yap yada yapma diyin :S

Son kez yazıyorum.

Bugün baktım nerdeyse tüm gün onlıne ıdı. Hiç huyu değil üstelik !!
Biraz kurcaladım ayrıldığımızın ertesi günü arkadaşlarıyla nerelere gitmiş resimler falan...
Kızlar,
ben ciddi acı çekiyorum ama yarın bitiricem. Zaten bitmiş bişey bu ya olmayacak ... Kafamda kalbimde bitmedi ama ntliğe ihtiyacım var kaç gecedir bu saatlerde yazıyorum fark eden etmiştir yok uyku yanii ya olmuyor, dayanamıyorum.
Allahım sen yardım et..

Bitti.

Üzülme canım ya:-( anlıyorum seni:-( bir iki gün daha ver mesaj yazarsa kısa kısa cevap ver sende onu umursamaz davran kendisi gelir zaten beklediğinin sinyalini verme kendini birşey sanmış uyuz.

Üzülme canım ya:-( anlıyorum seni:-( bir iki gün daha ver mesaj yazarsa kısa kısa cevap ver sende onu umursamaz davran kendisi gelir zaten beklediğinin sinyalini verme kendini birşey sanmış uyuz.

canım tükendim birde deli gibi kiminle konuşuyor merak ediyorum. seven bu kadar görüşmeden, ses duymadan yapar mıydı ya. taaa en derinim acıyor, çok sevecektim ben onu ahh kafam

canım tükendim birde deli gibi kiminle konuşuyor merak ediyorum. seven bu kadar görüşmeden, ses duymadan yapar mıydı ya. taaa en derinim acıyor, çok sevecektim ben onu ahh kafam

Haklısın tatlım ama bir iki gün daha ver bence. Çünkü çok seviyorsun belli belkide kazanan sen olursun. Dedigim gibi umursamıyormuş gibi davran ise yarayacaktir. Baktın hala aynı o zaman salla gitsin

Kaybetme korkusu bittikten sonrası çok zor zaten.. Her ilişkide inişli çıkışlı zamanlar olur bazen yüzünü bile görmek istemezsin ama nerde bilmek istersin en azından bence. Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini Allahtan yıllarımı kurtardım diye düşün.

Bak hatan nerde biliyomusun adam sana napıyosun vs diyo sen hemen o anı bekler gibi şuanki durumunuzla ilgili soru soruyosun. Umrunda değilmiş gibi yapman hatta konuşmayı o bitirmeden arkadaşlar çağırdı çıkmam gerek sonra yazacağım tamam mı:) falan deyip bitirmeliydin.

Beklerim niye diyosun yahu babanın oğlumu niye bekleyecekmişsin onun nazını? Resmen rahata almış, arada yokluyo ümit veriyo ki bekle onu.
Bu aşamada napıyo Allah bilir. Kafa dinlemek böyle olmaz.
Net olayına takılma ama ben de ne zaman tartışsak soluğu nette alırım heryerden online olurum, o da aksine nette hiç bi'sitede online olmaz:44:

Bence artık umrunda olmadığını hissettir, adım attın tamam ama yeter karşındakinin de sana adım attığını senin için çabaladığını göremeden barışırsanız mutlu olmazsın. Çünkü içine oturur.

Hakkında hayırlısı olsun ne berbat işler şu ilişki işleri ya:26:Belalarını istiyo bu erkekler

Bu kadar kisa surede seni bunlarla ugrastirmasindan belliydi zaten duyarsizligi...
Uzuldum adina ama senin icin iyi olan bu gibi geldi bana...
Sikma canini, sen adimlarini attin, sansini verdin...
Bundan sonra yoluna git, kimsenin seni uzmesine ve degersizlestirmesine izin verme...

ay kafani duvarlara surtesim var.. sakin oyle aglak sulak seyler yazip iyice poposunu kaldirma su ezigin..

beni dinleseydin cocuk bi ihtimal bi sure sonra ben neler kacirmisim derdi gerci oyle bi tip bunu dese ne olacak demese ne olacak.. yapma annem yapma gulum kendini iyice dusurme bebeim

Bitirmekle en doğru kararı almışsın. Belli ki şu sıra ilgilendiği başka biri var seni oyalıyor arada kontrol edip elde tutmaya çalışıyor. Denediği kişi olmazsa sana geri döner. Hiç umursama yoluna bak sen boşver..

1. yazıyı hiç ama hiç begenmedım.. ne demkler köpekler gibi falan..
Kendini aşağılıyorsun sen bu yazıda..En güzel tepki tepkisiliktir derler.

Hiç bişey okumadan yorum yazan son arkadaş hariç ,
hepinize teşekkür ediyorum. valla uğraşacak halim kalmadı.kalmamış yani kalsa uğraşayım. Bu saatten sonra gelse ? diye düşündüm dün gece bir arkadaşımı da karşıma alıp konuştum. Canım sadece sarılmak ve kokusunu içime çekmek istiyor ama sonrası yok.. sarılayım ama ilişki?
Onunla olmaz kızlar, bunu anladım. Kendide yıpranmıştır bilemem ama ben çok çok fazla.. Sarılmanın özlemini belki uzun vadede çok çekerim ama bundan kötü olmaz gibi ya?
Hiç bişey yapmadan tıpkı dediğiniz gibi mesaj atsa cevap bile atmadan hatta, vazgeçiyorum ben.

Allah hepinizden razı olsun, vakit ayırdınız. Fikirlerinizi paylaştınız.
Yine bişey olursa bu başlık altından yazarım.
Hepinizin dilekleri hayırlıysa gerçek olsun.

