Yaptığım çok mu yanlış ?

Egosal tatmin sağlıyorsunuz anladığım kadarıyla.Çünkü cümlelerinizde bir üstten bakma, sanki siz isteseniz adam size koşarmışta sizin yüksek erdemli oluşunuz sayesinde kız yırtıyormuş gibi bir atıp tutma, kızın kendini aldatan adamın yanında kalacak kadar karaktersiz ama kendinizin çok üst karakterde olduğunuza dair bir kendini avutma barınıyor.

Sanırım aynaya ihtiyacınız var.Adam sevgilisinden ayrılmak filan istemiyor, sizinle gönül eğlendiriyor ve gidip o kızla evlenecek.Kızın dünyadan haberi yok ya da hala sizinle olduğunu bilmiyor o yüzden adamla birlikte kalmaya devam ediyor.Adamın kaybetmekten korktuğu kişi sevgilisi, çünkü siz gayet hayatında başkası olduğunu biliyor ve devam ediyorsunuz ama kızdan saklıyor, çünkü terk edilmekten korkuyor.Bana hiçte yüksek erdemleri olan, asıl kadın gibi görünmediniz.

Kaybedilmekten korkulmayacak ama arada takılınacak kadar değeriniz var ancak adamın gözünde.

Madem niyetinin yok yazma çocuğa gitsin.Vay arkadaş şimdi ki kizlar hemcinslerine erkeklerden daha cok zarar veriyor.Ve buna rağmen yaptığınızın kendinizce *doğru* olduğunu hissediyor gibisiniz bana oyle geldi.Cunku erkegin sevgiliyle arasinin kotu vs olduğunu söyleyip savunmaya geçiyorsunuz.

Ya başlığı açan kişi diyor ki " kendimi kötü hissediyorum ama rahatlıyorum".

Ala ala hep adamlar illa birileriyle bişi yapıp mı rahatlasın. Sevgilisi yani diğer Kız aldatıldığını bile bile affetmiş. Kocam dövdü, yok beni boynuzladı, barıştım diyen başlıklarla dolu burası. O onu affetmese, adamın şu an bir sevgilisi OLMAYACAKTI. Ama var. Hem de aldatan ve aldatılanla olan bir ilişki. Başlık sahibi diyor ki ilişki istemiyorum, derdim tasam geçiyor. Ama aldatıldığını bile bile affeden kız çok sevdiği için mağdur durumda şu an. Erkek adam ya yapar ona suç yok. Gece gece sinirlendim ya.

Sürdür ya git görüş, sevgilisinden de çekinme. Bir şey derse bana ne benim derdim mi dersin, en azından KIZ GÖRÜR İKİNCİ KERE DE AYRILMASIN DİYE MALAK OĞLANI AFFEDİP DURMAZ. Sen de hemcinsinin körlüğüne yardımcı olursun, hem de şehir değiştirene kadar istediğini yaparsın. Sen istediğini yapıp durursun da bunu yapan adam bir gün gelip sana "ben aslında sevgilimi seviyordum senle gönül eğlendirdim" de diyebilir hazır ol.

Sakın ama sakın da sevgili olma. Kötü birisi bu adam. Zaten bir süre sonra başka şehirlerde olacakmışsınız, bok gibi kalsın tek başına sevgilisi TERK edebilirse.

Resmen şov yapmış. Ayrılmaz, ayrılacak olan ayrılıp gelir. İçten içe bunun doğru olduğunu biliyorsun. Ayrılmayacaklarını bildiğin için de sebep olmam diyorsun, başka bir mesajında ‘Benim olduğumu bildiği halde kız onu affetti’ minvalindeki bir şey yazmışsın. Ayrışıp barışmalarını yakından takipliyorsun. Sana arada uğruyor o kadar.
Bazı insanlar başkasına ait olanı daha çekici bulurmuş, bir ismi vardı psikolojide araştırılmış da. Evli- birlikteliği olan kişileri daha çekici bulup başkasının elinden almanın haz verdiğine dair bir açıklamaydı. Başkasının elinden gidince o kişi artık kıymetli olmuyordu. Şey gibi hani alışveriş yaparken başkasının eline aldığı son kazak kıymete biner Ama kazak çoksa sahiplenen yoksa o kadar dikkat çekmez, onun gibi.
Çocukluğa inmek lazım

