3 yaşında . Tabiki ayırmayacak. Ama benim boşanmayacağımı düşünüyordu çocuk için.İşkolik adam kızına nasıl vakit ayıracak.
Kaç yaşında çocuk?
Nasıl ayrı kalıyorsunuz çocuğunuzdan?3 yaşında . Tabiki ayırmayacak. Ama benim boşanmayacağımı düşünüyordu çocuk için.
İşte böyle ayrı kalıyorum gece yarılarına kadar onu düşünüp fotoğraflarına bakıp ağlayarak. Son durum sorunları konuşalım dedi bende tekrar konuştum ama cevap bile vermiyor. İşleri yoğunmuş. Çocuğu getir özledim dedim . En kısa sürede getiririm dedi ama işleri varmış.Nasıl ayrı kalıyorsunuz çocuğunuzdan?
Çocuk annesini ister
Peki son durumunuz nedir? Çocuğu ne zaman getirecek? Aklıma ilk gelen cocuk oldu açıkçası
Çocuğa kim bakıyor peki?İşte böyle ayrı kalıyorum gece yarılarına kadar onu düşünüp fotoğraflarına bakıp ağlayarak. Son durum sorunları konuşalım dedi bende tekrar konuştum ama cevap bile vermiyor. İşleri yoğunmuş. Çocuğu getir özledim dedim . En kısa sürede getiririm dedi ama işleri varmış.
Ben soracaktimİşkolik adam kızına nasıl vakit ayıracak.
Kaç yaşında çocuk?
AilesiÇocuğa kim bakıyor peki?
Yine ayni seyi soracaktimÇocuğa kim bakıyor peki?
3 yaşında çocuk her türlü size verilir. Niye gidip dava açmak yerine onun tamam demesini bekliyor ve tehditlerine boyun eğiyorsunuz anlamadım.3 yaşında . Tabiki ayırmayacak. Ama benim boşanmayacağımı düşünüyordu çocuk için.
Ben gerçekten bu zihniyetteki erkekleri anlayamayacağımAilesi
3 yaşında çocuk her türlü size verilir. Niye gidip dava açmak yerine onun tamam demesini bekliyor ve tehditlerine boyun eğiyorsunuz
İşte bu ya.3 yaşında çocuk her türlü size verilir. Niye gidip dava açmak yerine onun tamam demesini bekliyor ve tehditlerine boyun eğiyorsunuz anlamadım.
Açacağım en kısa zamanda kafamı toplayamıyorum. Bugün bile bir kız arkadaşım onun beni ne kadar çok sevdiğini ne kadar üzgün olduğunu anlatmaya aradı. Boşanarak çocuğumu babasız bırakarak hata mı etmiş olurum kafamı toplayamıyorum.Çocuğunuzu boşanma karşılığı nasıl verdiniz orasını anlamadım boşanma davası acsaydiniz hem boşanır hemde yaşı ufak olduğu için mahkeme size verirdi zaten çocuğu
Ne kadar işkolik olsadaÇünkü evliliğimiz boyunca asla ve asla oturup sorun çözmek için konuşmadı. He he deyip geçti. Üzerimde garip bir psikolojik baskı kurdu. Daha önce çocuğu vermedim onuda eve almadım kendini acındırdı. Dayanamadım tekrar devam ettim. Yani ben çocuğu vermeseydim o bacadan yine girerdi. Kendini eşe dosta çok çalışan bir zavallı emekçi gibi lanse ediyor . Millette bana zulm ediyormuşum gibi davranıyor. Psikolojim bozuldu. Artık kendine gelir ümidiyle verdim çocuğu bu konuda ciddiyetimi anlaması için.-ama tabiki boşanma davasında velayeti vermeyeceğim ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?