- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
yok kötü bişey yzdığından değil zaten, o yazıyı yazmadığımı başka bişey yazdığımı bilmediği halde 'köpek gibi ' tabiri kullanıp beni kırdığı için arkadaşım. Ayrıca o yazının altında (ilk sayfadaki) son sayfadan okumaya başlarsanız sevinirim ricası da bulunduğu halde.
Ben şuan kötü bir dönemden geçiyorum ve bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama yorumlarınız çok değerli. Bir insana hayvani bir tabirle seslenmenin de doğru olmadığını savunan biriyim aynı zamanda. Nedeni budur.
Bişeyde demedim köpek gibi dediği için teşekkür etmeme hakkımı kullandım sadece.
Toplamda 9 ay pesimden deli gibi kosan, beni görmek icin okulumun kapisinda yatan adami sevmediğim halde sırf bana bu kadar deger vereni bulamam diye kabul etmistim. 4 gun hayatimin en izdirapli günüydü, gelmesin sarilmasin konusmasin istiyordum, sevemiyordum. 4 gun sonra ne mi oldu? Deli gibi asik oldum, nasil oldugunu hala daha anlayamiyorum. Bu sefer o degil de ben kopek gibi kosan oldum. Sırılsıklam asik oldugumu anladığı an baslandim kullanilmaya. Gitme etme yapma denmeye. O ne derse oydu. Tuvalete gitme dese gitmezdim herhalde. Yine de bir kere şikayetçi olmadim. Brad pit gelse kafami kaldirip bakmazdim buna yemin ederim. Oyle boyle bir ask degil. Ruya gibi bi bir ayin sonunda pat diye birakildim. Bi mesaj once hayatim yazan adam bir mesaj sonra olmuyor ayrilalim dedi. Ben ne mi oldum? 40 derece atesle acile kaldirildim. Ertesi gun aradim. Her seyimsin sen benim, su saatte goruselim bitmicek dedi. Suslendim hazirlandim mis koktum gittim oturdum 45 dakika bekledim. Her kapi acilisinda o sandim kalbim agzimda atti. Aradim, ne bulusmasi, ben gelmeyecegim sen de bekleme bosuna dedi. Oraya yigildim kaldim, nefes alamadim. Ertesi gun bulusmak istedi, ben gidiyorum memleketime gidiyorum donmeyecegim dedi. Icine ceke ceke koklaya koklaya optu vedalasti. Seni seviyorum dedi olurum sana dedi. O gitti, ben bittim. Nefes almak haram, yemek yemek haram. 1bucuk haftada 7 kilo verdim. Geldi,gitti gorustu hep benimle,ben cagirmadigim halde. Sevdigimi anladi ya,yakti da yakti canimi. 3 sene boyle surdu. Ben agliyorum,o geliyor iki oyaliyor gidiyor. Onun tabiriyle; ben burda yatak dosek,o orda her daim taze ekmek. Bunu anlamam 3 seneden fazla zaman aldi. Koluna birini takmasa daha da surerdi. Hayatimin en güzel yillarini aldi gitti. 17 aylik muhteşem giden bir iliskim var. Cok seviyorum,seviliyorum. Ama onu her yerimden silip atabildim mi hayir,asik degilim ama gördüğümde kalbimin beynimde atmasina engel olamiyorum. Yakti,yikti beni. Atamiyorum. Sevgisini attim,cektigim acilari uykusuz geceleri,oyle buyuk askin anilarini atamiyorum. Sen cok guzel bir karar vermissin. Sakin ola bu kararindan donme. 3 sene surunecegine 3 gun surun. Biter mi tamamiyle? Bilemem. Ama en hayirlisi inan ki bu. Bunları neden uzun uzadiya anlattım benim halimi gor. Cunku neredeyse bire bir ayniyiz. Senin benden farkin bi an once kestirip atmak,her seyi icinde yasamak olsun. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim benim.. allah kolaylik versin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu kararı almana çok sevindim inan.Rabbim inşallah bundan sonra yüzünü güldürecek biriyle karşılaştırır.Bu süreçte yalnız kalma.Spor yap,arkadaşlarınla dışarı çık,canın ne istiyorsa onu yap.Ama öyle ağlak filmler izleme sakın.:2:Sana garanti veriyorum,kuş gibi hafiflediğini hissedeceksin.Böyle adamlar pranga gibi,atınca rahatlıyorsun.Tecrübeyle sabit.
o onu sana ithafen dememiştir tatlim ben de o arkadasın avukatı gıbı oldum sanki ama, yani o yazıda 'köpek' tabiri geçiyor, 'köpekler gibi ağlasam ' diye o da kendinı o şekilde ifade etme o yazıyı gönderme diye beğenmediğini vurgulamış sadece :) hakkınızda hayırlısı olsun
bu arada ben görüşümü söylememiştim
o yazıyı göndermedınız sanırım, en iyisi buydu zaten :)
ne iyi niyetlisin ya melek gibi :)
öyledir bilemem ama o an içim daralmış buraya girmiştim onu okuyunca kırıldım, şuan okusam belki takmazdım haklı olabilirsin.
