Yaptığım çok mu yanlış ?

Sevgili olmak
Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Bu sizin yaptığınız haklı mı çıkarıyor yani? Sizde sevgilisi olan adamla birliktesiniz, ahlak dışı olan sizin yaptığınızı oluyor.

Teşekkür ederim anladığınız için. Yok zaten ayrılsa da ben izin vermem sebep olmak istemem.

Sevgili olmak

Bu sizin yaptığınız haklı mı çıkarıyor yani? Sizde sevgilisi olan adamla birliktesiniz, ahlak dışı olan sizin yaptığınızı oluyor.
Hayır haklıyım demiyorum. Ama ben o kızı ondan daha çok düşünüyorum. İlişkilerinden ben sorumlu değilim ki ama sebep olmamak için ve onu mutlu etmesi için elimden geleni fazlasıyla yaptım

Teşekkür ederim anladığınız için. Yok zaten ayrılsa da ben izin vermem sebep olmak istemem.
Komik şu yazdığınız farkında mısınız? Aldatmasınna sebep olurum ama ayrılamalarina izin vermem ne demek nasıl bir mantık. Aslında tamda birbirinize göresiniz.

Yanlış kere yanlış o kızla empati yaparak fark edebilirsiniz

Hayır haklıyım demiyorum. Ama ben o kızı ondan daha çok düşünüyorum. İlişkilerinden ben sorumlu değilim ki ama sebep olmamak için ve onu mutlu etmesi için elimden geleni fazlasıyla yaptım
Mutlu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu kadar iyi düşünceliysen sevgilisi.olan adamla görüşmezsin olur biter. Adamın kollarında rahatla sonrada onu mutlu etmesi için elimden geleni yaptım de. Azıcık mantık yahu.

Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam

Evet onun yerine seni sevmeyen; sevgilisi varken seninle onu aldatip seni degersizlestiren adamla birlikte olursun.

Yaptığınız bir yanlis da o kızı nasıl böyle küçük görüp atıp tutuyorsunuz aklım almıyor.

Ayrıca açın artık şu evli/birlikteligi olan erkek yalanları başlığını.
Kesin onu sevmiyor
Ve terk ederse intihar eder
Evleniyor sonra bu adam.
O zaman da evliyim ama aynı yatakta yatmiyoruz derken boy boy çocukları oluyor
Sonra da onlar için birlikte oluyorlar :))

Gün geçmiyor kulüpte bir kadın başka kadının aldatılmasana çanak tutmasın sayın üyeler...
Yarın bir gün sevgilin olsa, o da gidip başkasıyla kendini iyi hissedip ‘cinsellik olmadan’ sarılıp konuşup gelse, duygusal açlığını başkasıyla tatmin etse sen hiç üzülmeyeceksin demek ki.
Sevgilisi olan kıza da böyle güzel güzel şeyler söyleyip oyaladığından emin olabilirsin.
Çantam koluma herkes yoluna diyip tarafını seçeymiş beyfendi?

Evet yanlış yapıyorsunuz.adamın sevgilisi var onu aldatıyor sizinle farkında mısınız.siz de göz yumuyorsunuz.artık ne diyelim

Biliyor musunuz büyük ihtimalle düzgün birini bulamayacaksıniz. Bununla devam etseniz de etmeseniz de. Aklınız başınıza geldiğinde mantıklı birileri mantıklı birilerini bulmuş olacak. Siz de her şeyim tamam ama yalnızım kafama göre biri yok diyeceksiniz.

Bunun anlayışla karşılanacak bir tarafı yok !
O rezil herif sevgilisini aldatıyor ve siz sadece onun oyuncağısınız !

Komik şu yazdığınız farkında mısınız? Aldatmasınna sebep olurum ama ayrılamalarina izin vermem ne demek nasıl bir mantık. Aslında tamda birbirinize göresiniz.
Çünkü onunla sevgili olmak istemiyorum. Ve sandığınız gibi sürekli buluşmuyorum

Böyle bi tip bana geçen sene rastladı.Sevgilisi olduğunu falan söylemedi.Bi akşam kahve içtik ertesi sabah trafikte arkasında bi kızla yanımdan geçti gitti.Meğer kız sevgilisiymiş ve ben o kızdan helallik aldım o şahsiyetinde bi daha suratı suratıma dahi denk gelmedi.Çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz.Elbet size gerçekten iyi gelecek tamamen size ait entrikasız güzel bi ilişkiniz olur.Siz yeter ki kimsenin mutsuzluk sebebi olmayın.

Anlaşılacak ne var? Aldatmanızı mı anlayalım? Karşıda masum bi insanı aptal yerine koymanızı mı anlayalım?

Karakter yetersiz bakiye olunca beklentiye girmemek lazım tabii.
Haklısınız bişey demiyorum zaten vicdanım da rahat olmadığı için bu konuyu açtım. Ama onu aptal yerine koyan ben değilim ve kız daha önce aramızda olanları bilmesine rağmen kız devam etmek istedi. İkincisi sandığınız gibi sürekli buluşmuyorum. İkinci buluşmamız bunu bitirmek için konuşmakla geçti ve sonra bir şeyden dolayı çok moralim bozuktu çağırdım geldi hemen. Ve şu an bile çok üzgünüm bunları yaptığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…