Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Ve bunu kadinlik saniyo konu sahibi ve onun zihniyetinde olanlar
Valla ben onun zihniyetinde bir tane daha gordum dayimin gelini adam cani yanmasin diye vurmuyo ama karisi camlari indirir kufurler yagdirir. Adamin kafasinda kumadanlar kirar. Aileden kimse konusmuyor kendisiyle artik. Ben zaten yuzunu bile gormek istemiyorum yoksa dalarim. Gormemek en iyisi

Bakın bir cep telefonuna geçmiş kandilde bir densiz mesaj atmayı cesaret etmiş mi. Hesabını bugün arka arkaya kesersiniz
Var zaten var benim esim toplu mesaj atmis ustelik. Kardesinede denk gelmis kardeside konusmaya dunden razi hemen seninde canim yazmis eve bi gelsin bogucam

Ben ne okudum böyle
Evliliğinizde saygı kalmamış, birbirine şiddet uygulayan karı-koca... Ne denir ki bu duruma... Saygı olmayan yerde sevgide kalmaz... Sevgisiz saygısız bir evlilik çok uzun süremez...

Yani normal insan bunu biliyorda...
Bacım genelde erkeklerin dayagini duyuyor insanlar bi kadin yapinca ister istemez saskinlik yasaniyor cunku hicbir zaman kadinlarin siddet uygulamicagindan neredeyse eminiz ama var boyle tipler boyle tiplerede yumrugunu masaya vuran erkek lazimda neyse

Var zaten var benim esim toplu mesaj atmis ustelik. Kardesinede denk gelmis kardeside konusmaya dunden razi hemen seninde canim yazmis eve bi gelsin bogucam

Muhteşem yüzyıl da mesela böyle olurdu: "Ağlar! Alın atın şu gafili zindana. Sabah tez vakit kellesi alına"....

Ben ne okudum böyle
Evliliğinizde saygı kalmamış, birbirine şiddet uygulayan karı-koca... Ne denir ki bu duruma... Saygı olmayan yerde sevgide kalmaz... Sevgisiz saygısız bir evlilik çok uzun süremez...
Okuma okuma direk hafizandan sil cunku biz cildirdik burda

Eşiniz için çok üzüldüm.Umarım Allah eşinize bolca sabır verir zira asla katlanılamaz yaptıklarınıza.

Bence direk boşanın. Bir insanın bir insanı bu kadar darlamaya canından bezdirmeye hakkı yok. Gerçekten siz çekilecek çile değilsiniz. Ve rahat battığı için kendinize sürekli sorun arıyorsunuz. Eşim pasif diyorsunuz, adama tokat atıyorsunuz. Sonra beni dövdü diyorsunuz. Bence siz haketmiyorsunuz o adamı. Boşanın

Lütfen bosan adam senden kurtulsun. Yazık valla acıdım.

Sen eşine vurmuşun ona şiddet ğöstermişin o da sana vurmuş yani sen şiddet gösterince bişey olmuyor ama o gösterince yok soğudum boşanmalımıyım diyorsun. Kardeşinin kandil mesajı atmasında ne var ailesini niye bu kadar kıskanıyorsun.
Sen varsın diye hayatında ailesini silsin istiyorsun resmen aynı şekilde eşin senin ailene karşı böyle yapsa seni görüştürmese gitmem ben annene
Telefonda konuşman bile batsa çok yanlış yoldasın ve tek hata sende
Eşin sana sabrediyor sadece
Ortada bişey yok sen durduk yere ailesine takmışın kafayı
Adam sana zaten fazlasıyla sabrediyor kendini düzeltmeye bak yoksa sen boşamadan adam sana tekmeyj basar söyliyim ben sana

yaaaa arkadaşım böyle yapılır mı hiç ? şöyle sağlam bir osmanlı tokadı çakacaktın ki ahahahahahah...

biz dişli değilmişiz ahahah, ay yazdıklarını okudukça karnıma ağrı giriyo gülmekten

Eve gelmesini bekliyorum çakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…