Yaptığım çocukça mı kim haklı?

Kim haklı?

• Sen haklısın

OY: 43 82,7%
  • Kocan haklı çocukça davranmışsın

OY: 9 17,3%

• Ankete Katılan
    52

hello0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
33
-8
1
25
Eşim çocuk için abur cuburlar almıştı içinden bi çikolayayı çok sevdiğim için ben bunu çok seviyorum ben alıyım mı bunu diyip tuttum tutmamla çekmesi bir oldu ben bunu çocuğa aldım sana yarın alırım diyip içeri girdi çocuğumuza verdi trip attım diye çocuk gibisin diyip beni suçlu buldu

Eve alınan herşey bölüşülebilir, böylece çocuğunuz da paylaşmayı öğrenir. Bölüşün, sorun kalmaz.

İkinizde haklısınız bence. Ama trip atmanız doğru olmamış.

Son düzenleme:
Ay bizde tam tersi cocuklara alınan abur cubur eşim bazen acar onları cocuklara aldım bitirme filan derim mesela kızar bana ulen benimde canım istiyor yemeyeyimmi filan der artık korka korka adam alıyor yada ben veriyorum al bunu sevmediler yemiyor diye ayy çok kotuymusum ya
Tabiki siz haklısınız. Nefis bu çekmiş ama iste bazen insanız neticede böyle seyler olabilir

Allah başka dert vermesin siz de çocuğun rizkina göz dikmeyin
Ahahaha Allah sizide güldürsün ne rızkı bacım bahsettiğim çikolata ayrıca bir sürü şey aldı ve sürekli alıyor ona değişik abur cuburlar ilk defa içinden birini yemek için tuttum çocuğa aldım diyerek çekti benden ayrıca sadece bir tane çikolata olsaydı okeyim ama başka şeylerde almıştı aynı anda

Çocuğa zaten böyle şeyler yedirmemeniz gerekiyor

Teşekkürler yanıt için:)

Kız dalga geçiyorum kendi yese sinirlenirdim ama çocuğa verince bişey diyemezdim ben sanırım ama sevdiğim şeyden bana da almadığı için canım istedi diye gönderir kendime de aldirirdim

Tek bisey almis onu almışsınız gibi tepki vermis..siz haklisiniz..sonucta birden cok sey alinmis birini siz alabilirsiniz elinizden cekmesi ne alaka ayrica bazen cocukca davranadabiliriz bence görgüsüz bir eş...
Aynen bozulma sebebim o zaten ya aynı anda bir sürü şey almıştı ve çocuk daha aldıklarını görmemişti özel olarak istediği bir şeyde değildi yani kocam bana tamam al ye deseydi asla farkında bile olmuycaktı diğer şeyleri yerdi çocuğum

Bence söyleyiş tarzına kizmissiniz gibi. Siz haklısınız ama abartmayın
Cocugunuz hemen mi yiyecekti, ona başka bir şey de verebilirsiniz .

Çocuk bölüştürmüyor mu? Kaç yaşında? Ben 3 tane alıyorum yarısını bana veriyorlar , onlar yarım yerken ben 1,5 tane yemiş oluyorum daha önce de bunu anlatmıştım. Siz de paylaşmayı öğretin. Kocanı da tuhaf. Aynı anda 2-3 tane alsaymış ya

Kız dalga geçiyorum kendi yese sinirlenirdim ama çocuğa verince bişey diyemezdim ben sanırım ama sevdiğim şeyden bana da almadığı için canım istedi diye gönderir kendime de aldirirdim
Yarın alıcam dedi istemiyorum alma dedim

çocuğumun sevdiği bir şeyi ikimiz de önce ona götürürüz. Biraz da siz ister misiniz diye ucundan ikimize de teklif eder.
Çocukça davranıyorsunuz.
Baştan neden iki tane alınmamış bu çok aşırı kıymetli paylaşılamayan kimyasal yükü?

Çocuk için bi poşet karışık şeyler almıştı içinden biri dikkatimi çekti ben bunu çok seviyorum diyip aldım elimden çekti çocuk için aldım sana yarın alırım aynısından dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…