana devredip gitti.
takvim falan değiştirmeyi de bilmediğimden onlar kaldı.
adama tek bir msaj atmak isterken baya baya mesaj atmışsın napıyosun, iyi geceler falan filana varana kadar. Kendini uçurumdan attığının farkındamısın, bide 'içimde his var buadamın hayatında biri var' diyosun. Senin bu yaptığın sevdiğin adamın peşinden koşmak değil, sürünmektir. Yazık etme hayatına,
ona bişi olmaz, olan sana olur
HM anladim canim ya cunku 6 yillik bi iliskide direk yuz yuze gelinir konusulur noluyo bize diye ondan msjla ugrasmayin diyecektim
Kotu donemlerimizde sevgilim msj icinde "canim ya da askim ya da hayatim" yazdiysa eger bu "barisalim artik uzatma" demektir ve ben de hemen canim dediyse canim derim askim dediyse askim yazarim aynen karsilik veririm yani
O da msjda canim yazarak bir sinyal ki vermis?
Yoksa canim kelimesi onun siradan kullandigi bir kelime mi?
Ayrica iliskiniz daha cok yeni totosunu kaldirma sen onun
Uzun iliski ile daha yeni iliski arasinda farklar oluyo ona gore cevap vereyim istedim
Anlatabildim mi acaba
Ayrılığın 2 gün sonrasında içimde kalmasın diye attığım mesaj var bir de o mesajın umuduyla attığım iyi geceler mesajı.
Sonra o attı ben cevap yazdım oda 2 gün önceydi en son.
Evet hepsini her şeyi biliyorum ama kendimi anlatamıyorum. Bu adam yalan söylemiyor diye kendimi kandırmak mı bu?
Bakın net değil derdim o . Hiç bişey net değil benim ' başkası var' 'artık dönmem ' 'istemiyorum' a ihtiyacım var ama adam çok bunalttığımı (haklı) onu sevdiğini bilmemi söyledi.
İnsan umutlanmaz mı? İnsanım yahu..
Kendimle nasıl savaş halindeyim bilseniz.
Kılımı kıpırdatmıyorum ama artık.
Zaten yapamam da..
İçim işte.
ben ne seviyorum diyenler gördüm, duydum be canım artık öyle bikaç kelimeye umut bağlamamak lazım, sevse bile. Net olmamasının sebebi boşta kalırsa seninile olmak istediğindendir belki. Ama genelde gözümüzde büyüttüğümüz adamlar, 'adam' olmuyor. Kimse vazgeçilmez değil, öyle böyle vazgeçiyo herkes herşeyden. Çekecek sıkıntın var ki daha vazgeçemiyorsun, zamanla olur herşey kendini düşürme yeter.
Tabii anladım haklısın. İşin kötüsü bunları biliyorum da ben netlik istiyorum ya şu belirsizlikten ögg geldi.
Bilsem dönecek cidden bekleyim ama eğer olmazsa da yoluma bakayım artık.
İyileşme sürecim şuan durma noktasında.
İyi kötü bişey olsa ya dibe vurup çıkmaya başlarım yada devm ederiz. Böylesi iğrenç.
O nedenle, acaba sizce döner mi? dönmez mi? nasıl duruyor bu adam? Fikir istiyorum açıkcası
Ayrildik demissin.. Ciddi bir ayrilik olmadigini mi dusunuyorsun? Barisma payı mı var yani?
Bu arada profilim > hakkımda > cizelge ye gelip 6 yil gosteren cizelgeyi kaldirabilirsin
Evlenmis olan arkadasina da mutluluklar dilerim
Teşekkürler.
Evet ilk attığım mesajda hala seni çok seviyorum zaman da istemeye yüzüm yok ama biraz süreye ihtiyacım var demişti.
Ama xxx seni çok seviyor bunu da kalbine yaz vs vs işte
Belli ki ortada ciddi bir ayrilik yok surumcemedesiniz
Sen de kopamiyosun ondan bu da belli
Boyle belirsizlikler de insanı delirtir
Ama kendini bir kac gun tutamaz misin?
Hic konusmasaniz da biraz ozleme payi biraksaniz birbirinize?
Seni cok seviyorum ama iliskimizden cok da memnun degilim demek istiyor iste
Sureye ihtiyacim var demisse o sureyi ona vermelisin yoksa bu sefer de benim zamana ihtiyacim vardi o zamani bana vermedin diyecek
Dimi?
Evet. Bekliyorum zaten şuan.
Ama biri var gibi de geliyor sürekli online bu ilgisizliğinden bunaldığım adam oda aklımı yiyor işte..
Ya offf.
Ben ! hafta daha sıfır hareket beklerim. Sonrasına ondan sonra bakayım o zaman.
Buraya yazıp böyle cevaplar alınca sıfırlanıyorum açıkcası dayanılcak gibi değil yoksa kalp ağrım.
Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?