3 yaşında çok şükür çok akıllı şimdiden arkadaşları var güzel sohbet ediyor oyınlar oynuyor birazcık tombik sadece ve yaşına göre birazcık uzun abur cubur konusunda dikkat edicemKaç yaşında dehp olmasın, sadece kilo yapmıyor. Hepsini aynı anda mı verdi?
Çikolata kısmında haklısınız. Eşim örneğin dondurma alsa, sadece oğluma alsa yeme vs dese bozulurum. Seviyorum çünkü. Sadece bozulmam gerçi
3 yaşında çocuk var ortada. Babası torba torba abur cubur alabilir ama siz annesi olarak engel olmak zorundasınız. Hepimiz çocuğunuza üzüldük. Siz yetişkinsiniz ve karar verme yetisine sahipsiniz. İsterseniz sabahtan akşama kadar yiyin ama o çocuğun seçme karar verme yetisi yok. Anne babası ne verse onu yiyecek. Biz acıdık siz acımıyor musunuz çocuğunuza?Ya cidden bu nasıl saçma bir site çoğu insan klavye doktoru/kabadayısı kesilmiş tamam hepinizin yorumuna saygı duyuyorum tüm yorumları dikkate alıcamda ama bu kadar linçlemeye azarlar tarzı yorumlar yazmanıza gerek yok
Çocuk için bi poşet karışık şeyler almıştı içinden biri dikkatimi çekti ben bunu çok seviyorum diyip aldım elimden çekti çocuk için aldım sana yarın alırım aynısından dedi
Dikkat edicem3 yaşında çocuk var ortada. Babası torba torba abur cubur alabilir ama siz annesi olarak engel olmak zorundasınız. Hepimiz çocuğunuza üzüldük. Siz yetişkinsiniz ve karar verme yetisine sahipsiniz. İsterseniz sabahtan akşama kadar yiyin ama o çocuğun seçme karar verme yetisi yok. Anne babası ne verse onu yiyecek. Biz acıdık siz acımıyor musunuz çocuğunuza?
Hayıır birkaç günde bitiyor tek seferde değil aynı gün sadece 2 yada 3 şey yiyoro bir poşeti bir akşamda mı bitiriyor?
içinden bir çikolata almak istemişsiniz bence siz haklısınız. çocuğa sadece o çikolatayı getirmiş olması lazım sizin haksız olmanız için.
Hayıır birkaç günde bitiyor tek seferde değil aynı gün sadece 2 yada 3 şey yiyor
Dikkat edicem hepinizin dediklerine ama lütfen linçleyip durmayın beni ben buraya kaos çıkarıp gerilmek için değil kısaca fikirlerinizi almak için yazdımsonradan yorumlarda gördüm 3 yaşındaymış daha yapmayın bunu çocuğunuza.
İnternette bu konuyla ilgili çocuk gelişimi doktorları tarafından yazılmış yazıların çıktısını alıp buzdolabına yapıştırın. Her seferinde okusun, yok inadına devam ediyorsa da yasal yolları düşünün. Evlat bu, siz doğurdunuz. Bir şey olsa sadece sizin içiniz yanar.Dikkat edicem
Daha yazmayacaktım ama şunu görünce dayanamadım. 2-3 paket abur cuburun zaten 3 yaşında bir çocuğun bir günlük yiyecek kalorisi kadar kalorisi var. Neyse dikkat edicem demişsiniz zaten.Hayıır birkaç günde bitiyor tek seferde değil aynı gün sadece 2 yada 3 şey yiyor
Dikkat edicem hepinizin dediklerine ama lütfen linçleyip durmayın beni ben buraya kaos çıkarıp gerilmek için değil kısaca fikirlerinizi almak için yazdım
2 -3 ten kastım hazır meyvesuyunuda dahil ettimDaha yazmayacaktım ama şunu görünce dayanamadım. 2-3 paket abur cuburun zaten 3 yaşında bir çocuğun bir günlük yiyecek kalorisi kadar kalorisi var. Neyse dikkat edicem demişsiniz zaten.
Hazır meyve suları çikolatadan bile daha kötü ki2 -3 ten kastım hazır meyvesuyunuda dahil ettim
2 -3 ten kastım hazır meyvesuyunuda dahil ettim
Hazır meyve suyundan daha zararlı su an piyasada baska bir ürün pek yoktur. Hanımefendi 40 sene öncenin bilgisiyle çocuk büyütüyorsunuz. Gerçekten uzun bir zamanınızı ayırıp bu konuda doktor yorumlarını okuyun, en azından YouTube videoları izleyin lütfen.2 -3 ten kastım hazır meyvesuyunuda dahil ettim
Aboooo... Bacim siz ne yapiyorsunuz ya? Babasi kiziyor diye iyi madem cocuk çöp yesin. Annesisin cocugunu koruyacaksin. Lutfen elindeki telefondan biraz arastir ve bilinçlen. Kiziyorsun ama dogruyu söylüyoruz. Doktoruna aynen bu dediklerini soyle bakalim ne diyecek sana.Hayıır birkaç günde bitiyor tek seferde değil aynı gün sadece 2 yada 3 şey yiyor
Hazır meyve suyu mu of2 -3 ten kastım hazır meyvesuyunuda dahil ettim
Ama bu tip insanları nereden buluyorsunuz,önce eşini seversin sonra onu sevdiğin için ondan çocuk yapar ikisinide seversin,ver çocuğa aldım nedir ya bu sevgisizliği göze sokma çabası nedir,hani nezaket,hani sağduyu,hani sevgi,insan sevdiği insana böylemi davranır o harekete seven her insan gülümser şirin bulur kıtlıkta kalmış gibi çekiştirip ver çocuğa aldım demez ayrıca seviyorsanız alsaymış birkaç tane,cidden soruyorum bu insanları evlenmeden önce görmedenmi evleniyorsunuz,bu çok üzücü bir hareketle adam bütün duyguları aynı anda yaşatmış,sevgisiz insan türü.Eşim çocuk için abur cuburlar almıştı içinden bi çikolayayı çok sevdiğim için ben bunu çok seviyorum ben alıyım mı bunu diyip tuttum tutmamla çekmesi bir oldu ben bunu çocuğa aldım sana yarın alırım diyip içeri girdi çocuğumuza verdi trip attım diye çocuk gibisin diyip beni suçlu buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?