Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımm.. opuyorumnanaktanfatolina .!.:oyy maşallah ya sana sen ne becerikli hatunmuşsun böyle
tütüttü nazar değmesin canım
arkadaşımın dükkanında 2sene şu takı olayına baya bi sarmştım
ama o kadar zevkli o kadar kafa dağıtıyo ki helede yaptıkların başkaları tarafından beğenilip alınınca dahada bi mutlu oluyosun
Teşekkürler canım.Evet satış yapıyorum..minel aşk .!.:canım bunların hepsi birbirinden üzel satıyor musun?
hrsymsn .!.:çok güzel bunlar yaa emeğine sağlıkk
Teşekkürler arkadaşlar,sağolun.. opuyorumnanaktanedenizzz .!.:tek kelimeyle harika...............
Dokuma tezgahı ile yapıyorum canım,şemasını kendim çizmiştim onun..bayıldım bayıldım bayıldım masallahemegine saglık bende bu aralar takı yapmaya calısıyorum ama daha basit küpe yapımından ileri gecemedim :çok üzgünüm:
alıntı yapmayı beceremedim su ortadaki modeli nasıl yapıyoruz cok merak ediyorum yardımcı olabilirmisin???buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Kum boncuklarla takı yapmayı çok seviyorum.. Ve işi de çok güzel oluyor.. :) Teşekkürler cnm..VadidekiZambak .!.:Çok güzel bunlar ya özellikler küçük boncuklardan yaptıklarını çok beğendim..
paylaşım için tşkler..
![]()
opuyorumnanaktanharika takilar yapmisin bu cok hocuma gitti rica etsem nasil yapildigini anlatirmisin misinaya taktigin boncuklari nasil sabitledinde kaymiyofisfisfis