- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
valla tatlım iste ,ekmeği ve şekeri kıs,bol hareket,yağı azalt,osibulebin zencefilli ballı limonlu çayını iç sabah akşam.
sana tavsiye verdim ama ben de aman aman başarılı değilim kilolarla mücadele ediyorum.form çaylar bağırsak tembelliği yapıyor,çok sıkışırsan arada iç.başarılar aramıza hoşgeldin
hoşbulduk canım .yeni dogum yaptın sanırım ALLAH analı bablı büyütmeyi nasip etsin bende yaza hamilelik düşünüyorum yazdan öncede kilo versem iyi olacak .kayısı çayı içiyorum arada form çayına benzer.aşırı bi kilom yok o nedenle sıkı diyete girmek için konsantre olamıyorum.hareket desen kpss ye hazırlandıgım için vaktim ve imkanım yok birazda agır hareket ederim.zencefilli çayın ölçüler nedir verirmisin
zorisimbuldumm nasılsın,uyuyabildin mi,eşin geldimi??
canım uyku bana haram:84:
artık erkenden de kalkıyor
dün gece üstüm açık kalmış kalk yat bi tarftan elim hep beşikte yatarken bile sallıyor haldeyim
bugün boğazım inmiş
eşim birazdan evde olur
kilomda değişiklik yok
artık bilmiyorum ben ne zaman görecem 50 leri
inanın gayret ediyorum ama vücudum çok direniyor
neyse kilo verenleri tebrik ederimoğlum çok huysuz hep cın cın bana sarıyor.bugün yağmurlu dışarı falan çıkamam galiba sıkıldı.birde ilk hafta bakıcıya alışma süreci biraz zor geçiyor:26::26:
akşam:yarımdan biraz fazla döner
toplantının olduğu gün bile dışardan yememiştim fakat bugün dayanamadım çok canım çekti
yarın günüm var arkadaşlarımı çok özledim inşallah bir mani çıkmazsa gidecem fakat umarım abartıp çok yemem.
kısır,salata falan vardır ,hatunlar döktürüyor bilirim ama bakalım
herbirimiz ayrı okulardayız ancak günler sayesinde görüşüyoruz,iple çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?