yap yada yapma diyin :S

o onu sana ithafen dememiştir tatlim ben de o arkadasın avukatı gıbı oldum sanki ama, yani o yazıda 'köpek' tabiri geçiyor, 'köpekler gibi ağlasam ' diye o da kendinı o şekilde ifade etme o yazıyı gönderme diye beğenmediğini vurgulamış sadece :) hakkınızda hayırlısı olsun
bu arada ben görüşümü söylememiştim
o yazıyı göndermedınız sanırım, en iyisi buydu zaten :)

Ayyy arkadaşım bunu benimle paylaştığın için bu kadar vakit ayırdığın için teşekkürler.
Zormuş okurken kendimi gördüm inan ya nasıl anlatayım öyle güzel tetcüme etmişsin ki demek ki cidden aynı şeyleri yaşamısız.
haklısın. galiba kural bu, kaçan kovalanıyor. İnsanlık edeyim adam gibi seveyim dur işte dimi? Yok.. Kendileri kaybeder o da bulsun bakalım senin gibi seveni arasın da...
Hayırlısı olmuş inşallah da bundan sonra hep yüzün güler tekrar tekrar sağol..
kararım bu yönde

Bugün iş baya yoğundu, bana hep ulaştığı yer whatsapp Allahın işi işte paketim bitti onu da sadece belli saatlerde kullanacağım artık. Mesaj yazsa da haberim olmayacak yani.. Yazmasın da..
Hafifledim mi? İşte yada iş çıkışı arkadaşlarlayken evet ama evde yine aynıyım şükür ki siz varsınız.
Geçecek inşallah.. Bitti ama benim için.
Çok sağol.

ne iyi niyetlisin ya melek gibi :)
öyledir bilemem ama o an içim daralmış buraya girmiştim onu okuyunca kırıldım, şuan okusam belki takmazdım haklı olabilirsin.
Ama bu dönemimde biraz böyle.. İdare edin

ne iyi niyetlisin ya melek gibi :)
öyledir bilemem ama o an içim daralmış buraya girmiştim onu okuyunca kırıldım, şuan okusam belki takmazdım haklı olabilirsin.
Ama bu dönemimde biraz böyle.. İdare edin

anladim canimm Allah yardımcın olsun, inşallah bu sıkıntıdan yakın zaman kurtulursun:))

hayırlısı olsun canım içinde kalmadı bak demek ki yapman lazımdı son hareketi yaptın içinden geleni her zaman yap inş mutlu olursun :)

Asli ''köpekler gibi aglasam'' paylaştığın yazida vardi... o arkadasda o na istinaden yazmis.. sana köpek dememiski... sen yazıda demisissin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yine ben ;

bir gelişme olursa yazarım demiştim ya yazayım dedim.
Hepiniz son kararımı az çok biliyorsunuz konuyu da artık biliyorsunuz. Öncelikle söyleyim siz olmasanız zor dayanır zor alırdım bu kararı. neyse..
demiştim ya benim paketim bitti diye dışarıdayken mobilden nete giremiyorum ve bugün sabah 9 dan akşam 8 e kadar dışarıdaydım.
Eve geldim kendi kendine wifi den bağlandı 12 whatsapp mesajı 9 u bu şahsa ait.. Sırasıyla,

-napıyosun?
-Neden yazmıyorsun?
-endişelendim, arayamıyorum da dakikam yok iyi misin? gördüğünde yaz.,
- last seen i mi kapattın sen?
-görüpte yazmıyorsun? üzdüm dimi çok?
-çok özledim çok fazla özledim kahretsin
-aklım da başıma geldi telefonuna bakkkk
-görünce yaz!!!!
-????

eve geldim. selam yeni gördüm hayırdır?

yazdım.

-çok korktum neredeydin? ne oldu? neden yeni gördün? dedi
- interneti açmadım bugün dışarıdaydım bişey mi oldu ? dedim.
-bu hafta bi görüşelim mi? diyecektim dedi.
-olabilir. konuşuruz yine dedim.
-tamam canım öptüm.
dedi.

Offfff kafayı yemem için mi oluyor bunlar???
Bide asıl ben dedliler gibi özlediiiim dememek için ekstra çabalar harcadım fark etmişsinizdir.

Bak ben sana demiştim kendini geri çekmek her zaman işe yarar Şimdi karar zamanı istiyorsan kabul ediceksin istemiyorsan etmiyceksin ama sakıın hevesli olduğunu belli etme, senin de tecrübe ettiğin gibi bir işe yaramıyor çünkü

hakikaten bu erkekler kafayı yemiş lilyen ya .
neden uğraşıyorlar ki? deli gibi seviyorum işte gel gitme dur işte dimi?
ama akıllandım valla Allahım iyiki paketim bitmiş diye göbek atacaktım nerdeyse

Tavsiyem dönmemenden yanaydı ama olayların iç yüzünü bilmeden,genel anlamda konuşup ahkam kesmek istemiyorum.

Barışacaksan da uzun tut ve barışınca şu anki halini kotu.Mutluluklar.:13:

Sevmiyorsa hiç gerek yok.

Tavsiyem dönmemenden yanaydı ama olayların iç yüzünü bilmeden,genel anlamda konuşup ahkam kesmek istemiyorum.

Barışacaksan da uzun tut ve barışınca şu anki halini kotu.Mutluluklar.:13:

Ben bi konuşmak istiyorum açıkcası ama kör aşık gibi değil bu kez. Acıyı yaşamış ve bir daha asla yaşamak istemeyen zaten gücü de olmayan ve bitme fikrini kendine aşılamış biri olarak. bakalım görüşecek miyiz?

hakikaten bu erkekler kafayı yemiş lilyen ya .
neden uğraşıyorlar ki? deli gibi seviyorum işte gel gitme dur işte dimi?
ama akıllandım valla Allahım iyiki paketim bitmiş diye göbek atacaktım nerdeyse

Rahat batıyor rahaat. İyi ki bitmiş valla hadi oynayalım

Bu cümleleri okumak güzel senden. Hakkında hayırlısı olsun.

Ayy resmen dizi gibi her gelişme yazdığında merakla okuyorum :))
İnşallah istediğin olur canım çok seviyorsun belli.
Ne kadar sevsende geri cekilmek her zaman işe yarar

LG-P710 Tapatalk

Su an yakaladigin ozguven ve ruh halini tut birakma erkekler bundan anliyo maalesef :) hakkinda hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…