Yapmış olabilir mi ?

Kendi küpeleriniz de ortada yokmuş ki siz de düşürmüş olabilirsiniz. Kaldı ki bir erkek kolay kolay eşiyle oturduğu eve kadın getirmez sanmıyorum dışarıda görüşür. O riski alamaz konu komşu görür siz pat diye gelebilirsiniz ayrıca taa komodinin orada hem de aynısından bir kadının düşürme ihtimali çok zayıf bence. Tutup 15 gün birlikte olmadınız diye mi aldatacak

Ben de gelen bazı yorumlara şaşırdım baya. Mesela eşin hemen eve kadın atabilecek bir adam mı vs gibi. Arkadaşlar aldatılan tüm kadınlara sorun olaydan önce kocasıyla ilgili "öyle bir adam olmadığına" inanır. Yani bu mantıklı bir argüman değil.

Ayrıca o kadında da aynı küpe olması düşük ihtimal falan diyorsunuz da kadın kaç kere yazmış her yerde olan top küpelerden diye. Çoğu kadında var onlar.

Konu sahibi ben olsam hemen küpe gümüş mü değil mi öğrenirim.

Benim aklıma onca öneriden sonra tek bişey geldi. Canım küpeyi eşinin baş ucundaki komidinin altında mı kendi komidinin altında mi buldun.
bu hiçbir seyi ispatlamaz ki
diyelim ki eşi eve bir kadın getirmiş olsun, adam illa aynı yerde mi yatacak. belki yerini değiştirdi

4 gün evde yoksunuz diye eşinizin sizi aldatacağını mı düşündünüz? Benim aklıma bile gelmez.hatta "aaa ne güzel kaybolan küpemi buldum " deyip sevinirdim üstüne.sizin bu şüpheci tarzınız garip geldi bana.eşinize güvenmiyor musunuz yada daha önce bir seyini mi yakaladınız da böyle düşünüyorsunuz bilemiyorum.ya da ben çok çok safım.bilemedim.

Kesinlikle o küpeleri gidip eşine sorma hiç çaktırma . Ben çok tecrübeliyim bu aldatılma konusunda malesef . Eşinin telefonunu takip et vatsap kopyalama var onu yap . 1 hafta izler baktın bişe yok bırakırsın . Ama sana bişi diyim mi allah biz kadınlara öyle bi his vermiş ki şuana kadar hissedipte ynılan kadın tanımıyorum . Herkesin içinde farklı bi kişilik daha vardır açığa çıkarmadığı . Takipte kal bence sen beni dinle

Top küpe herkeste olabilir yazın en çok kullanılan küpe . Bide komidin üstünde diosun yani 2 senedir ortada yok sonra hoop komidin üstünde bence kadın unuttu üzgünüm ama aldatıldın ve ben burda yazan acaba mı konularına baktığımda ve aldatılıyorsn dikkat et dediğimde hiç yanılmadım

Bu tabiki eşinizin sizi aldattığı anlamına gelmez, ya küpe bir şeyr takılıp geldiyse oraya i, sizin küpenizdir bi şekilde oraya gelmiştir. Eşini bulamıyor olmanızda günüş olmasıda başkasının olduğu anlamına gelmez ama eğer gümüş değilse o zaman işler değişir. Günüşse zaten bir yerinde ayarı yazar.

Malesef insan hep korktupuyla sınanır bu hayatta

bu hiçbir seyi ispatlamaz ki
diyelim ki eşi eve bir kadın getirmiş olsun, adam illa aynı yerde mi yatacak. belki yerini değiştirdi

Hayır onun için demedim kendi komidinin altında olması kendinin olma ihtimalini arttırır. Ayrıca erkekler alışkanlıklarını hemen değiştirmez nerde yatıyorsa kendi evinde orda yatar bknz eşim otelde bile aynı tarafı seçer

Kaç yaşındasınız? Kaç yıldır evlisiniz? İlk defa dört gün ayrı kaldınız, sonra 10 gün birlikte olamadınız.... ve bu trajediye dayanamayan kocanız hemen ihtiyaç giderme yoluna gitti öyle mi... hatta anında bir küpe unutuldu odanızda, bu ilk ayrı kalışınızda... bilemedim. Konu açıklığa kavuşunca bizi bilgilendirirseniz memnun olurum.

