- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.189
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Siz gayet doğru olanı yapmışsınız bundan sonrada ona göre davranırsınız yeni mal eniştecikleriyle oyun oynasınlar bu nasil bir buldumcukluktur ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cıvık görünmedi ama mal gibi göründü sen ve şu efsane yorumlarınOrası kişilerin yapısına göre değişir. Üçünüz önceden tanışan kişilersiniz, belli anılarınız var. Çocuk ise sonradan dahil olmuş biri. Cıvık görünmek istememiştir, yanlış konuşmak istememiştir vs vs. Size karşı olumsuz bir lafı sözü yoksa, terbiyesizlik yapmıyorsa zamanla oturur bazı şeyler. Ciddi düşünüyor ya da düşünmüyor gibi bir anlam çıkarılamaz. Hemen bizi sevmedi deyip sen tek gel diyerek önlem almanız sinir bozucu gelmiştir. Anneniz de lüzumsuz dahil olmuş. Negatif basmışsınız topluca.
Yapılan en mantıklı makul yorum buydu sanırım.Erkek arkadaşın aileyle tanıştırıldığı, organizasyonlara dahil edildiği bir aile yapısında nişan, nikah olup olmaması önemsiz bence.
Siz çocuktan hoşlansaydınız davet edecektiniz ve kimse bunu garip karşılamayacaktı belli ki. E o zaman kardeşiniz bozulmakta haklı şu durumda.
Ailenizin tepkisi çok fazla. Eşinize ayıp etmişler.
Siz kardeşinizin sevgilisine elin oğlu diyorsunuz, aileniz de size "al işte seninki de elin oğlu, sen idare etmezsen biz de aynı muameleyi yaparız" demiş.
Eşinize pek bayılmıyorlarsa, sizin için idare ettikleri biriyse aynı şeyi sizden de beklemeleri çok normal ama bu kadar büyük büyük tepkiler çok saçma.
Ya burda bas bas kızlara daha olaylar ciddileşmeden sevgili ailesiyle yüz göz olmayın diye yazanlara noldu ya neymiş sevgilimi doğum günûne çağırmamışım mışneyse bugünde güldük ben 7 sene sevgili olduğum halde d.gününü bırak en yakınlarının dügünlerine bile gitmedim neden gideyim?
Eşinizi de kendinizi de ezdirmeyin, ne münasebet ya? Herkes haddini yerini bilsin, suçlu hissedip sizin ve eşinizin üzerinden ego tatmini yapmalarına müsaade etmeyin.Hayır, en başından beri hep bir sorun var, eşimin bütün iyi niyetini ve saygısını kullandılar yıllarca.. Bu olay belki de işlerine geldi. Dediğiniz gibi bahaneleri oldu yani![]()
Bence çocuk öküz ve enerjisi rahatsız edici. Çekingenlik başka bi şey. Bizim de başımıza geldi böyle biri (arkadaş sevgilisi); ortamın içine etmişti duruşuyla, sevimsizliğiyle. Düpedüz saygısızlık, kimse de sürekli idare etmek zorunda değil.İlk defa değil, 4 defa görüşüldü. Kısa süreli değil, hiçbir muhabbete eşlik etmemesine rağmen uzun uzun vakit geçirildi. (Yaş farkı 3)
Ayrıca eşim ve ben çocuğun kasılmaması için, kendisini yabancı hissetmemesi için olduğumuzdan çok daha pozitif yaklaştık her görüşmede.
Sizce de ciddi düşünülen bi ilişkide neyin çekingenliği olabilir ki, tam aksine daha iç içe olunup, samimiyet gösterip aileyle ilgili bilgi sahibi olmak istenmez mi?
Şahsen ben ciddi düşünen biri olsam, kız arkadaşımın ailesiyle görüştüğümde onların aile yapısını, görüşlerini ve düşüncelerini merak ederim.. Ne kadar muhabbet edersem o kadar bilgi sahibi olurum. Konu mankenliği yapmak için buluşmak istemem..![]()
Valla 4 sefer görüşüp karşımda mal gibi oturan birini neden çağırayım d.günüme gelsin suratsız suratsız otursun diyemi niye çağırılmadığını bi düşünsün benceBurada konu sevgilinin aileyle yüz göz olup olması ya da kız kardeşin sevgilisini doğum gününe davet edip etmemesi değil ki.
