Yaptığım çok mu yanlış ?

Ezg233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
48
4
1
29
Şimdi çoğu kişi beni taşlayacak biliyorum ama yine de konuyu açıyorum. Bundan 5 6 ay önce hayatımda birisi vardı tam sevgili olacakken sevgilisi olduğunu öğrendim ve bitirdik. Bir ay gibi bir süre geçirdik bu sürenin her anı yanımda oldu o kadar mutluyduk ki.. En son hayatında biri olduğunu o yüzden beni kandıramayacağını söyledi bende uzaklaştım. Çok da aşık olup sevdiğim biri değildi ama bana çok iyi geliyordu. Ondan sonra hayatıma hep olmayacak kişiler girdi ve ben bir gün ona mesaj attım. Attığım gibi görüşmek istedi.
Görüştük ve yine eski günlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Ona sarılınca bütün derdim tasam bitiyor. Bu onun içinde geçerli. Bitirdim görüşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi özlüyoruz. En küçük bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması için çok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gerçekten çok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hiç rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir süre sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu böyle sürdürmem çok mu yanlış olur gerçekten,?

Arkadaşlar konuya güncelleme getirmek istiyorum. İyi ya da kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. Bugün bitirdim aramdaki herşeyi ona da söyledim. Numarasını da sildim engelledim. Tekrar da görüşmeyeceğim. Üzerimden bir yük kalktı. Ama yine de ben bunu yaptığım için vicdanım hiç rahat değil. İlk buluşmamızda bilmiyordum sevgilisi olduğunu bugünde bir şeyleri bitirmek için buluştum ama bir önceki buluşmamda bilerek isteyerek gittim buluştum. Bunu yaptım ve bunu nasıl ödeyeceğim bilmiyorum hiç rahat değilim hala

Son düzenleme:
Diğer kıza yazık onu kandırıyor ayrılsın tamamen seninle olsun ikinizi birden idare ediyor neden izin veriyorsun ya sen tamamen bitir ya erkek seninle olmasın diğerine yazık

Sevgilisinden ayrılmamak için ne gibi sebebi var acaba ? Bugün sevgilisi olan adamla birlikte olan siz yarın ne yapmazsınız değil mi, o kızı düşündüğünüz duruma misliyle düşersiniz umarım. Sizinde eşinize, sevgilinize yalnızca sarılan kadınlar olur.

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedim ikiniz için.beraber olsanız da birbirinizi aldatıp durursunuz hobi olarak.midesizlik.

Hadi bi düşün bakalım, senin sevgilin başkasına sarılsa, ne hissedersin?
Birincisi kız ayrılmasına dayanamıyor yani zorluyor devam etmek için. İkincisi emin değilim ama yüzde doksan aralarında bişey oldu ve kız ona güvenerek yaptı bu yüzden yarı yolda bırakmak istemiyor. Ayrılacağını ama şu an olmadığını söyledi. Tabi ben ayrıl demedim zaten. İstersen şimdi ayrılırım da dedi bunu deme sebebi ona göre ben mutluluğu hak ediyorum ve beni zamanında üzdüğü için şu an her şeyi yaparım diyor. Ama ben zaten ayrılacak bile olsalar sebep olmak istemiyorum. Ve ayrılsalar da onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yok

Sevgilisinden ayrılmamak için sebebi nedir?

Sevgilisnden ayrilmamasi icin nasil gecerli bir sebep olabilir ki ? Tabiki de yanlis ya seni tercih etsin, yada o kızı.Sen bu durumu kabullenebiliyorsan diyecek bisey yok.

Hayır yani adam mahkemelerde filan uğraşmayacak alt tarafı sevgilisine ayrılmak istediğini söyleyecek. Ama sizin için onu bile yapmıyor Ezgi. Farkında mısınız?
Sarılmak için evcil sahiplenin, daha sadık olurdu.

Umarım yaşattıklarınızı yaşarsınız.

Çok mu yanlış diye sormuşsun bide. ne bekliyorsun yok canım yaaa ne demek herkes bunu yapar bundan daha normal ne olabilir ki! dememizi mi bekliyorsun anlamadım??

Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam

Umarım yaşattıklarınızı yaşarsınız.

Çok mu yanlış diye sormuşsun bide. ne bekliyorsun yok canım yaaa ne demek herkes bunu yapar bundan daha normal ne olabilir ki! dememizi mi bekliyorsun anlamadım??
Hayır sadece anlamanızı bekliyorum

Vala ben taşlamayacağım seni ama tek bir şey diyeceğim. Sen olsan da olmasan da ayrılmak zorunda bu çocuk sevgilisinden. Sakın sen ayırma sonra ilerde senin için ayrıldım yapar sana. Hem de eğer bir limandan (eski sevgilisi) diğer limana (yani sana) atlamadan ayrılabilirse, azcık kişiliği hakkında da bilgi edinebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…