Son kez yazıyorum.
Bugün baktım nerdeyse tüm gün onlıne ıdı. Hiç huyu değil üstelik !!
Biraz kurcaladım ayrıldığımızın ertesi günü arkadaşlarıyla nerelere gitmiş resimler falan...
Kızlar,
ben ciddi acı çekiyorum ama yarın bitiricem. Zaten bitmiş bişey bu ya olmayacak ... Kafamda kalbimde bitmedi ama ntliğe ihtiyacım var kaç gecedir bu saatlerde yazıyorum fark eden etmiştir yok uyku yanii ya olmuyor, dayanamıyorum.
Allahım sen yardım et..
Bitti.
Üzülme canım ya:-( anlıyorum seni:-( bir iki gün daha ver mesaj yazarsa kısa kısa cevap ver sende onu umursamaz davran kendisi gelir zaten beklediğinin sinyalini verme kendini birşey sanmış uyuz.
canım tükendim birde deli gibi kiminle konuşuyor merak ediyorum. seven bu kadar görüşmeden, ses duymadan yapar mıydı ya. taaa en derinim acıyor, çok sevecektim ben onu ahh kafam
Kızlar,
Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya.(
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145
Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??
CANLARRR,
KONUYU SONLARA DOĞRU OKUYUP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM. TŞK.
KONUYA SON MESAJLARDAN DEVAM EDİYORUM...
Canım benim hani diyorsun ya ''Elimden geleni , içimden geçeni yapayım da ben gerisi ona kalmış. Zaten üzülüyorum bari ekstra keşke üzüntüm olmasın'' inan o zaman daha çok üzülüyor insan.Sonra düşünürsün ''O neden hiç çaba harcamadı'' diye. Diyorum ya yaptım aynısını ' İçimde kalmasın dedim,sonra o hiç çaba harcamadı demesin ' olmadı halà aklımda ama inat uğruna yazmıyorum o da yazmıyor sağ olsunİşte misal çoook uzun zaman sonra bile yazmamak için kendimi zor tutmayım diye şimdi yazıyorum ben valla kendime bir yanılma hakkı daha verdim bu son. Elimden geleni , içimden geçeni yapayım da ben gerisi ona kalmış. Zaten üzülüyorum bari ekstra keşke üzüntüm olmasın diyorum ama bilmiyorum ki canım... Of
Canım benim hani diyorsun ya ''Elimden geleni , içimden geçeni yapayım da ben gerisi ona kalmış. Zaten üzülüyorum bari ekstra keşke üzüntüm olmasın'' inan o zaman daha çok üzülüyor insan.Sonra düşünürsün ''O neden hiç çaba harcamadı'' diye. Diyorum ya yaptım aynısını ' İçimde kalmasın dedim,sonra o hiç çaba harcamadı demesin ' olmadı halà aklımda ama inat uğruna yazmıyorum o da yazmıyor sağ olsun
Benim en son mesajım 'Rabbime emanetsin' oldu.Kötü bir şey söylemedim bile sen de öyle yapmalısın madem geleceğinde olmayacak şuan seni üzmesine izin verme bırak biraz da o düşünsün seni. Hayat bizi bekliyorrr
Allah razı olsun canım, son kararımı okuduysan bu yönde zaten. Sanmayın ki sevgim bitti , ama gücüm bitti yok yani halim.
Tükendim .
vazgeçtim.
1. yazıyı hiç ama hiç begenmedım.. ne demkler köpekler gibi falan..
Kendini aşağılıyorsun sen bu yazıda..En güzel tepki tepkisiliktir derler.
son yazan arkadaş kötü bir şey dememıs kı
Son kez yazıyorum.
Bugün baktım nerdeyse tüm gün onlıne ıdı. Hiç huyu değil üstelik !!
Biraz kurcaladım ayrıldığımızın ertesi günü arkadaşlarıyla nerelere gitmiş resimler falan...
Kızlar,
ben ciddi acı çekiyorum ama yarın bitiricem. Zaten bitmiş bişey bu ya olmayacak ... Kafamda kalbimde bitmedi ama ntliğe ihtiyacım var kaç gecedir bu saatlerde yazıyorum fark eden etmiştir yok uyku yanii ya olmuyor, dayanamıyorum.
Allahım sen yardım et..
Bitti.
Hiç bişey okumadan yorum yazan son arkadaş hariç ,
hepinize teşekkür ediyorum. valla uğraşacak halim kalmadı.kalmamış yani kalsa uğraşayım. Bu saatten sonra gelse ? diye düşündüm dün gece bir arkadaşımı da karşıma alıp konuştum. Canım sadece sarılmak ve kokusunu içime çekmek istiyor ama sonrası yok.. sarılayım ama ilişki?
Onunla olmaz kızlar, bunu anladım. Kendide yıpranmıştır bilemem ama ben çok çok fazla.. Sarılmanın özlemini belki uzun vadede çok çekerim ama bundan kötü olmaz gibi ya?
Hiç bişey yapmadan tıpkı dediğiniz gibi mesaj atsa cevap bile atmadan hatta, vazgeçiyorum ben.
Allah hepinizden razı olsun, vakit ayırdınız. Fikirlerinizi paylaştınız.
Yine bişey olursa bu başlık altından yazarım.
Hepinizin dilekleri hayırlıysa gerçek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?