Sevgili olmakBirincisi kız ayrılmasına dayanamıyor yani zorluyor devam etmek için. İkincisi emin değilim ama yüzde doksan aralarında bişey oldu ve kız ona güvenerek yaptı bu yüzden yarı yolda bırakmak istemiyor. Ayrılacağını ama şu an olmadığını söyledi. Tabi ben ayrıl demedim zaten. İstersen şimdi ayrılırım da dedi bunu deme sebebi ona göre ben mutluluğu hak ediyorum ve beni zamanında üzdüğü için şu an her şeyi yaparım diyor. Ama ben zaten ayrılacak bile olsalar sebep olmak istemiyorum. Ve ayrılsalar da onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yok
Bu sizin yaptığınız haklı mı çıkarıyor yani? Sizde sevgilisi olan adamla birliktesiniz, ahlak dışı olan sizin yaptığınızı oluyor.Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Teşekkür ederim anladığınız için. Yok zaten ayrılsa da ben izin vermem sebep olmak istemem.Vala ben taşlamayacağım seni ama tek bir şey diyeceğim. Sen olsan da olmasan da ayrılmak zorunda bu çocuk sevgilisinden. Sakın sen ayırma sonra ilerde senin için ayrıldım yapar sana. Hem de eğer bir limandan (eski sevgilisi) diğer limana (yani sana) atlamadan ayrılabilirse, azcık kişiliği hakkında da bilgi edinebilirsin bence.
İyi de o kiz aldatildiginin farkinda mi bakalim. Ona bebegim askim diyor belki???Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Hayır haklıyım demiyorum. Ama ben o kızı ondan daha çok düşünüyorum. İlişkilerinden ben sorumlu değilim ki ama sebep olmamak için ve onu mutlu etmesi için elimden geleni fazlasıyla yaptımSevgili olmak
Bu sizin yaptığınız haklı mı çıkarıyor yani? Sizde sevgilisi olan adamla birliktesiniz, ahlak dışı olan sizin yaptığınızı oluyor.
Komik şu yazdığınız farkında mısınız? Aldatmasınna sebep olurum ama ayrılamalarina izin vermem ne demek nasıl bir mantık. Aslında tamda birbirinize göresiniz.Teşekkür ederim anladığınız için. Yok zaten ayrılsa da ben izin vermem sebep olmak istemem.
İnş cnm yaaTeşekkür ederim anladığınız için. Yok zaten ayrılsa da ben izin vermem sebep olmak istemem.
Daha önce benim hayatına girdiğimi bilmesine rağmen affettiİyi de o kiz aldatildiginin farkinda mi bakalim. Ona bebegim askim diyor belki???
Anlaşılacak ne var? Aldatmanızı mı anlayalım? Karşıda masum bi insanı aptal yerine koymanızı mı anlayalım?Hayır sadece anlamanızı bekliyorum
Mutlu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu kadar iyi düşünceliysen sevgilisi.olan adamla görüşmezsin olur biter. Adamın kollarında rahatla sonrada onu mutlu etmesi için elimden geleni yaptım de. Azıcık mantık yahu.Hayır haklıyım demiyorum. Ama ben o kızı ondan daha çok düşünüyorum. İlişkilerinden ben sorumlu değilim ki ama sebep olmamak için ve onu mutlu etmesi için elimden geleni fazlasıyla yaptım
Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
E yok artıkTeşekkür ederim anladığınız için. Yok zaten ayrılsa da ben izin vermem sebep olmak istemem.
Çünkü onunla sevgili olmak istemiyorum. Ve sandığınız gibi sürekli buluşmuyorumKomik şu yazdığınız farkında mısınız? Aldatmasınna sebep olurum ama ayrılamalarina izin vermem ne demek nasıl bir mantık. Aslında tamda birbirinize göresiniz.
Haklısınız bişey demiyorum zaten vicdanım da rahat olmadığı için bu konuyu açtım. Ama onu aptal yerine koyan ben değilim ve kız daha önce aramızda olanları bilmesine rağmen kız devam etmek istedi. İkincisi sandığınız gibi sürekli buluşmuyorum. İkinci buluşmamız bunu bitirmek için konuşmakla geçti ve sonra bir şeyden dolayı çok moralim bozuktu çağırdım geldi hemen. Ve şu an bile çok üzgünüm bunları yaptığım içinAnlaşılacak ne var? Aldatmanızı mı anlayalım? Karşıda masum bi insanı aptal yerine koymanızı mı anlayalım?
Karakter yetersiz bakiye olunca beklentiye girmemek lazım tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?