Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Şiddeti önce sen uygulamışsın. Kadına vurulunca şiddet de erkeğe vurulunca değil mi? Niye tokat attığının bile düzgün bir açıklaması yok. Kardeşi kandil mesajı attı diye vurmuşsun. Saçmalığa bak. Adam da sana vurmuş. Ödeşmişsiniz.
Şimdi burada bazı şiddete uğrayan kadınlar yazınca sen de ona vur falan gibi cevaplar geliyor. O kadınlar da o bana vurunca ben de ona vurdum zaten falan yazıyor. Kimse de suçlamıyor eşine şiddet uygulamışsın diye. Sizin olayda da tersine çevrilmiş işte.
Adam haklı demiyorum ama siz dibine kadar haksızsınız.
Aranızda sevgi saygı yok. Bence boşanın.
 
Hemen çözüm üretiyorum size. Elinize bir kağıt kalem alın yazın. Bir adet kırbaç, bir adet kelepçe, bir paket acı biber. Bunları doğru zamanda ve doğru yerde uygulamanız çok önemli.

"anne" kelimesini kullandığı anda kırbacı popo kısmına çıplakken vuracaksınız. Kıyafet üzerinden olmaz, bu önemli bir detay.

"kardeş" dediğinde ellerinden kalorifer borularına kelepçeleyin. Her on dakikada bir, bir kova soğuk ve buzlu suyu başından aşağı boşaltın.

Bak bu en önemli kısım. İstediğiniz içeceği aldığında sunum tepsisi ile size getirmez de öyle kaba kaba konuşursa bir paket acı biberi gırtlağına boca edin. Gırtlağa kadar indiğinden emin olun. Ağzında bekleyip tükürürse ağzının ortasına terliği geçirin.

Bunları on beş gün boyunca uygulayın. Kapınıza köle olur desem inanır mısınız? Deneyin ve görün. Benim beyim şu an ayaklarımı yıkıyor.
 

Hanım efendi, siz yetkili bir hanım efendiye benziyorsunuz; size bir şey soracaktım.
Ben sirkte vardiyalı tramplenci olarak çalışıyorum. Biz maaile sirkçiyiz ve çocuğu da kocamın üzerine yanlışlıkla düşerek kaza sonucu yaptığımızı geçenlerde anlatmıştım. Bana çoq yardımcı olmuştunuz.

Ben arkadaşa kırmızı gecelik ve bdsm fantezisi önerdim, görüyorum ki kırbaç kelepçe demişsiniz, aceba aynı fanteziden mi bahsediyoruz anlamak istedim. Saygılar, sevgiler hörmetler.
 
Zamane kızları bütün hayatlarını evliliğe kocalarına göre ayarladıkları için sürekli mutsuzlar.
O kadar ki kardeşinden gelen mesaja bile çıldırmış.
Inşallah adam senden en kısa zamanda kurtulur.
 

Şimdi bdv nin tamda hedefindesin
Yavrum işin mi yok
Bu gergin ortamda tamda yerine yazmışsın
Acımaz kimse sana
 

Size her daim yardım ederim, ben hemşirelerim için varım.

Yooo aynı şey değil. Ben eğitim verip, evcilleştirmek için yazdım o materyalleri. On beş günün sonunda aynı araç gereçler farklı mevzular için kullanılıp, birikmiş sinir stresi yok edecek. Önce eğitim, her şeyden önce eğitim.
 

Aynı eğitim için burna gazete kağıdı ile vurarak "Hayır" demek de gerekiyor mu hodjam?
 
Aynı eğitim için burna gazete kağıdı ile vurarak "Hayır" demek de gerekiyor mu hodjam?

O yöntem 10 yılı aşmış evlilikler için geçerli. Şimdi daha sert daha şiddet dolu yöntemler gerekli. Yılanın başını küçükken ezeceksin hesabı, kocayı yeni evliyken yola getireceksin.
 
Sizin gibiler evlenmesin ama ya . Adamın hayatını cehenneme cevirmissiniz.

Hem eşine şiddet göster hem de arkasından bana şiddet göstermekte haklı mı diye sor.

Bence iyi bile dayanmış.
 
Eşim temizledi
 
Ne tür psikopatsiniz önce onu bir sorgulayın. Allah'im her aileyi sizin gibi insanlardan korusun. Ve ekliyorum : eşinizi siddete alıştıran sizsiniz! Hiç başkasında hata suç aramayin. Olmayan insanlığınızdan ben iğrendim. Kendinizi haklı cikartmaya hiç çalışmayın
 
Niye onlarla ben muhatap olayım eşim olsun
 
Ne deseniz haklısınız hatalarımı biliyorum. Ben onu kontrol altına almadığımda ailesi alıyor. Malesef böyle biri. Sinirlerini bozmadan nasıl yaparım bunu

Yapamazsın
Kontrol altına aldığını sanıyorsun ama alamazsın
Kimseyi ailesinden kopartamazsın
Şiddeti başlatan sensin, eşim bana daha yatakta gözümü açmadan öyle saldıracak, bik bik edeceki sonra git börek al diyecek valla ucuz kurtulmuşsun, aklına başına al
Erkekler bazen pasif görünürler, susarlar, sinmiş gibi yaparlar ama acısı sonradan fena çıkar, ne olduğunu anlamazsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…