Mutlaka gidip ölçüm yaptır maritsacım vücud yağ oranını bilmek çok önemli.
Benim son ölçümlerde %22 'lerde ki ...20-28 arası normal kabul ediliyor.
Aynen bende aldığım yeni kilolarla sıkıntıya girmeye başladım , giydiğimi yakıştıramadığım ve gardolabın başına dikildiğim zamanlarda ''depresyon'' halimde hemen geliverir.
Güzelim sen nerde yaptırmıştın onu ? İzmirde nerde yaptırabilirim bilmiyorum .
İnş vereceğiz Ausaynen dolabın başına geçip ,ağlama moduna giriyorum bazen .
Tatlım ordan kaç cm inceldiğimi sadece anlayabiliriz .
Arkadaşların yaptıkları biraz daha farklı sanırım
Benim yakınlarım feci moralimi bozuyor .Annem sürekli çok kilo aldın ,yeter artık yeme ,bu yaşta bu kadar yersen ilerde nolursun gibi gibi laflar ediyor .Ben de sinirlenip daha çok yiyorum nedense .
Bir de benim işyerim evime çok yakın .10 dk mesefede .Gün içinde çok harekette etmiyorumaman işte böyle .
Evet tatlım ara öğün olarak yedim ama iki mandalina da ekleyeceğim menüye çünkü bağırsakları çalıştırıyor.pazartesi günü baskül baskül söyle bana kaç kiloyum diyeceğim:))umarım cevp beni mutlu eder.noelde:)abartmassam tabi
bende diyet yapanların arasındayım 3 haftadır
ilk hafta 3 kilo verdim, ikinci hafta 600 gr :26:
daha önceden gittiğim bir diyetisyenim vardı,onun sayesinde o dönem 15 kiloya dek vermiştim..sonra evlenince aldım tekrar,şimdi biyere gitmeden o zamanki diyeti uyguluyorum + evde de koşu bandım var haftada en az 3 gün tempolu yürüyüş yapıyorum..
yani başlığa hitaben inş 3 ayda veririm kilolarımı
Abartmazsın canım ; her yediğini buraya yaz.
Kaçamaklarını da yaz ama.
Hep beraber hallederiz umarım
İlk hafta genelde su kaybı ile beraber fazla kilo veriliyor.Muhmelen sonraki hafta verdiklerin yağdan gidiyordur.
Aynen devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?