Sosa sıvıyağ da koyuluyor unuttum:)))
yorgunluktan ölüyorum gece 1.30 uyudum
biraz önce 6 tane yulaflı bisküvi yedim:18::18::18:
Akşam ne pişirsem bilmiyorum
hayrdır canım ne oldu
oğluş çok huzursuz diş çıkaracak ,geç uyuyor ,arkama ağlıyor ve iştahsız.sabah erken kalkınca yorgun hissediyorum kendimi...
Inşallah en kısa zamanda DÜZENE gireriz,alışma süreci işte canım
mercimek çorbası yapıyorum biraz geç kaldım abartmadan biraz yerim,bir de pırasa kavurup sarımsaklı yoğurt yapacağım yanına.
pırasa çok inatçı zor kavruluyor ıspanak gibi değil,ilk kez böyle pişiriyorum da
evet canım Adanalıyım o yemeğin adı sarısaklı köfte
ince bulgur,irmik ve 3 ,4 kaşık unu iyiiice yoğur hamur iyi yoğrulmalı sonra küçük parça koparıp avcunda yuvarla yuvarladığın ortasına işaret parmağınla hafifçe bastır (biraz çukurlaşsın)
sonra biraz limon sıktığın biraz tuz attığın kaynar suyun içine yuvarlakları at pişir ve süz. ayrı bir yerde bolca domates rendesi,sarımsak ve biraz salçalı sos yap hamurla karıştır eğer koyu olursa biraz haşladığın sudan ekle.
en son üstüne bol maydanoz ekle
AFİYET OLSUN
osibuleb,zorisim buldumkarbonatlı suyun tadı çok kötü kızlar .bak ne diyeceğim ben bu karbonatla bir kek yapsam ,ne de olsa zayıflatıyormuş ha:))) şaka bea
ama helal olsun valla iyi içiyorsunuz midemi kötü etti bu karbonatlı su
osibuleb,zorisim buldumkarbonatlı suyun tadı çok kötü kızlar .bak ne diyeceğim ben bu karbonatla bir kek yapsam ,ne de olsa zayıflatıyormuş ha:))) şaka bea
ama helal olsun valla iyi içiyorsunuz midemi kötü etti bu karbonatlı su
bizeyeter niye utandın canım gayet iyi bir menüakşam:iki portakal
biraz önce(maalesef eşim geç geldi çok geç akşam yemeği için,bir daha onu beklemcem)
bir kase mercimek çorbası
yarım tabak pırasa kavurma
biraz yoğurt
canım düşün ben kaç sene önce yemiştimAyyy ne zamandır yemiyorum canım istedi kızzzzzz
Canım ben de yeni yeni başladım
Ama ben tadını almadan genzimden tutup su niyetine içip üstüne bişi yiyorum
Tadı ağzımda kalmıyor
canım şu anda sarımsaklı köfteyi yiyorum
ımmmhhhh mükemmellll oldu
çok sağol canım benim tarif için
ama fazla yapmışım yarısını hala yuvarlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?