Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

bugün kahvaltı omlet bal biraz ekmek domates ve roka .öğlen soslu makarna ve bir kaç kaşık barbunya akşam karnıbahar kızartması .şimdilik bu kadaaa:)))

bugün kahvaltı omlet bal biraz ekmek domates ve roka .öğlen soslu makarna ve bir kaç kaşık barbunya akşam karnıbahar kızartması .şimdilik bu kadaaa:)))

Canım benim sabahları klasik kahvaltı et yani peynir az ekmek az zeytin yeşillik salatalık domates gibi bal ve pekmez haftada 2yi geçmesin onlar direk şeker bir de kızartmaları yap ama kendine hoşlanmışını hazırla aman aman uzak dur ben kızartma 2 ay yemedim hala da yaparsam tadımlık ve yağını alarak yiyorum yemeklerini sağlıklı az yağlar pişirirseniz kilo yapmaz unutma bir de muz fazla yeme Can'ın şekeri biri isterse kuru incir ya da kayısı ye en azından sağlıklı ve bağırsak çalıştırıcı kalori alırsın çünkü kalori var kalori var.uzmanlar şayet dayanamadıysanız hakkınızı Fas'ta foof ya da pastalardan yana değil meyve ve yemeklerden yana kullanın diyor moral bozmak yok başarılar isteyip de neyi yapmadık biz:))))ben de hala 61 kilo 700 gramım

tamam bitanem dikkat edeceğim umarım başarılı oluruz.biraz canım sıkıldı bu gayrete daha fazla vemeliydim.hayırlısı

Sevgili günlük)bu aralar biraz cozuttum diyet falan hak getire bağırsaklarım tembel maalesef hareket yapmadım ve yeterince su içmedim.beş kusurlu hareketten hepsini yaptım diyete dair.yeni yılın sağlık,mutluluk,neşe ve tüm güzellikleri getirmesini diliyorum kendime ve tüm sevdiklerime.sağlıklı mutlu ve çıtır bir hatun olmayı diliyorum isteyen herkese.

tek başım apek motive olamadım zaten bahane arıyorum sanki.ben de çıtır annelerin diyet günlüğüne girdim kızlar çok azimli maaşallah.umarım ben de onlarla kilo veririm.63 sınırını aşamadım abarttığımda kilo bile alıyorum .

sevgili günlüğüm yine ben

bir haftada 700 gr vermişim şükür motivasyonum yükseldi hedef 52

yeşilçorba yapmıştım henüz içemedim(( yarından ihtibaren menüyü yazarım.şu çorbacığımı da içsem iyi olacak metebolizma hızlandırıyormuş deneyince söylerim.

yeşilçorba yapmıştım henüz içemedim(( yarından ihtibaren menüyü yazarım.şu çorbacığımı da içsem iyi olacak metebolizma hızlandırıyormuş deneyince söylerim.

kızlar bol acılı mutfaktaki tüm yeşillikleri ve bir yemek kaşığı z.yağ koyduğum çorbamı içtim(blendırdan geçirmiştim)çok lezzettlliiii deneyin umarım işe yarar.

sabah bir bardak su ve bir elma ile güne başladım
öğlen:mükellef bir pazar kahvaltısı(biraz abarttım galiba)
ara öğün:Türk kahvesi
Akşam:balık ve bol yeşil bir salata yiyeceğim inşallah(eşim biraz gecikeceğim deyip 9 da falan gelmezse)

günaydın bizeyetercim bence aradaki kaçakmaklara rağmen iyi gidiyorsun bu arada zorisimbuldum seni de tebrik ederim çok sistemli ve bilinçlisin.maşallah ikinize de.ben de bir zamanlar 20 kilo birden almış ve doğumdan sonra kara kara nasıl vericem diye düşünmüştüm ama oldu Rabbime şükürler olsun tek bir gram bile kalmadı şimdi 48.5 kilodayım.ve buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki kiloları yüzünden hayata küsmüş,tüm motivasyonunu kaybetmiş,aynalara bakmaktan nefret eden bir çok arkadaş var.eğer birazcık bile yardımım dokunursa kendimi gerçekten çok iyi hissederim.

macarrrr canım desteğin için sağol hem de çokk sağol senin gibi bir arkadaşın desteği benim ve benim gibi (balık etli:))))hatunlar için inan çok önemli.azmini kutlarım darısı başıma ,darısı başımıza:)senden öğrenecek çok şey var gerçekten azmine hayran kaldım 2o kilo dile kolayyy vayy

anladığım kadarıyla eğitimcisin seninle aynı camiayı paylaşmak mutlu etti beni.destek ve önerilerini bekliyorum.

Zorisimbuldum canım sana da çok teşekkür ederim böyle insanların olduğunu bilmek hem ülkemin gençleri hemde kendi adıma beni hayran bıraktı.çokkkk naziksin.umarım sen de en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kurtulursun KİLOLARINDAN. bebişini güle güle büyüt.

Son düzenleme:
BACILARRR MERHABA:)))(SABAH ŞEKERLERİNİ VE KADIN PROĞRAMLARINI İZLEMENİN YAN ETKİSİ)SABAH:MEYVELİ YOĞURT
ÖĞLEN:HAŞLANMIŞ YUMURTA,MAYDONOZ,BİR KÜÇÜK DİLİM EKMEK,BİRAZ PEYNİR,İKİ PARÇA SUCUK
ARA ÖĞÜN:TÜRK KAHVESİ

20 MEKİK ÇEKTİM HALA DİKİŞ YERLERİM AĞRIYOR FAZLA YAPAMADIM

MUTLUYUMMMMMDÜN AYLARDIR GİRAMEDİĞİM PANTOLONUMA GİREBİLDİM AMA AYRI BİR USTALIK İSTEDİ ÇÜNKÜ ÇOK ZORLADIM:)AMA OLSUN ŞİMDİLİK SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞME...

Son düzenleme:
arkadaşım geldi çayın yanında yarım paket yulaflı yedim((kendimi tutamadım şekerli şeyler canım istedi.
akşam:birkaç kaşık kuru fasulye,pilav ve yarım kase yoğurt.
spor şimdilik yokkk

sabah:meyveli yoğurt,bir mandalina,haşlanmış yumurtave bir parça ekmek
ara öğün:Türk kahvesi
öğlen:çorba
ara:bir elma
akşam:bir kase çorba,yoğurt

Akşam iki bardak çay+bir parça ekmek ve yarım elma yedim.umarım abartmıyorum.suyu az içtim 20 kez yarm mekik

spor yok denecek kadar az(göbüşün gitmesi lazım,ne yapalım 'olduğu kadar, olmadığı kader 'şems.

Vay arkadaş ne çok şekerli şeyler canım istiyor böyle bea,akşam akşam iki bol kremalı bisküvi ve bolcana meyve yedim.

Sumo güreşçileri de gece yemek yermiş bilgilerinize....:)))

sabah:bir meyveli yoğurt
öğlen:bir haşalanmış yumurta,5 zeytin,bir parça ekmek,iki imce dilim kaşar peyniri,iki çeri domates yedim
ara öğün:değişme:))Türk kahvesi

misafirlikte bir TÜRK kahvesi daha içtim .ikindi:bir kase sebze çorbası
akşam:iki küçük kase buğday çorbası veeeeee kocaman bir halka tatlı veee bir havuç(bunlar kaçamak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…