Üstüme vazife değil ama çocuğa zehir vermekten farkı yok, Yapmasın yazık çocuğa o abut çubukların içinde ne biçim katkılar var. Bugün bir problem çıkmaz ama sonradan üst üste gelir.Çocuk için bi poşet karışık şeyler almıştı içinden biri dikkatimi çekti ben bunu çok seviyorum diyip aldım elimden çekti çocuk için aldım sana yarın alırım aynısından dedi
Aynı fikirdeyimÜstüme vazife değil ama çocuğa zehir vermekten farkı yok, Yapmasın yazık çocuğa o abut çubukların içinde ne biçim katkılar var. Bugün bir problem çıkmaz ama sonradan üst üste gelir.
arada yesin hepimiz tüketiyoruz ama ne kadar az ve geç olursa o kadar iyidir.
Kusura bakmayın yazmadan duramadım. Bu konuda en büyük problem çocuğun poşet poşet tükettiği şeyler
Sorun sadece kilo değil ki. Ben de çocukken çok abur cubur yerdim, kilom da her zaman azdı. Ama daha 20 yaşımda hem şekerim hem hormonlarım sınırda çıkınca kendim bıraktım. Çocuğunuz diyabet olabilir, hormonları bozulabilir, hiperaktivite ve dikkat bozukluğu gibi sıkıntılar yaşayabilir, bağırsak florası bozulur, karaciğeri yağlanır vs vs. Bin tane şey var. Dışardan kiloya bakıp sağlıklı mı diyosunuz direkt?Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
Hayır zorla ağzına tıkayıp midesi bulanınca çöpe atar ağzındakileri ama yine hiçbir şeyini vermez paylaşımcı değil maalesefÇocuk bölüştürmüyor mu? Kaç yaşında? Ben 3 tane alıyorum yarısını bana veriyorlar , onlar yarım yerken ben 1,5 tane yemiş oluyorumdaha önce de bunu anlatmıştım. Siz de paylaşmayı öğretin. Kocanı da tuhaf. Aynı anda 2-3 tane alsaymış ya
Haklısınız ama çok bilmiş kocam bir şey olmaz diyor ama tek seferde fazla tüketmiyor eve poşet poşet abır cubur alıyor ama o aburcuburlar aynı gün bitmiyor birkaç günde bitiyor bittiğinde tekrar alıyor babasıÜstüme vazife değil ama çocuğa zehir vermekten farkı yok, Yapmasın yazık çocuğa o abut çubukların içinde ne biçim katkılar var. Bugün bir problem çıkmaz ama sonradan üst üste gelir.
arada yesin hepimiz tüketiyoruz ama ne kadar az ve geç olursa o kadar iyidir.
Kusura bakmayın yazmadan duramadım. Bu konuda en büyük problem çocuğun poşet poşet tükettiği şeyler
Öğreteceksiniz. Bu yaptığı davranış da çok kötü. Bizler çocuklarımıza doğruyu muhakkak öğretmeliyiz muhakkakHayır zorla ağzına tıkayıp midesi bulanınca çöpe atar ağzındakileri ama yine hiçbir şeyini vermez paylaşımcı değil maalesef
Tek seferde çok yemiyor babası bi poşet abur cubur alıyor birkaç günde bitiyor bittiğinde tekrar alıyor çok şükür sağlıklı deme sebebim doktor kontrollerine götürüyorumSorun sadece kilo değil ki. Ben de çocukken çok abur cubur yerdim, kilom da her zaman azdı. Ama daha 20 yaşımda hem şekerim hem hormonlarım sınırda çıkınca kendim bıraktım. Çocuğunuz diyabet olabilir, hormonları bozulabilir, hiperaktivite ve dikkat bozukluğu gibi sıkıntılar yaşayabilir, bağırsak florası bozulur, karaciğeri yağlanır vs vs. Bin tane şey var. Dışardan kiloya bakıp sağlıklı mı diyosunuz direkt?
Yahu büyüyünce sıkıntı olur diyoruz biz de. 60 yaşında insanların sahip olduğu sağlık sorunları onda 20 yaşında başlayabilir. Aman neyse çocuk sizin çocuğunuz, sağlık sorunu olsa da siz uğraşacaksınız. Ben sadece kendim de aynı şeyleri yaşadığımdan uyarayım dedim.Tek seferde çok yemiyor babası bi poşet abur cubur alıyor birkaç günde bitiyor bittiğinde tekrar alıyor çok şükür sağlıklı deme sebebim doktor kontrollerine götürüyorum
Kaç yaşında dehp olmasın, sadece kilo yapmıyor. Hepsini aynı anda mı verdi?Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
Başak Burcu mu eşinizYarın alıcam dedi istemiyorum alma dedim
Sorun sadece kilo mu?Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
Hayır zorla ağzına tıkayıp midesi bulanınca çöpe atar ağzındakileri ama yine hiçbir şeyini vermez paylaşımcı değil maalesef
Sizin çok ciddi sıkıntılarınız var ama siz işin farkında değilsiniz hala kocam bana çikolata vermedi goygoyundasınız.Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?