Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

bu arad ahiç selüliti olmayan bir arkadaşıma bunun sebebini sordum kabak lifinin çok faydası olduğunu söyledi hatta bir ara hastaydım lifi kullanamadım selülitler oluşmaya başlamıştı dedi.

Haa bu arada dün bir kase hamurlu bir çorba ve yarım muz yedim bunlar kaçamak sayılır mı ?BENCE HAYIR:))

öğlen bir omlet ,bir parça beyaz peynir,bir tatlı kaşığı bal,roka salatası ve bir dilim beyaz ekmek.türk kahvemi içtim yeşil çay içilecek

ikindi bir tabak sossuz makarna yedim. akşam bir kase buğday çorbası yemeyi planlıyorum.suyu az içtim ip atlamadım vee zıplamadım

sevgili günlüğüm:))akşam buğday çorbasını az yedim ek olarak bir tabak etli pırasa yedim.bana afiyet olsun:)geceyi bir elma ve mandalina ile kapatmayı umuyorum

Canım benim ikindi makarna değil de yoğurt filan tüket bi de gece meyve yeme meyve şekerleri tehlikelidir yatmadan 2-3saat önce bir şey yeme bence bir de tabaklarını küçük seç gerekirse kaşıklar say tavsiye ederim

tamam bitanem kızcığım yiyordu ben de yedim canımşekerli birşeyler istedi muz yedim bugün hatta akşam.

Haa bu arada dün bir kase hamurlu bir çorba ve yarım muz yedim bunlar kaçamak sayılır mı ?BENCE HAYIR:))

Sayılmaz sayılmaz

Özellikle ilk aylarda muz son tercih edecdğim meyveler arasında olsun bence.
Ayrıca benim sana bahsettiğim 37 kio kadar verdiğim diyette her türlü çorba serbestti.Onu çok dert etme ama çorba ile beraber mutlaka yeşillik ve kepek ekmek tüketmiş ol ve de yoğurt.

canım çok sağol önerilerini bekliyorum.dünkü abarttığım şeyler sonucu sabah 200 gr fazla çıktım(bir diyetisyen anlık kilolar yanıltır sık tartılmayın diyor ama bu hiçte kolay değil.sabah bir bardak su,haşlanmış yumurta bir parça beyaz ekmek bir kaşık pekmez yedim.birazdan bir arkadaşımla Türk kahvemi içeceğim.bakalım pazartesi tartı günü...ha mevsimlerden roma sitesindeki mehtap(kendisi aynı zamanda tıp dr.)bırakın zayıfladığınızı kıyafetleriniz söylesin diyor.

Kızlar burayı oluyan varsa ve anneyseniz yardımınıza ihtiyacım var 7 aylık bebeğim var çarşafta sallamaya alıştı maalesef gaz sancıları yüzünden şimdi uyumuyor tek zorlanıyorum gece 2,3 buluyoruz.şimdi çarşafta bile zor uyuyor dizde sallamaya alıştıramıyorum bu sorunu yaşayan ve çözen varmı?bir aya kadar işe başlamam gerek bakıcı bu şekilde hiç uyutamaz.

Ara öğün iki ceviz yeşil çay.spor yok.henüz yok.öğleyi bilmiyorum kahvaltımı geç yaptım.midem çok ağrıyor şu lahana suyu mahvetti 20 gün önce 5 gün lahana suyu içmiştim.

Kilom bir çok insana az gelebilir 90 kilo olana 70 iyi 60 kiloya 50 li kilolar bu kavram kişinin kendini iyi ve sağlıklı hissetmesi ile ilgili bir şey.

Valla tatlım belli bir adı yok şekeri ve unu ekmeği azaltıp diğer yiyeceklerden orantılı ve az yemeye çalışıyorum .bol su içmek gerek bol spor fakat son ikisi eksik oluyor pazartesi görecez bakalım

benim kısa vadeli planım senin kilona inebilmek.inşallah verecez bu kiloları inanmak çok önemli birde bir besini kesince başka bir hasalık çıkıyor vücuttan maalesef tepki veriyor az ama heşeyden yemek gerek.hıncımı yemekten alanlardım maalesef birde yeşilliği bol tüketmem gerek.

günaydın yaptıklarım pek işe yaramadı gözüküyor çünkü bugün aç tartıldım 63.5 , 24 aralıkta 63.900 müş yani giden kilo 400 gr.bağırsaklarım tembelleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…