Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

hoşbulduk canım .yeni dogum yaptın sanırım ALLAH analı bablı büyütmeyi nasip etsin bende yaza hamilelik düşünüyorum yazdan öncede kilo versem iyi olacak .kayısı çayı içiyorum arada form çayına benzer.aşırı bi kilom yok o nedenle sıkı diyete girmek için konsantre olamıyorum.hareket desen kpss ye hazırlandıgım için vaktim ve imkanım yok birazda agır hareket ederim.zencefilli çayın ölçüler nedir verirmisin

AMİN CANIM SAĞOL.İNŞALLAH SENDE FİT BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALIRSIN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.EVET NE KADAR AZ KİLOYLA HAMİLE KALIRSAN O KADAR İYİ ÇÜNKÜ GEBELİKTE CANIN NE İSTERSE YEMEK ZORUNDASIN.VİCDAN AZABI ÇEKMEMEK İÇİN YİYORSUN.KENDİNİ FAZLA KASMADAN ZAYIFLA İSTERSEN.İP ATLA YADA MEKİK ÇEK ARTIK NEYE VAKTİN VARSA

Br ya da iki parça yaş zencefili yıka küçük küçük doğra 5 dak kaynat indirirken birkaç sarımsak doğra altını kaapat limon ve bir kaşık bal ekle sabah akşam bir bardak iç tokkken.iki günlük hazırlayabilirsin.afiyet olsun

sabah:bir bardak su

aktivya
Türk kahvesi
ara:bir simit
öğlen:biraz bulgur pilavı
bir karnıyarık
bir dilim ekmek

ara:acıktım biraz bal ve ekmek

akşam:bir haşlanmış patates

yeşil fasulye
bir dilim ekmek
yoğurt

sarımsaklı çay

uzun süre yürümediğim için çok kötü hamladım heryerim ağrıyor ,umarım en kısa zamanda alışır vücudum.

çok haklısın berbat bir durum ama yapacak birşey yok.kendimizi iyi ve sağlıkı ,mutlu hissetmek için mecburuz canım

slmlar ,bugün ne yediklerimi tam olarak hatırlamıyorum bile siz düşünün

yarın dönem başı toplantısı var okulda geç biter,yoğun ve yorucu bir gün olacak

bugün bahardan kalma bir gün vardı oğluşla biraz parka gittiikk hangi çocuğa bakacağını şaştı kuzum çok mutlu oldu fakat bir süre sonra ağladı

biraz temizlik yaptım fakat heryerim ağrıyor çok hamlamışım günler yoğun geçiyor

gelen misafirlerim tartıma yanlış demişlerdi bugün ecz.tartıldım doğruymuş
.fazla tartsa iyiydi biraz moral olurdu ama doğru tartıyor.

toplantı geç bitti biraz önce geldim oğluşu özledim.3 dersti 2.5 saat çarşı mağza gezdim

sabah:bir aktivya

bir haşlanmış yumurta

öğlen:simit

ikindi:bir elma

şuan açım ne yemek yapsam bilmiyorum çokk yorgunum:26::26::26:

çok yoğun ve yorucu bir hafta bitti şükür...

sabah.bir bardak su
yoğurt
elma
6 bisküvi bir küçük dilim börek

öğlen.bir tabak barbunya
bir kase yoğurt
Türk kahvesi

kilomda değişiklik yok

artık bilmiyorum ben ne zaman görecem 50 leri

inanın gayret ediyorum ama vücudum çok direniyor

neyse kilo verenleri tebrik ederim oğlum çok huysuz hep cın cın bana sarıyor.bugün yağmurlu dışarı falan çıkamam galiba sıkıldı.birde ilk hafta bakıcıya alışma süreci biraz zor geçiyor:26::26:

akşam:yarımdan biraz fazla döner

toplantının olduğu gün bile dışardan yememiştim fakat bugün dayanamadım çok canım çekti

yarın günüm var arkadaşlarımı çok özledim inşallah bir mani çıkmazsa gidecem fakat umarım abartıp çok yemem.

kısır,salata falan vardır ,hatunlar döktürüyor bilirim ama bakalım

herbirimiz ayrı okulardayız ancak günler sayesinde görüşüyoruz,iple çekiyoruz

canım bir ara benim de 65te takılıp kalmıştı kilom
eşiği kırınca çok çabuk gitmeye başlıyor
tavsiyede bulunayım mı canım
mesela sabah içtiğin çayı akşam akşam içtiğini o gün içme
yada baharatlarda değişiklik yap
veya sabah kahvaltını aynı yapıyorsan onu değiştir
veya birgün içinde aynı öğünü iki kere yemezsen olur

yani ben böyle kırmıştım 65 eşiğini canım

inşallah çabuk alışır bakıcıya bebeğin

Canım , arada yaptığın kaçamaklar moralini bozmasın.

Biliyorsun bir öğün kaçırdın diye kilo almazsın ama nasıl olsa bugün bozdun diyerek devamı gelirse kötü

Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum , o yzden gelip yazamadım buraya .

Şimdi önümde eşimin kardeşinin nişanı olacak , onu hedef alıp 60 ' ı görme hayalindeyim bende . 3-5 kilo ama bir türlü başlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…