Doğum günlerine sevgililerin rahatça davet edildiği bir ailede bir ablanın kız kardeşine sevgilin gelmesin demesi. Buna kim olsa bozulur. Ayh zaten nikahım yok, o yüzden ablamın sevdiğim insanı istememesi çok da fifi diyecek bir insan yoktur sanırım.
Konuda bunu anlatamadik ama maalesef, ben negatif böyle suratsız kimseyi tutmuyorum etrafımda çünkü enerjimi emiyorlar 1 değil 2 değil 4 sefer görüşülmüş bu nasıl çekingenlikse 40 defa buluşalım belki düzelir mi dicezBence çocuk öküz ve enerjisi rahatsız edici. Çekingenlik başka bi şey. Bizim de başımıza geldi böyle biri (arkadaş sevgilisi); ortamın içine etmişti duruşuyla, sevimsizliğiyle. Düpedüz saygısızlık, kimse de sürekli idare etmek zorunda değil.
Doğum günlerine sevgililerin rahatça davet edilip edilmediğini bilmiyoruz ki. Daha bu sevgiliyle ilk doğum günü. Ben bir de bir tek ablasıyla enişte tanıştı çocukla diye anlıyorum öyle aile içine de girilmemiş yani.Burada konu sevgilinin aileyle yüz göz olup olması ya da kız kardeşin sevgilisini doğum gününe davet edip etmemesi değil ki.
Doğum günlerine sevgililerin rahatça davet edildiği bir ailede bir ablanın kız kardeşine sevgilin gelmesin demesi. Buna kim olsa bozulur. Ayh zaten nikahım yok, o yüzden ablamın sevdiğim insanı istememesi çok da fifi diyecek bir insan yoktur sanırım.
Valla 4 sefer görüşüp karşımda mal gibi oturan birini neden çağırayım d.günüme gelsin suratsız suratsız otursun diyemi niye çağırılmadığını bi düşünsün bence
Bilmem ben kimseyi idare etmediğim içinde anlamamış olabilirim :)Ya o ayrı. Çocuk gerçekten çok çekingen biri olabilir ya da kardeşi mal seviyordur belki bilemem. Ama aile olmak birbirinin mallarını idare etme sanatıdır bir yerde.
Senin sevgilin şöyle böyle, kocamın doğum gününe getirme demek kız kardeş açısından kırıcı. Konu sevgiliden bağımsız.
Anne babaya ne oluyor peki?Ya o ayrı. Çocuk gerçekten çok çekingen biri olabilir ya da kardeşi mal seviyordur belki bilemem. Ama aile olmak birbirinin mallarını idare etme sanatıdır bir yerde.
Senin sevgilin şöyle böyle, kocamın doğum gününe getirme demek kız kardeş açısından kırıcı. Konu sevgiliden bağımsız.
Doğum günlerine sevgililerin rahatça davet edilip edilmediğini bilmiyoruz ki. Daha bu sevgiliyle ilk doğum günü. Ben bir de bir tek ablasıyla enişte tanıştı çocukla diye anlıyorum öyle aile içine de girilmemiş yani.
Bence konu sahibindeki tek sıkıntı sevgilin gelmesin biz samimiyet kuramadık demesi olmuş. Onun yerine tek gelmesini başka türlü ifade edebilirdi.
Bilmem ben kimseyi idare etmediğim içinde anlamamış olabilirim :)
Anne babaya ne oluyor peki?
Haklısın. Her şeyin en saçma şeyi de bana göre eniştemin doğum gününe ailecek gitmek en başındanİlk ya da onuncu olması fark etmez ki. Belli ki böyle şeylerin normal karşılandığı bir aile.
Kimse "çoocum senin sevgilinin eniştenin doğum gününde ne işi var" dememiş. Babası bile tavır almış konu sahibine.
Başka türlü ifade edebilirdi dediğin gibi. Ama çocuktan hoşlanmadığı için kız kardeşinin ne hissedeceğine pek kafa yormamış bence.
Bir de yine söylüyorum, masum sevimli bi çekingenlik değil belli ki gösterilen tavır, açıkça soğuk ve itici bi duruş diye yorumladım, bunu da kimse çekmek zorunda değil. Mutlu olmak için organizasyon düzenleyip tadımızı kaçıracak birini neden davet edeyim?Konuda bunu anlatamadik ama maalesef, ben negatif böyle suratsız kimseyi tutmuyorum etrafımda çünkü enerjimi emiyorlar 1 değil 2 değil 4 sefer görüşülmüş bu nasıl çekingenlikse 40 defa buluşalım belki düzelir mi dicez