Yaptığım çocukça mı kim haklı?

Kim haklı?

• Sen haklısın

OY: 43 82,7%
  • Kocan haklı çocukça davranmışsın

OY: 9 17,3%

• Ankete Katılan
    52
Aburcuburlari çocuğun yemesinden daha iyi olurmuş senin yemen, ayrıca alinanlarin içinden birini yemek istemek anormal değil, sanki herkes çok mu yetiskin davranıyor, arada bir çocukluk yapmak suç mu? Eşin boş konuşuyor.

Sen de ona aynısını yap. Mesela ben bunu tepki olarak yapmıyorum ama oğlumun sevmediği bir yemek yapınca oğluma da köfte yapıyorum hep topu 5-6 tane yapmışım zaten babasının yemesine izin vermiyorum gibi gibi.
Yani intikamınızı alabilirsiniz
Mesela evde kabuska yap yanına da çocuk için köfte esin elini uzatınca tabagi çek onlar çocuğun bizim yemeğimiz kabuska de

25 yaşında olduğunuz için normal

Çocuğa neden sürekli abur cubur alıyorsunuz yahu

Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
Sizin kilo probleminiz var mı? Belki adam dolaylı yoldan kilo almanızı istemiyor.

Öyle bir durumunuz yoksa yaptığı ayıp. Eve alınan yiyeceklerden istediğiniz zaman yiyemiyorsanız bana göre acayip bir evlilik.

Sizin çok ciddi sıkıntılarınız var ama siz işin farkında değilsiniz hala kocam bana çikolata vermedi goygoyundasınız.
Bence ciddi sıkıntıları olan ben değil sizsiniz çünkü hiçbir normal insan tanımadığı insana böyle bir şey yazmaz ve bir sürü insan arasından böyle düşünen tek sizsiniz yani kendi duygu ve düşünceleri herkesten farklı olan ama kendi dışında herkesi anormal gören bir anormalsınız

Çocuğa neden sürekli abur cubur alıyorsunuz yahu

Hayır kilo problemim yok fiziğim yüzüm gayet orantılı güzel hatta herkes över çok tatlı çıtı pıtısın falan diye

Nasil bir sürü insan arasında boyle düşünen tek kisi o? Burada yorum yazanların hepsi size çocuğa öyle şeyler yedirilmez yazdı. Çocuk paylaşamamak icin ağzına tıkıp sonra çıkarıyor yazmışsınız yahu normal mi bu?

Başak Burcu mu eşiniz
Hayır
E bende cevap yazdım alıştıran ben değil eşim ben çocuğa kızınca eşimde bana kızıyor bağırıyor

Hayır

E bende cevap yazdım alıştıran ben değil eşim ben çocuğa kızınca eşimde bana kızıyor bağırıyor
Arkadasim sen bu çocuğun annesi degil misin? Çocuk elinizden kaymış gitmiş siz hala çikolata, kaynana konusu açıyorsunuz. Pes yani gerçekten

Aslında burda sizin çok büyük probleminiz var ama siz eşinizin size vermediği çikolataya takılmışsınız

Bugün abur cubur verme dediğinizde sizi dinlemeyen eşiniz yarın başka konuda da dinlemez
Çok yiyor yazmışsınız ve zararlı olduğunu söyleyen sadece bir kişiye cevabınız ne yapayım babası veriyor diyorsunuz diğerlerini görmezden geliyorsunuz
Burda sormanız gereken eşinizin bu davranışını nasıl düzelteceksiniz
Çocuğunuz hakkında nasıl söz hakkına sahip olacağınız filan olmalı
Çünkü babasının saymadığını çocuk da saymıyor
Böyle böyle başlıyor her şey

Hastalananlar hep kilolu insanlar mı? Zayıflar otomatikman kurtuluyor mu basit veya ölümcül hastalıklardan? Cehalete gel. Bizim sülalede zayıf iki kişi var diyabet hastası. Her ay götürüyorum dediğiniz doktora da sorar mısınız poşet poşet abur cubur alınıp yedirilmesini uygun buluyor muymuş? Diyabeti geçtim, otizm şüphesi olan çocuklar için ilk söylenen ekran ikinci söylenen paketli abur cubur. Çocuğunuzun babası nazarında hiç değeri yok mu? İç hastalıkları diye bir şey duymuş mu cahil hanzo? Benim de iki çocuğum var arada onlar da istedi aldık ama eve poşet poşet taşımak çocuğum ölsün demekle aynı şey.

Aa tamam 3 yaşındaysa basın şekeri çikolatayı kusana kadar yesin. Çocukta yeme bozukluğu olmus, baba zaten evlere şenlik, sizin derdiniz çikolatayla kayinvalide mi gerçekten.
Off tek seferde hepsini yemiyor az yiyor zaten çoğu zaman açtığı şeylerin çocğunı çöpe atıyor ve 3 yaşında deme sebebim çocuk ellerinizden kayıp gitmiş demesi

Neye şaşıracağımı şaşırdım abur cubur poşetinden çikolata yeseniz ne yemeseniz ne bu çocuğun diye tepki gösterilse Ne gösterilmese ne , bunu problem haline getiriyorsanız nasıl problemler yaşıyorsunuz başka bilemedim . Hayatta ufacık şeyleri dert edenler bu hayatı çok zor yaşarlar

Ayrıca böyle şeylere takılmak yerine ebeveynler olarak çocuğunuza arada bir belli abur cubur verin , hep değil .

Ya cidden bu nasıl saçma bir site çoğu insan klavye doktoru/kabadayısı kesilmiş tamam hepinizin yorumuna saygı duyuyorum tüm yorumları dikkate alıcamda ama bu kadar linçlemeye azarlar tarzı yorumlar yazmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…