Ayy resmen dizi gibi her gelişme yazdığında merakla okuyorum :))
İnşallah istediğin olur canım çok seviyorsun belli.
Ne kadar sevsende geri cekilmek her zaman işe yarar
LG-P710 Tapatalk
Su an yakaladigin ozguven ve ruh halini tut birakma erkekler bundan anliyo maalesef :) hakkinda hayirlisi olsun..
hakikaten bu erkekler kafayı yemiş lilyen ya .
neden uğraşıyorlar ki? deli gibi seviyorum işte gel gitme dur işte dimi?
ama akıllandım valla Allahım iyiki paketim bitmiş diye göbek atacaktım nerdeyse
onunla konuşurkende paketin bitmiş gibi konuş canım.özlediğini bile belli etme..sürünsün biraz..sende bi ışık görse yine eskisi gibi olur gibime geliyor..tut kendini,arkanda biz varız
Tutucam inşallah o yazmadan yazmamaya öyle de bi alıştım ki tam istediği şey işte.
Aslında kötü yaptı bize, yazık etti çünkü beni bitme duygusuna alıştırdı.
O ilk dönemim gibi asla üzülemem gibi geliyor artık ne olursa olsun.
Allah biliyor ya, buraya yazabildiklerimdi sadece ama ya hissettiklerimi bilseydiniz görseydiniz...
Çok şükür şu halime diyorum.
Ama bu hain kostoku da hala seviyorum.
zaman herşeyin ilacı canım..bak ilk başta konuyu açarken nasıldın,şimdi nasılsın..! eminim onunla konuşurken kafanda bazı şeyler netleşecektir..senın ıcın hayırlısı neyse o olsun canım,severek ayrılmak kolay değil..
Allah razı olsun ya baş şişirmek istemem , aslında kendim içinde yazıyorum unutmayım diye :)
Aynen valla sevdiğini göstermeyeceksin demek ki, manyaklık bu ya ben niye sürekli taktik yapayım çok yorucu. Adam gibi sevemiyoruz da beyefendiyi :44:
Manyaklık falan ama bundan anlıyolar bak işte :)
Ee sana da istediğini vermek düşer bir sevgili olarak,esirgemek olur mu olmaaz haha :))
Gelişmeleri merakla bekliyorum bu defa iyi bir şeyler olsun şu bdv'de :)
LG-P710 Tapatalk
Allahım duyuyorsun biliyorum bak herkes istiyor mutlu olmamı tek ben değil yani :))))
İyi ki varsınız.
Ay içim bi neşe doldu inanamazsın.
Allahım duyuyorsun biliyorum bak herkes istiyor mutlu olmamı tek ben değil yani :))))
İyi ki varsınız.
Ay içim bi neşe doldu inanamazsın.
Ayy nasıl sevindim :) Bana da dua et kuzum ben de kötü dönemlerdeyim
Ay ciddi misin?
Konuşalım istersen özelden falan..
Dur konularına bakıyorum hemen :18:
Delirmek üzereyim adlı konuma bakabilirsin
O konuyu biliyorum canım ya, cevapta yazmıştım hatta. nasıl desem insanı evet üzer hep böyle aklında bi ? kalır başka bakar belki karşısındakine bir süre ama bir arkadaşta demiş sonuç ne? sen.
Haticelere değil de neticeye bak. Şuan bir sorun yok, mutluysanız uzatma unutmaya çalış , yok say derim.
Seni sevdiğine inan.. Emin ol her şeyin başı bu bak bende benimkini bu nedenle sıkıyordum her yazmadığında sanki başka kıza yazıyor vs gibi psikopat düşüncelerim oluyordu. ama öyle değil yahu... değilmiş yani.
Kendini yıpratma o yorumları hatırlayıp.
2 tane evli arkadaşım var birinin face nde eski tarihli fotolarda hala kızlarla konuşmaları duruyor bakıp dalga geçiyoruz o da kendine gülüyor. Eşi olan arkadaşım da ona hep güvendi.
İnşallah çok çok mutlu olursun çünkü hak ediyorsun. Çok samimiyim!
Çok teşekkür ederim beni o kadar mutlu ettin ki gözlerim doldu. Allah sana on mislini versin inşallah
Hepimize, hepimizeeeee inşallahh
Allahım sen konuları biliyorsun amin
Ayy bende benim eşşek sıpasından bekliyorum yazsın diye. Gözüm sürekli bir whatsapp'ta bir viber'da. Sizin mesajlaşmalarınızı okuyunca bir heyecan bastıİnşallah hayırlısı olur senin için. Ama bu hiç değişmez. Kendini geri çeken herzaman kıymete biner. Ona göre hareket et emi.
Bak canım şimdi buluşmaya gidiyosun ama öyle karalar bağlamış gibi değil de küllerinden tekrar doğmuş gibi
Sonra oturuyosunuz o büyük ihtimal özledim moduna girdiğine göre seni izleyip duracak gözüne gözüne bakacak.
Sen o evre hep "aman biraz da şuralarıma:118:" der gibi bakıp konuşacaksın.
Barışırsan da hemen yüz göz olma, kırgınlığım geçmedi daha falan yap
Hakkında hayırlısı olsun canım, takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?