Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Sana puanım 9 kanka.
Yeni üyelik-check
Ad soyadla alınan üyelik-check
Bilumum bdv konusu karması-check
Hem erkeğe hem kadına şiddet gibi reyting konusu-check

Sadece bazı yerler biraz yapmacık olmuş, oradan puan kırdım.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Eğer gerçekse de Allah eşinize sabır versin.

Ailesinden kopmasın, onların fikriyle hareket etmesin para yedirmesin bunu yapan insan çok

Her şey gerçek..

Erkek kadına şiddet uygulayınca kendinizi savunun sizde vurun deniliyor ya heh işte bu onun tam tersi siz sürekli şiddet uyguluyorsunuz eşinizde nefsi müdafa yapıp kendini savunuyor buna şiddet diyemem ben ne tür psikopatsiniz çözemedim bide kendinizi haklı görüp ailem duysa alır falan demissiniz ay ne olur alsın aileniz sizi de adam kurtulsun sizden..

Ay tutamadım kendimi .. Adamda tam uyuşuk bide gitmiş tokattan sonra yine kendi temizlemiş özür dilemiş yemekleri kendi yapmış. Konu bana gerçek gibi gelmedi böyle uyuşuk, sünepe erkek var mı ya ayy tiksinc geldi ikinizden de

Ben sizin gözünüzle bakarak yazmamam kuşak farkı var ama kayınvalide olarak yazayım eğer benimde gelinim böyle davransa bende ne geline nede oğluma saygım kalmaz görümce olarakta aynısını yaparım size bulaşmayı göze alamıyorlar laf çarparak anlatıyorlar güya ama siz onlarla uğraşamayıp eşinize bulaşıyorsunuz yazık adama

Şiddet çok ayrı birşey asla onaylamıyorum. Yalnız bu bana; sinir harbi yaşatmışsınız adama gibi geldi. Zaten siz boşanmasanız bile adam fazla dayanmaz gibi.

Konu haber değeri taşıyor
Hani gazetecilikte bir deyim vardır
Köpek adamı ısırırsa hiç haber niteliği yoktur ama adam köpeği ısırmışsa işte bu haberdir
Şiddete mağruz kalan kadını hepimiz biliyoruz
Konu açılır üçbeş boşan tavsiyesi üçbeş ah vah biter konu
Ama bu konu tamda oturur bugünün gündemine
Fake ise işini biliyor
Değilse çok acemi

güzel senaryo yazmışsın, bi daha yazma

ilişkinize sıfat yakıştıramıyorum burda banlanıcam yoksa ama tiksinç iğrenç bi evliliğiniz var
saygısızlık hadsizlik tahammülsüzlük diz boyu
erkek kadına vurunca aman kadına şiddete hayır kadına el kalkmaz e siz vurunca bişey yok

kardeşin sana nasıl mesaj atar diye tokat atmalar
tokat atıp hiç bişey olmamış gibi bide adamı börek almaya göndermeler
tokat attığı halde "zıkkımlan" lafını kendine yediremeyip şişe kırmalar
karşı tarafın sabrının taşması sonucu alevnenen karşılıklı şiddet

iki tarafın da tedavi görmesi şart ama koca adamı döverek de sabrını zorlayan sizsiniz
zira çekilecek dert değilsiniz

Son düzenleme:
Yardım al tamam psikologa git tamam ben buraya bunun için yazmadım. Kimse anasının karnından eşine bağlı doğmuyor nasıl değişiyor erkekler bunu soruyorum
bak şimdi kalkıyosun, 112'yi arayıp durumunu anlatıyosun, onlar da seni en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürüyolar, inşallah çözümü vardır durumunun

bak şimdi kalkıyosun, 112'yi arayıp durumunu anlatıyosun, onlar da seni en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürüyolar, inşallah çözümü vardır durumunun
Bence ruh ve sinir hastalıklarına götürmezler corona testi yapılır önce. Virüs beyne de etki yapabiliyormuş çünkü ve kalıcı hasar bırakabiliyormuş. Durumunu anlatırsa ilk etapta coronadan şüpheleneceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…