Boşanma davası açarken nerede olduğunu bilmediğinizi söyleyeceksiniz. Mernis adresini kabul edecekler. Hatta boşanma sonuçlandıktan sonra karşı tarafa tebligat ulaşmadığı için temyiz süresi başlamazsa mahkemeye bir dilekçe yazıp tebligatın mernis adresinde kapıya asılmak suretiyle tebliğ edilmesini isteyeceksiniz olay bitecek.
Ayrıca kendisinin dört farklı firmayla çalıştığını ancak sigorta yaptırmadığı için işsiz göründüğünü de bildireceksiniz.
Boşanmamak için ne olay çıkarabilir bilmiyorum. Haklı olan sizsiniz. Eve gelmeyen bir adam var. Bunu söyleyeceksiniz. Ortada neredeyse evlilik kalmamış. Çocuğunuzu da alıp evi terketmiş. Evlilik süresince de evliliğin doğurduğu bütün sorumluluğu size yıkmış. Yorumlardan anladığım kadarıyla maddi bir yardımda bile bulunmuyor. Bütün bunlar karşısında boşanma sürecinde ne gibi bir sorun çıkartabilir ki? Hakime olmaz bizi boşamayın mı diyecek? Ki çalıştığı halde sigorta yaptırmaması da mahkeme huzurunda güven sarsıcı bir durum olmalı diye düşünüyorum. Eve gelmediği, sorumluluklarını üstlenmediği konusunda sahitleriniz de varsa hiç de zor olmayacaktır boşanmanız.
Çocuğu vermezlerse diye bir şey yok, annesisiniz siz o çocuğun. Vermedikleri durumda polis cagiracaksiniz bebeğimi aldılar benden diye. Bu da tutanağa geçirilmeli ve mahkemeye sunulmalı bana göre. Size vermek zorundalar o çocuğu.
Tavsiyem bir avukata danışmanız yönünde olur.