Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Ailesi değer vermiyor o ayrı konu. Damarlarına özel oda yaptırdı oğluna yok.

Bak bu adam bugün iyi davranır yarın bişey demez tamam konuşmam der falan filan ama bi gün sabrı taşar. Yuvanı en mükemmel hale getirdim zannettiğin gün yıkarsın. Yanlış anlama ama anne babasını elin kızı yüzünden peşin peşin “evime gelmeyin ben size bakmam” diyen adam 15 yıl sonra karısına da sadık olmuyor. Bu cicim ayları güzel yıllar geçip 40-50 li yaşlara geldiğiniz vakitten bahsediyorum, o zaman da size sadık olmaz. Adamın karakterini şimdiden ellerinizle bozmayın anne babaya saygı önemli ne olursa olsun yetiştirmiş siz de o da saygı duyacak. ( çok abes şeyler yapmadıklarını varsayıyorum mesela onlar size küfür etmedi el kaldırmadı?)

Niye saydırayım ki o zaman ben suçlu olurum. Daha önceden yaptım şimdi sustular eğer konuşursam ben suçlu olurum
He yani sen suçlu değilsin öylemi birde kurnazsın yani.. sen zaten suçlusun!. Suçunu bildigin icin konuşamiyosun zaten. Birsy soyliyim mi ben seni çozdum sen aşiri derecede kiskançsin gorumceni kiskaniyosun kv deni kiskaniyosun cekemiyosun baska da bir aciklama olamaz net.!

Ölmüs babama laf söylediler. Paramı almaya çalıştılar yalan söylediler sürekli hakaret aşağılama. Ben bakmak istemiyorum onlara kızları var zaten.

Valla
Bu saydıkları hepsi onlarda var. Annemin doğalgazı var diye anneme senin doğalgazı var bu yüzden köyden taşınıcam demis bana da sana kolye mobilya alındı ben de alıcam dedi

onları geçtim bize sarıyor, bizim gibiler onun yaptıklarını yapamadığımız için, o böyle şeyler yaptığını yazınca kendisini suçluyormuşuz

Yazık adamın üstünde otorite savaşı var. Baskı kuranın etkisinde kalıyor.

Kardeşleri saygı duymuyor abilerime diye görüşmelerini istemiyorsunuz. Ama siz de eşinize saygı duymuyorsunuz. Adamın hepimizi boşayıp alıp başını gitmesi lazım

Yani ben böyle kaynanaya işten gelip bakmak aynı evde kalmak bide paraları yedirmek zorundayım bu mu yani?

Mercan hanım umarım eğitimci değilsinizdir. mesleğiniz nedir?

Sen en iyisi benim actigim ilk iki konu
Valla

Bu saydıkları hepsi onlarda var. Annemin doğalgazı var diye anneme senin doğalgazı var bu yüzden köyden taşınıcam demis bana da sana kolye mobilya alındı ben de alıcam dedi
o zaman seni istemiyorlar diye cildiriyosun

Üzüldüm sizin adiniza ve bunu hakaret olarak söylemiyorum ama bence hastasiniz ve acilen tedaviye ihtiyaciniz var. Siz onun ailesini sevmeyebilir ve görüsmeyebilirsiniz ama iyi veya kötü onlar onun ailesi. Benimde erkek kardesim var hicbir kuvvet benim onunla görüsmeme engel olamaz o benim kanim canim . Esin cok sabirli ama bu sabrina güvenme adami resmen zıvanadan cikartiyorsun. Adam sabirli diye güvenme bir cinnet aninda taniyamazsin söyliyim. Yanlis anlama ama adama acıdım.

Umarım fake dir. Böyle bir kadın Allahım düşman başına bile vermesin . Neresinden tutsam bilmiyorum . Eğer gerçekse çok ağır sorunlarımız var psikiyatriste gidin tedaviye başlayın konu sahibi

Eğer konu gerçekse konu sahibi sizden özür dilerim.
Ama bence konu gerçek değil. Konuyu açan “ erkek
“ bakın biz zavallı erkekler, biz nasıl şartlar altında şiddet uyguluyoruz “Konusu.

Yani ben böyle kaynanaya işten gelip bakmak aynı evde kalmak bide paraları yedirmek zorundayım bu mu yani?
Hyr buna kimse zorunda degil.. ama esinizide uyguladiginiz psikolojik siddette dogru degil yanlis yoldasiniz yarin bir gun kocaniz yeter artik diyp sizi bosar yine annesyle kardesleriyle olur

Bu insanlara çok önyargılı davranıyor olmayasınız?
Neyse ne diyeyim eşiniz de ailesini beğenmiyormuş, adamı daha darlamayın o zaman. Sizin dırdır etmeniz sadece daha da ailesine iter eşinizi uzun vadede. Bana öyle geliyor. Ama çok kindar çok hırçın olmak sizi de yorar. Psikolojik olarak bence biraz rahatlamaya ihtiyacınız var hayat bi savaş değil. Ama siz savaşıyor gibisiniz. Yarına çıkacağımız garanti değilken böyle kavgalarla gününüzü mahvetmeyin. Adamı da kendinizden daha soğutmayın net söyleyeyim erkek olsam da biri bana defalarca vursa ben de vurabilirmişim gibi geliyor.
ben tutup şuan hayatımdaki insana öyle tokatlar atsam bana vurmaz belki ama asla börek mörek almaz muhtemelen ayrılığa gider o kavga

Eğer konu gerçekse konu sahibi sizden özür dilerim.
Ama bence konu gerçek değil. Konuyu açan “ erkek
“ bakın biz zavallı erkekler, biz nasıl şartlar altında şiddet uyguluyoruz “Konusu.
Yok konu sahibinin kadın olduğuna ben eminim çok hemde. Yorumlarına bakaraktan yani, erkek beyni kaynanadan bu derece nefret edilebileceğini algılayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…