iki kaysı
kahve
iki nektari
bir tabak yeşil fasulye
yarım kase m.çorbası
bir dilim ekmek
bir elma
şimdilik :))muhtemelen acıkırım bakalım???:26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44:
canımm hoşgeldin.nasılsın bakalım?diyette olduğunu yazmıştın senin durum ne??
evet doğru şükürler olsun
,hedef 51 malum boy fidan::şaka 58 cm:)))
yemek yarışmalarına katılıyormusun??unutma benden sana hep destek tam destek,iste yeter
Bikaç kez daha katıldım canım , durduramadım kendimi ama hep 2. oldum
Artık pes ettim
Ben en son 69 la başladım şimdi 62 , yavaş gidiyor ama kalıcı gidiyor . Bende hedef 58 kilo ama , kalan kilomuz aynı yani neredeyse.
38 beden rahat oluyor
sağlık olsun o zaman,hem yemek işleri insanın iştahını açıyor,ben yemekteyizi falan izleyince tok bile olsam acıkıyorum
bu habere çok sevindim ,kutlarım çok güzel kilo vermişsindevam o zaman hedefe az kalmış
sen nerde menü falan yazıyorsun canım,hangi takımdasın??*
Tebrik ederim.
Kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum ben de... :) İlk günlerden beri de sürekli menünü yazmışsın, ben hayatta uğraşamazdım onunla.Kalan azıcık kilon da en kısa zamanda erir gider umarım. :)
bir büyük kase yüzük çorbası
salatalık
domates
yoğurt
kahve
5 kaysı
elma
kızzz benim adanalı da bayılır bu çorbaya Allahım Allahım bi kere alıp gelmişti hazır bi paket hadi yap diye ayy dedim bu minik mantılar da nerden çıktı ddedim sonra taa anasını aradı tarif ettirdi de yaptım yedi rahat etti valla çok güzel bi çorba bu diyette olsamda yine yerim yine yerim
dostum dostum ,sen tam bir adanalı gelin olmuşsun kızzz canım benim
evet diyet değil maalesef ama arkadaşım sağolsun pişirmiş beni çağırdı belki bebekte yer dedi ama
neyse umarım bu iştahsızlığı geçer birran önce yavrumun,da bir rahat ederim
gel bu çorbayı adanada ye,afiyetlehatta buralarda düğün çorbasıdır yüzük çorbası biliyormusun?
oyyy geçmiş olsun bebişine tatlımm arada böyle oluyo bunlar çok takma böyle böyle büyüycekler
ayy deme tatlım ya valla biz de şu yemek var biz de bu yemek var şöyle yapılır böyle yapılır anlatıp durur düşkün zaten yemeğe de elim mecbur öğrenecem kilo alıp şişkolamazsam iyi
afiyet olsun tatlım
bizeyeter, hedefine çok az kalmış canım, darısı bana...nasılsın, bebişin nasıl? sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?