Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

sabah:bir barda su
bir küçük muz

öğlen:bir haşlanmış yumurta

bir iki lokma bal
biraz beyaz peynir

bir kaç kaşık yoğurt

küçük bir dilim ekmek
ara:bir elma
yarım kase yeşil çorba

akşam:bir küçük kase tarhana çorbası
bir tabak fırında karınıbahar yemeği

Canım tartının ayarını değiştirmeye gerek bile kalmayacak inşallah
Ne kaldı şurda ellili kilolara dayan

inşallah bitanem ağzından bal damlıyor dilerim sen de en kısa zamanda tüm dileklerine kavuşursun

bu arada misafirlerim teker teker gidiyor gelmelerine ne kadar sevindiysem gitmelerine o kadar üzüldüm.ayrılık çok zor be

resmen içime oturdu gitmeleri ...güle güle gitsinler inşallah yaz tatilinde tekrar görüşürüz.

şairin dediği gibi:iyi ki geçiyorsun zaman ya acının tam ortasında duruverseydin...

sabah erkenciyiz yine,oğluş sağolsun

bir bardak su
iki mandalina
bir küçük baklava(kriz krizzz tatlı aşkı devam ediyor)

Türk kahvesi

kahvaltı öğleye kaldı

aynı canım aynı
bnde 5ten beri ayaktayım

neler yaptın canım
baklava olmamış bence
bende farklı değilimgerçi
eşimin supanglesinin dibini sıyırdım
aç gibi
çok komik ya

aynı canım aynı
bnde 5ten beri ayaktayım

neler yaptın canım
baklava olmamış bence
bende farklı değilimgerçi
eşimin supanglesinin dibini sıyırdım
aç gibi
çok komik ya

canım haklısın baklava olmadı misafirlerim getirmişeler dayanamadım yoksa ben eve pek tatlı almıyorum.

akşam:yarım lahmacun ve bir elma ve birportakal:2::2::2:

bugün avm de 3 saat gezdim bu dizle zor oldu ama hareket oldu.indirimler başlamış innsan kaynıyor heryer ama ben kıyafet almadım bekliyorum sabırla hala 36 beden kıyafet alacağım günleri

taze zencefil aldım osibulebin karışımından yapacağım taze zencefil heryerde yok ama bugün buldum.diyet ekmekler ,aktivyalar stoklandı:26::26::26:

bakalım,işi biraz sıkıya almanın zamanı geldi diye düşünüyorum.

haa akşam üzeri yarım simit yedim onu unuttum bakan da çok az şey yediğimi sanacak bea

birazdan sarımsaklı çay

sabah:bir bardak su
bir tanecik rondo bisküvi

sütlü mısır gevreği
Türk kahvesi

sarımsaklı ,zencefilli çay

canım dizine ne oldu kaçırdım sanırım

belden yaptıkları iğneden sonra hem belim ağrıyor canım belimin ağrısı sol dizimi de ağrıtıyor .76,77 kiloyken ağrımayan bel ve diz doğumdan sonra ağrımaya başladı.baktım bazılarında baş veya bel ağrısı olmuş .umarım en kısa zamanda kilolarımı veririm de biraz belim rahatlar.sorduğun için sağol

ikindi:misafirlikte bir Türk kahvesi daha içtim
1,5 portakal
bir parça ekmek

akşam:bir kase mercimek çorbası

yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

birkaç çatal makarna ve roka

bizeyeter doktora gittin mi?

meraba kızlar.ben kilo vermek isteyip veremeyenlerdenim .boyum 1.62 kilom 66 6kg vermek istiyorum evlendikten sonra aldıgım kiloları.normal yemegi az yiyerek vermem mümkünmü sizce önerileriniz neler bitki çayı vs de olabilir lütfen paylaşırmısınız benimlede

BİSMİLLAH deyip okula başadım bugün.

çocuklar gibi heyacanlıydım çok komik ya:)) 6 saat ayakta ders anlattım .ilk gün zordur çünkü çocuklarda kitap defter yok ,proğram değişince bir de tatil havasından çıkamıyorlar

arkadaşlarımı görmek iyi geldi özlemişim

uzun süre evde kalmadığımdan çok sıkılırdım evde, ama bebişime ve eve o kadar alışmışım ki gerçekten zor oldu.neyse inşallah hayırlı olur

Son düzenleme:
sabah:bir bardak su
bir parça ekmek ve reçel
Türk kahvesi

çeyrek simit

aktivya
öğlen:bir parça sahanda yumurta

iki dilim kepek ekmek

küçük bir kase mercimek çorbası

ve incir reçeli

valla tatlım iste ,ekmeği ve şekeri kıs,bol hareket,yağı azalt,osibulebin zencefilli ballı limonlu çayını iç sabah akşam.

sana tavsiye verdim ama ben de aman aman başarılı değilim kilolarla mücadele ediyorum.form çaylar bağırsak tembelliği yapıyor,çok sıkışırsan arada iç.başarılar aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…