Ama bu dönemimde biraz böyle.. İdare edin
Hiç bişey okumadan yorum yazan son arkadaş hariç ,
hepinize teşekkür ediyorum. valla uğraşacak halim kalmadı.kalmamış yani kalsa uğraşayım. Bu saatten sonra gelse ? diye düşündüm dün gece bir arkadaşımı da karşıma alıp konuştum. Canım sadece sarılmak ve kokusunu içime çekmek istiyor ama sonrası yok.. sarılayım ama ilişki?
Onunla olmaz kızlar, bunu anladım. Kendide yıpranmıştır bilemem ama ben çok çok fazla.. Sarılmanın özlemini belki uzun vadede çok çekerim ama bundan kötü olmaz gibi ya?
Hiç bişey yapmadan tıpkı dediğiniz gibi mesaj atsa cevap bile atmadan hatta, vazgeçiyorum ben.
Allah hepinizden razı olsun, vakit ayırdınız. Fikirlerinizi paylaştınız.
Yine bişey olursa bu başlık altından yazarım.
Hepinizin dilekleri hayırlıysa gerçek olsun.
Bak ben sana demiştim kendini geri çekmek her zaman işe yararŞimdi karar zamanı istiyorsan kabul ediceksin istemiyorsan etmiyceksin ama sakıın hevesli olduğunu belli etme, senin de tecrübe ettiğin gibi bir işe yaramıyor çünkü
Sevmiyorsa hiç gerek yok.Kızlar,
Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya.(
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145
Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??
CANLARRR,
KONUYU SONLARA DOĞRU OKUYUP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM. TŞK.
KONUYA SON MESAJLARDAN DEVAM EDİYORUM...
Tavsiyem dönmemenden yanaydı ama olayların iç yüzünü bilmeden,genel anlamda konuşup ahkam kesmek istemiyorum.
Barışacaksan da uzun tut ve barışınca şu anki halini kotu.Mutluluklar.:13:
Sevmiyorsa hiç gerek yok.
hakikaten bu erkekler kafayı yemiş lilyen ya .
neden uğraşıyorlar ki? deli gibi seviyorum işte gel gitme dur işte dimi?
ama akıllandım valla Allahım iyiki paketim bitmiş diye göbek atacaktım nerdeyse
Ben bi konuşmak istiyorum açıkcası ama kör aşık gibi değil bu kez. Acıyı yaşamış ve bir daha asla yaşamak istemeyen zaten gücü de olmayan ve bitme fikrini kendine aşılamış biri olarak. bakalım görüşecek miyiz?
Kızlar yine ben ;
bir gelişme olursa yazarım demiştim ya yazayım dedim.
Hepiniz son kararımı az çok biliyorsunuz konuyu da artık biliyorsunuz. Öncelikle söyleyim siz olmasanız zor dayanır zor alırdım bu kararı. neyse..
demiştim ya benim paketim bitti diye dışarıdayken mobilden nete giremiyorum ve bugün sabah 9 dan akşam 8 e kadar dışarıdaydım.
Eve geldim kendi kendine wifi den bağlandı 12 whatsapp mesajı 9 u bu şahsa ait.. Sırasıyla,
-napıyosun?
-Neden yazmıyorsun?
-endişelendim, arayamıyorum da dakikam yok iyi misin? gördüğünde yaz.,
- last seen i mi kapattın sen?
-görüpte yazmıyorsun? üzdüm dimi çok?
-çok özledim çok fazla özledim kahretsin
-aklım da başıma geldi telefonuna bakkkk
-görünce yaz!!!!
-????
eve geldim. selam yeni gördüm hayırdır?
yazdım.
-çok korktum neredeydin? ne oldu? neden yeni gördün? dedi
- interneti açmadım bugün dışarıdaydım bişey mi oldu ? dedim.
-bu hafta bi görüşelim mi? diyecektim dedi.
-olabilir. konuşuruz yine dedim.
-tamam canım öptüm.
dedi.
Offfff kafayı yemem için mi oluyor bunlar???
Bide asıl ben dedliler gibi özlediiiim dememek için ekstra çabalar harcadım fark etmişsinizdir.
Su an yakaladigin ozguven ve ruh halini tut birakma erkekler bundan anliyo maalesef :) hakkinda hayirlisi olsun..Ben bi konuşmak istiyorum açıkcası ama kör aşık gibi değil bu kez. Acıyı yaşamış ve bir daha asla yaşamak istemeyen zaten gücü de olmayan ve bitme fikrini kendine aşılamış biri olarak. bakalım görüşecek miyiz?
Bence ilk sayfaya bir edit koy. İnsanlar ilk yazdığına yorum yapıyorlar çünkü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?