Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

resmen yatsam uyuyacağım sürekli bir UYKU BENİ ÇAĞIRIYOR MODU,hem hamlık hem oğluş sağolsun 12 ,1 den önce uyumuyor birde gece kalk sabah5.40 ta kalk biraz yorucu oluyor.

Allah canını sağ etsin bir şekilde bu günler de geçecek.

ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN NE DİYEYİM

aminnn canımmm
sen bir de çalışıyorsun

canım karbonatı bulabildin mi?
dizlerin nasıl?

az önce tartıldım 60 kilo geldim sanırım kilo vermişim
çünkü aç karna 60 geliyordum neyse sabah tartılayım

akşam:öğlenki yemeklerden 2,3 kaşık kadar daha yedim

bir bardak limonlu su

bir bardak form çay(metebolizmamı biraz hızlandırmalıyım)
eşim geç gelecek bugün onunla da ekmeksiz biraz menemen yerim çünkü az yedim acıkırım

kutlarım canımm

darısı başıma

dizim hala ağrıyor ama biraz daha iyiyim şükür.kilo versem dizin yükü hafifleyecek

karbonatı yarın çıkışta alacam kısmetse tatlım.

günde bir su bardağı içmeyi deneyeceğim,umarım içebilirim

ama iki gündür limonlu su içiyorum

cuma günü tartılacağım inşallah kilo veririm çünkü yorucu geçiyor günlr

ama resmen 6 kiloların laneti var gibi ya tövbe rabbim takıldım resmen:26::26::26:

maaşallah sana çok iyi gidiyorsun böyle devam et.9 ayda aldığımız kilolar ,ödem,şişlikler bir anda gitmez biraz zaman alacak.

canım karbonatı en ağır yediğin öğünün ardından tüketirsen daha fazla faydasını görürsün bence

maaşallah sana çok iyi gidiyorsun böyle devam et.9 ayda aldığımız kilolar ,ödem,şişlikler bir anda gitmez biraz zaman alacak.

haklısın valla
ama hızlı gitmeye başladı sanki bende??
doyuyorum ama sence menüme eklemem gereken şeyler var mı

çok sağol canımm ,inşallah yarın okul çıkışı baharatçıya ve markete uğrayacağım.tarçın falan alırım kaynarlık malzeme,karbonat.....liste uzar giderr:18::18::18::18:

tamam bitanem karbonatlı suyu ağır şeyler yiyince içerim.

sen evet maşallah hızlısın ama ne mutlu sana

emziriyorsun ona göre kendi düzenini kurdun sanırım,aç kalmıyorsan,sütün etkilenmiyorsa sorun yok demektir.sebzeyi,yoğurdu ,meyveyi ve eti tüketiyorsun.tebrikler

sabah:bir bardak su
bir haşlanmış yumurta

3,4 çatal labne

ara:bir elma
adaçayı

iki ceviz

5 kaysı

kısmetse arkadaşıma kısıra davetliyim

akşam:bezelye,yoğurt

kaynarımı yaptım bir bardak içeceğim

limonlu suya devam

eşimden bana tam destek,sen bir aya 55 kiloya düşersin diyor(inşallah)adamcağızada yazık valla içli köftele,d börekler ,mantılar hepsine veda etti yaparsam en çok ben yerim çünkü.

neyse fit hatunlar olarak yaza gireriz umarım

canım haftada bir öğün yiyebilirisn ki
bir ara ekmek yemiyordum kilo vermem durmuştu belki çok az yiyor olabilirsin canımmm

kaynar tarifini yazabilir misin çok merak ettim bende yapayım

canım emin ol az yemiyorum hem pisboğaz bir yanım var hem elim ayağım titrer yemezsem.az sık yiyorum.bu pekte az olmuyor maalesef

kaynar malzemeleri paketlenmişti aktardan aldım üzerinde hangi malzemeler var tam bilmiyorum sorup yazayım canım.7,8 tane farklı baharat var kaynatıp içiliyor.:44::44::44:

sabah bir bardak su
bir haş.yumurta
iki ceviz

bir iki saat sonra bir elma
Türk kahvesi
5 kaysı

öğlen
bezelye yemeği bir küçük tabak
yarım kase yoğurt

limonlu çayımı içecem

karbonatı yeni aldım umarım içebilirim

bizeyeter canım sen adanalısın değil mi?
ben sana bir tarif soracağım ama adını bilmiyorum
bulgurdan yapılıyordu sanırım küçük yuvarlak yapıp bir de ortasına parmağımızı batırıp öyle yapılıyordu sanırım
3 4 sene önce yemiştim üniversitede adanalı bir arkadaşımla yapmıştık
tadı damağımda kaldı o benim
yemeğin adını ve biiyrsan tarifini yazar mısın ?

evet canım Adanalıyım o yemeğin adı sarısaklı köfte

ince bulgur,irmik ve 3 ,4 kaşık unu iyiiice yoğur hamur iyi yoğrulmalı sonra küçük parça koparıp avcunda yuvarla yuvarladığın ortasına işaret parmağınla hafifçe bastır (biraz çukurlaşsın)

sonra biraz limon sıktığın biraz tuz attığın kaynar suyun içine yuvarlakları at pişir ve süz. ayrı bir yerde bolca domates rendesi,sarımsak ve biraz salçalı sos yap hamurla karıştır eğer koyu olursa biraz haşladığın sudan ekle.

en son üstüne bol maydanoz ekle
AFİYET OLSUN

Sosa sıvıyağ da koyuluyor unuttum:)))

yorgunluktan ölüyorum gece 1.30 uyudum

biraz önce 6 tane yulaflı bisküvi yedim:18::18::18:

Akşam ne pişirsem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…