Canım benim hani diyorsun ya ''Elimden geleni , içimden geçeni yapayım da ben gerisi ona kalmış. Zaten üzülüyorum bari ekstra keşke üzüntüm olmasın'' inan o zaman daha çok üzülüyor insan.Sonra düşünürsün ''O neden hiç çaba harcamadı'' diye. Diyorum ya yaptım aynısını ' İçimde kalmasın dedim,sonra o hiç çaba harcamadı demesin ' olmadı halà aklımda ama inat uğruna yazmıyorum o da yazmıyor sağ olsun
Benim en son mesajım 'Rabbime emanetsin' oldu.Kötü bir şey söylemedim bile sen de öyle yapmalısın madem geleceğinde olmayacak şuan seni üzmesine izin verme bırak biraz da o düşünsün seni. Hayat bizi bekliyorrr

Allah razı olsun canım, son kararımı okuduysan bu yönde zaten. Sanmayın ki sevgim bitti , ama gücüm bitti yok yani halim.
Tükendim .
vazgeçtim.

15 sayfayı da okumadım evet.. En azından yorumunu katmaya çalıştım. Ama yaranılmıyor demek ki. Neyse sen bılmıyorsun belli ki bir teşekkür etmeyi, ben teşekkür ederim yine de. Hakkında hayırlısı

son yazan arkadaş kötü bir şey dememıs kı

yok kötü bişey yzdığından değil zaten, o yazıyı yazmadığımı başka bişey yazdığımı bilmediği halde 'köpek gibi ' tabiri kullanıp beni kırdığı için arkadaşım. Ayrıca o yazının altında (ilk sayfadaki) son sayfadan okumaya başlarsanız sevinirim ricası da bulunduğu halde.
Ben şuan kötü bir dönemden geçiyorum ve bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama yorumlarınız çok değerli. Bir insana hayvani bir tabirle seslenmenin de doğru olmadığını savunan biriyim aynı zamanda. Nedeni budur.
Bişeyde demedim köpek gibi dediği için teşekkür etmeme hakkımı kullandım sadece.

Bu kararı almana çok sevindim inan.Rabbim inşallah bundan sonra yüzünü güldürecek biriyle karşılaştırır.Bu süreçte yalnız kalma.Spor yap,arkadaşlarınla dışarı çık,canın ne istiyorsa onu yap.Ama öyle ağlak filmler izleme sakın.:2: Sana garanti veriyorum,kuş gibi hafiflediğini hissedeceksin.Böyle adamlar pranga gibi,atınca rahatlıyorsun.Tecrübeyle sabit.

Toplamda 9 ay pesimden deli gibi kosan, beni görmek icin okulumun kapisinda yatan adami sevmediğim halde sırf bana bu kadar deger vereni bulamam diye kabul etmistim. 4 gun hayatimin en izdirapli günüydü, gelmesin sarilmasin konusmasin istiyordum, sevemiyordum. 4 gun sonra ne mi oldu? Deli gibi asik oldum, nasil oldugunu hala daha anlayamiyorum. Bu sefer o degil de ben kopek gibi kosan oldum. Sırılsıklam asik oldugumu anladığı an baslandim kullanilmaya. Gitme etme yapma denmeye. O ne derse oydu. Tuvalete gitme dese gitmezdim herhalde. Yine de bir kere şikayetçi olmadim. Brad pit gelse kafami kaldirip bakmazdim buna yemin ederim. Oyle boyle bir ask degil. Ruya gibi bi bir ayin sonunda pat diye birakildim. Bi mesaj once hayatim yazan adam bir mesaj sonra olmuyor ayrilalim dedi. Ben ne mi oldum? 40 derece atesle acile kaldirildim. Ertesi gun aradim. Her seyimsin sen benim, su saatte goruselim bitmicek dedi. Suslendim hazirlandim mis koktum gittim oturdum 45 dakika bekledim. Her kapi acilisinda o sandim kalbim agzimda atti. Aradim, ne bulusmasi, ben gelmeyecegim sen de bekleme bosuna dedi. Oraya yigildim kaldim, nefes alamadim. Ertesi gun bulusmak istedi, ben gidiyorum memleketime gidiyorum donmeyecegim dedi. Icine ceke ceke koklaya koklaya optu vedalasti. Seni seviyorum dedi olurum sana dedi. O gitti, ben bittim. Nefes almak haram, yemek yemek haram. 1bucuk haftada 7 kilo verdim. Geldi,gitti gorustu hep benimle,ben cagirmadigim halde. Sevdigimi anladi ya,yakti da yakti canimi. 3 sene boyle surdu. Ben agliyorum,o geliyor iki oyaliyor gidiyor. Onun tabiriyle; ben burda yatak dosek,o orda her daim taze ekmek. Bunu anlamam 3 seneden fazla zaman aldi. Koluna birini takmasa daha da surerdi. Hayatimin en güzel yillarini aldi gitti. 17 aylik muhteşem giden bir iliskim var. Cok seviyorum,seviliyorum. Ama onu her yerimden silip atabildim mi hayir,asik degilim ama gördüğümde kalbimin beynimde atmasina engel olamiyorum. Yakti,yikti beni. Atamiyorum. Sevgisini attim,cektigim acilari uykusuz geceleri,oyle buyuk askin anilarini atamiyorum. Sen cok guzel bir karar vermissin. Sakin ola bu kararindan donme. 3 sene surunecegine 3 gun surun. Biter mi tamamiyle? Bilemem. Ama en hayirlisi inan ki bu. Bunları neden uzun uzadiya anlattım benim halimi gor. Cunku neredeyse bire bir ayniyiz. Senin benden farkin bi an once kestirip atmak,her seyi icinde yasamak olsun. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim benim.. allah kolaylik versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…