Aaa koz çocuğu affetti diye bütün suçu kıza mı atalım bununla mı vicdanınızı rahatlatıyorsunuz? Kızı aptal yerine koymuyorum demekle olmuyor o zaman bile bile görüşmeyecektiniz bunun biri beşi yok görüştünüz mü görüştünüz olay bitmiştir. Şunu yapmadık şunu şu kadar yaptık diye açıklama yapmayın yanlışın miltarı yoktur.
Pişman olacağınız şeyler yapmayın ilahi adalet gelir bulur sizi.

Aldatmak size göre ne mesela ? sana seni seviyorum dediğinde mi olur ? Veya ne bilim sizinle yatmis mi olmasi gerekir aldatmak icin ? Aldatmak bence bazen bir bakış,bazen hissediş ,bazen özlemdir bunlarin hepsi aldatmadir..

Sadece sarılmak nasıl oluyor. Liseli misiniz? Gidin annenize sarılın babanıza sarılın daha iyi gelir.
Olur mu öyle şey, annesine babasına sarılınca bir rahatlama gelmiyor ama sevgilisi olan adama sarılınca rahatlıyor konu sahibi, dertleri uçup gidiyor.

Yakından takip etmiyorum. Görüştüğümüzde öğrendim hepsini bazı şeyleri gözümle gördüm. Bu arada bir iki cümleyle çok yanlış çıkarımda bulunmuşsunuz. En başında sevgilisi olduğunu bilmediğim zaman da bana çok iyi geliyordu. Ve ben onu sahiplenmek istemiyorum

Çok yüce bir insansınız
Keşke herkes böyle fedakar, vefakar ve değerli olsa. Ayakta alkışlıyorum sizi... Bravo.

Bugun sana yarin baskasina arkana bile bakma bence hic bir seyin sebepleri olamaz ayrilmak istese bir yol bulurdu. Boyle baslayan bir iliski de cok hayirli olmaz senin iyiligin icin. Allah karsina duzgun bir insan cikarsin

En az konu sahibi kadar anlamsız buldum bu yazdiklarinizi da hangi buton anlamsız bilemedim.
Diğer kadın aldatildigini bile bile affetti diye iğrenç biri ise e bu hanim kızımız da sevgilisi olduğunu biliyor? Al birini vur ötekine. Kuma olsunlar rahatlasinlar bence.
Ayrıca buraya diğer kadın yazmadı. O yazsa ona da gereken soylenirdi. Cevap hakki olmayan biri için kendini aklamaya çalışan konu sahibi atip tutuyor. CikS. .. olmaz. Olmasın. Konu Sahibi kendini konuşsun. Kararlari ve hayatı diğer kadının kendi bilecegi is.

Olur mu öyle şey, annesine babasına sarılınca bir rahatlama gelmiyor ama sevgilisi olan adama sarılınca rahatlıyor konu sahibi, dertleri uçup gidiyor.
Belki çok uzağımdalar ve sarılamıyorum nerden biliyorsunuz? Ve belki onun sevgisini samimiyetini hissediyorum bu yüzden bu kadar mutlu oluyorum

Çünkü onunla sevgili olmak istemiyorum. Ve sandığınız gibi sürekli buluşmuyorum
Arada buluşuyorsunuz ve cinsellik yaşamadınız diye madalya mı takalım? Ne bekliyorsun cnm bizden? Ay bide matah bişey yapmış gibi ben aralarına girmek istemiyorum, o kızı ondan çok düşüyorum yazmışsın ya. Senin gibi iki yüzlülerin kafasını asfalta sürte sürte yangın çıkartmak istiyorum şahsen...

Belki çok uzağımdalar ve sarılamıyorum nerden biliyorsunuz? Ve belki onun sevgisini samimiyetini hissediyorum bu yüzden bu kadar mutlu oluyorum
Mutlu ol tâbi neden olmayasın sadece vicdan yapıyorumm falan yazmayın,komik çünkü gerçekten! Herkesin yaşattığını yaşamasını dilerim ben sizin içinde canı gönülden diliyorum. Size mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…