Kizlr merhaba. Dünden beri bu olayın peşindeyim. Kalkip kalkip küpeleri arıyorum yok.. sürekli tekli küpeyi inceledim bir sonuca varamadım. Eşim sabah kahvaltıyı dışarda yapalım dedi. Evden çıkmadan dayanamadım küpeyi gösterdim bu küpeyi arıyordum nasıl buldun TEK’ini diye. Ben bulmadım dusurmussundur falan dedi normal şekilde. Tabi anladı şüpheciliğimi kendi küpelerimi de bulamıyorum dedim. Benimki gümüştü üstelik bu değil gibi dedim. Evet bu bana da gümüş gibi gelmedi dedi. Eğer kötü bi durum olsa oyle söylemezdi herhalde bütün saflığıyla yorum yaptı çünkü. Daha sonra dışarıda saçma küçük birşeye kavga ettik. Eve geldik uzadı. Kafamda büyüttüğüm şeylerle barışmak icin üzerime geldikçe (ve bu arada hamile değilmişim adet oldum o anda çok üzüldüm) ben üzerime gelme diye ağladım oturdum komidinin kösesine. (Küpeyi ilk buldugum yere) ağlarken o da bana “sen başka seyleri mi kürüyorsun kafanda dogruyu söyle çocuğumuz olmadı yine diye mi üzüldün hayatım” dedi. Tam o esnada karşımda durduğu için ayağının üç cm kenarında parlayan birsey gördüm. Hemen aldım onu, tabi ki diğer küpeydi. İlk bulduğumu kaldırdığımdan emin olduğum icin onu buldum hemen, ayni küpeler. Kendimi tutamayıp ağlamaya başladım. O da geldi yanıma, gözleri dolmuştu. “Ben senin böyle üzüleceğini bile bile yapar miyim, kıyar miyim sana. Hem de bizim odamızda ?” Dedi. Mahcubiyet içinde kusura bakma insanın aklına geliyor iste dedim. “Üzülme zor zamanlar geçirdik kızmadım sana Keske kendini üzeceğine bana sorsaydın” dedi. Allah’ıma şükür korktuğum çıkmadı.

Annemin sorun yaşamamdan kastı da şudur. Annem bazı konularda eski kafalidir. Gençsiniz yeni evlisiniz kocanla ol yine gelir bakarsın bana diye düşünür kocamdan şüphe ettiğinden değil yani. Ben kocamı kıskandığım zamanlr da hep söyler kocan seni çok seviyor kızım aklına başka şey gelmesin diye. He bi de iki lafından biri torundur o yüzden evimde olmamı ister kendi ağzıyla da söyledi yani:) biri de kocamın yaptığının bir nedeni var demek istemisimcesine anlattığımı düşünmüş bir süredir böyle durumlar olduğunu. Hayır küpe olayında bu olaylardan dolayı kuşkulanıyorum benim diyen insanın bile eşi aldatıyor burda neler görüyoruz. Kadinlar bazen kocalarına sonsuz güvenseler bile etraflarında gördüklerinden dolayı böyle birşeyden hazırlıksız yakalanmamak ve çok büyük yıkılmamak adına kendilerine küçük de olsa bi ihtimal verirler. Bunun adı da seytandir. İşin içine karıştı mi en namuslu erkeği bile ben ne yaptım diyecek hale getirir. Biraz da bisey yokken bizim beynimizi kurcalar. Önemli olan tehlikeyi doğru zamanda hissedip emin olup ona göre hüküm koymak. Neyse ki fevri davranıp kesin konuşup eşimin kalbini kirmadim. O da beni anladı sagolsun. Herkese de çok teşekkür ederim biraz yorumların da etkisi oldu mantıklı davranmamda..

Boyle bir durumda kaygi seviyem yerin dibinde olur.Kesinlikle benimdir derim. Siz kuskulandiginiza gore ihtimal var.Esinizi tanimiyoruz sonucta. Sorun bakalim gumus mu? Degilse de esine birden sor, bu kupeyi kim koydu buraya diye. Tepkisinden birseyler cikarirsin. Bence senindir

4 gün evde yokum diye beni aldatabileceğini düşündüğüm, bu sebeple hasta annemi bile koşa koşa bırakıp geldiğim bir evliliği ben sürdürmem. Bu ne demek adamda bu potansiyel var, güven vermiyor demek. E hal böyleyken aldatsa da aldatmasa da ne fark etti ki?
Küpe gümüşse oh aldatmamış diye rahatlayıp oturacak, imitasyon çıkarsa aldatıldım diye ayrılacak mı?
Bu evlilik bu şüphelerle nasıl yürür?

Konu sahibi normalde eşiyle iyiymiş ama. Bir insanın aklına durduk yere böyle bir ihtimal niye gelir? Hem her zaman koşulsuz güven diye bir şey olamaz ki. Veya koşulsuz güvenirsin seni yanıltır. Özetle bu olay yanlış anlama şeklinde sonuçlanabilir ama hiçbir zaman "asla" yoktur böyle konularda, insanin başına her şey gelebilir.

Aldaticak olsa eve getirecegini hic sanmam daha dogrusu bu kadar cesaretli olamaz herhalde. Bence sorman gerekir belkide eşin bulup koymustur. Hemen en kötüsünü düşünmemek gerekir.

Çok sevindim konu sahibi. Valla benim başıma gelmiş gibi rahatladım. Burayı okudukça şüphe etmemek elde değil. Haydi geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…