Canım , arada yaptığın kaçamaklar moralini bozmasın.
Biliyorsun bir öğün kaçırdın diye kilo almazsın ama nasıl olsa bugün bozdun diyerek devamı gelirse kötü
Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum , o yzden gelip yazamadım buraya .
Şimdi önümde eşimin kardeşinin nişanı olacak , onu hedef alıp 60 ' ı görme hayalindeyim bende . 3-5 kilo ama bir türlü başlayamıyorum.
canım bir ara benim de 65te takılıp kalmıştı kilom
eşiği kırınca çok çabuk gitmeye başlıyor
tavsiyede bulunayım mı canım
mesela sabah içtiğin çayı akşam akşam içtiğini o gün içme
yada baharatlarda değişiklik yap
veya sabah kahvaltını aynı yapıyorsan onu değiştir
veya birgün içinde aynı öğünü iki kere yemezsen olur
yani ben böyle kırmıştım 65 eşiğini canım
inşallah çabuk alışır bakıcıya bebeğin
canımm hoşgeldin...sınavların nasıl geçti?inşallah başarılı olursun.
başla başla ki kilolarını veresin moral bozukluğu berbat bir yerden başlamak gerek.
tez zamanda hatta pazartesi başla ,ne dersin?
Canım , arada yaptığın kaçamaklar moralini bozmasın.
Biliyorsun bir öğün kaçırdın diye kilo almazsın ama nasıl olsa bugün bozdun diyerek devamı gelirse kötü
Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum , o yzden gelip yazamadım buraya .
Şimdi önümde eşimin kardeşinin nişanı olacak , onu hedef alıp 60 ' ı görme hayalindeyim bende . 3-5 kilo ama bir türlü başlayamıyorum.
arkadaşlar zayıfalmışsın dediler ama kilom aynı belki ödem atmışımdır bilmiyorum moral oldu fakat tartıda gördüğüm aynı((
iki hafta daha deneyeceğim baktım yerimde sayıyorum diyetisyene gideceğim,bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum
arkadaşlarıma göre evrene ne istiyorsak o mesajı istekli ,kalpten göndermem gerekiyormuş:)))(aslında ben dua diyorum buna) onlar kuantum
neyse haklılar istemek ve motivasyon önemli şüphesiz
bahardan kalma bir gün vardı bugünbir iki saat oğluşu parka indirdim çok hoşuna gitti.sitenin içinedeki spor aletlerinde 15,20 dak spor yaptım.sağolsun arkadaşım bebişe baktı.tivıstır bile var hergün biraz çalışsam süper olacak,malum küçük bebeği bırakıp spor salonuna gitmek haksızlık olur eve gelmemi dört gözle bekliyor
Canım benim ablamdan kalmış evde malzemeler varyarın kısmetse kaynarlık malzeme alacağım tüm baharatlar pakatlanir özellikle lohusalar bol şekerli üstü cevizli bol bol içirilir.adanada gelenektir belki bilenler olur.
ben şekersiz ve biraz cevizle tüketeceğim bakalım,umarım metebolizmamı biraz hızlandırır.:18:
zorisimbuldum sen de Adanalıymışsın bilirsin elinde malzeme varsa yap bebişine de iyi gelir hem bol süt yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?