Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

Güzelim sen nerde yaptırmıştın onu ? İzmirde nerde yaptırabilirim bilmiyorum .

İnş vereceğiz Aus aynen dolabın başına geçip ,ağlama moduna giriyorum bazen .

Benim yakınlarım feci moralimi bozuyor .Annem sürekli çok kilo aldın ,yeter artık yeme ,bu yaşta bu kadar yersen ilerde nolursun gibi gibi laflar ediyor .Ben de sinirlenip daha çok yiyorum nedense .

Bir de benim işyerim evime çok yakın .10 dk mesefede .Gün içinde çok harekette etmiyorum aman işte böyle .

Güzelim sen nerde yaptırmıştın onu ? İzmirde nerde yaptırabilirim bilmiyorum .

İnş vereceğiz Aus aynen dolabın başına geçip ,ağlama moduna giriyorum bazen .

Diyetisyene gidip yaptırdım canım ; her ay düzenli olarak ölçüm yaptırdım daha sonra da.

Bazı avm'lerde benzer makineler var ama çok yanıltıcı onlar ,gerçeği yansıttığı pek söylenemez.

Tatlım ordan kaç cm inceldiğimi sadece anlayabiliriz .
Arkadaşların yaptıkları biraz daha farklı sanırım

hımm sen şu aletı dıyorsun..ben spora gıderken yapmışlardı bana...basgül gıbı bişey ya ben onlara ınanmıyorum şahsen...kılona göre vucudunda kı yag ı suyu falan söyluyor

Bu kıyafetin 36 bedeni varmı a* demeyi ve alış veriş yapmayı özledim çünkü kilo verme umuduyla yeni birşeyler almamaya çalışıyorum.giysilerle cebelleşmek ,bir kıyafete sığamamak çok can sıkıcı.geçecek bu günler de geçecek...

Hadi bakalım ; ara öğün olarak mı yedin bunları canım ?

Hareket önemli canım ya ; özellikle vermem gereken kilo miktarı 10 kilo ve altındaysa , vücud direniyor daha fazla.

Evet tatlım ara öğün olarak yedim ama iki mandalina da ekleyeceğim menüye çünkü bağırsakları çalıştırıyor.pazartesi günü baskül baskül söyle bana kaç kiloyum diyeceğim:))umarım cevp beni mutlu eder.noelde:)abartmassam tabi

bende diyet yapanların arasındayım 3 haftadır
ilk hafta 3 kilo verdim, ikinci hafta 600 gr :26:
daha önceden gittiğim bir diyetisyenim vardı,onun sayesinde o dönem 15 kiloya dek vermiştim..sonra evlenince aldım tekrar,şimdi biyere gitmeden o zamanki diyeti uyguluyorum + evde de koşu bandım var haftada en az 3 gün tempolu yürüyüş yapıyorum..
yani başlığa hitaben inş 3 ayda veririm kilolarımı

Abartmazsın canım ; her yediğini buraya yaz.
Kaçamaklarını da yaz ama.
Hep beraber hallederiz umarım

İlk hafta genelde su kaybı ile beraber fazla kilo veriliyor.Muhmelen sonraki hafta verdiklerin yağdan gidiyordur.
Aynen devam..

evet ilk hafta sırf yağ değil bilmem miiiiii başımın belası diyet !! yap yap bidaha yap derken ömür bitiyo..

Tamam yazarım canım kaçamaklarımı da yazarım.zıplamak inanılmaz bir enerji ve hafiflik veriyor .tabi bu zizle ne kadar yükseğe zıplanır bilmem:))

Herkese merhaba ben Ağustos'ta doğum yaptım ve 25-26 civarı kilo aldım doğuma 77kiloyla gittim şu anda 61 kilo 800 gramım kızımı olabildiğince emzirmem istiyorum sütüm azalmasın diye diyet yapamıyorum bir de emzirme döneminde bir tatlı merakı oluyor ben hiç böyle değildim halbuki.uzun zaman araştırdım sağlıklı beslenmeler ilgili şeyleri ve kalorileri sonunda karar verdim her yediğimi deftere yazdım hesapladım vücudumun ne kadar kaloriye ihtiyaç duyduğunu hesapladım( mevsimlerden Roma adlı siteden çokkkkk faydalandım lütfen girin okuyun ) haftada en az 2 kere hızlı tempoda yürüdüm şekeri azalttım yemeklerdeki yağı kişi başı bir yemek kaşığı ayarladım her sağlıklı şeyden yedim ama gözünü çıkarmadan bir mandalina bile 50 kalori çünkü!!!

Bol su içtim misafirlikte bile kendimi kontrol ettim süt yapan şeylerden yedim daha çok kilo var vermem gereken 51kilo hedefim inşallah ama diyetisyeni iyi verdim yine . Kesinlikle pes etmemek gerek başlarda hiç değişiklik olmadı ama inatla devam ettim. Emzirdiğim için ne yazık ki ayda 2 kilodan fazla veremiyorum . Hiç aç kalmadım sofradan çok tok kalkmadım bakalım devamı da gelir inşallah herkese başarılar inşallah faydalı olur anlattıklarım

akşam bir haşlanmış yumurta daha yedim haşladığım yumurta kaldı ziyan olmasın diye iki üç çatal patates kavurması ve bir türk kahvesi daha içtim çünkü misafirim geldi.

süt olsun diye içilen su çaylar var ya hani suda eriyen bana tam 4 kilo aldırdı keşke atlamasaydım hemen süt yapıyor dediler.herkese kilo yapmaz ama benim iştahımı çok açtı dikkat edin derim

günaydın.sabah bir bardak su,iki kaysı,iki mandalina ve bir bardak süt.bu arada yeşil çayımı da demlemeliyim

günaydın.sabah bir bardak su,iki kaysı,iki mandalina ve bir bardak süt.bu arada yeşil çayımı da demlemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…