• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım arkadaslar lütfen.çok kötüyüm ve çok kilo vermem lazım

ayla_052

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
66
0
0
İstanbul
arkadaslar ben 19 yaşındayım ve ben 173 cm ve 86 kiloyum.kendime kilo sınırı koydum en fazla 70 olmalıyım diye.bunun için aradaki 16kg yi vermem lazım.artık psikolojik olarak depresyona girmek üzereyim.özellikle göbek bölgesi yağlanma var.ne olur yardım edin benim için gençliğimin bu yılları heba oluyor.her önüme gelen zayıfa imreniyorum.

aynı sorunları yaşamış ve kurtulmuş biri olarak hiç üzülmeyin derim.yaşınız kilo vermek için avantaj olacak kadar küçük.doğal olarakta kilo vermeniz yaşı ilerlemiş bir insana nazaran daha hızlı olacaktır.kolay ,kalıcı ve sağlıklı olarak kilo vermek isterseniz şok diyetlerle metabolizma hızınızı yavaşlatmak istemesseniz sizi montinyak diyeti topiğine bekleriz.ben ve diğer bütün arkadaşlarım size her daim yardımcı olacaktır emin olun...umarım kısa sürede sağlıkla kilo verirsiniz...

merhaba, benimle birlikte zayıflayabilirsin istersen, son açtığım başlığı sık sık güncelliyorum birbirimize destek olabiliriz ben de 20 yaşındayım

Evet destekle zayıflamak en etkilisi olur.Diyetler , zayıflama haplarıyla ilgili maksimum deneyim sahibiyim.Tabi ki doktor değilim ama deneyip yanılarak uygulamadığım şey kalmadı.Doktor kontrolünde de diyet yaptım,kendi başıma da.Yemek yemeyi seviyorum bu bir gerçek.Hala istediğim kiloya ulaşamadım.Bende tekrar başlayacağım zayıflama maratonuna.İstediğin merak ettiğin ne varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Şişman insan psikolojisi nedir iyi bilirim.Kalabalık içinde bulunmak , dikkat çekmek herşey korkutur insanı.Giyinmek , örtünmek olur.Özgüven diplerdedir.Ne istersen sor ama önce kafanı hazırlaman şart.Ben zayılayacağımı kafana yerleştirmen gerekiyor.

benim safyam var burada safişin diye başlıyor baya uzun bir başlık orada destek olalım birbirimize gel hadi bekliyorum tatlım

Evet destekle zayıflamak en etkilisi olur.Diyetler , zayıflama haplarıyla ilgili maksimum deneyim sahibiyim.Tabi ki doktor değilim ama deneyip yanılarak uygulamadığım şey kalmadı.Doktor kontrolünde de diyet yaptım,kendi başıma da.Yemek yemeyi seviyorum bu bir gerçek.Hala istediğim kiloya ulaşamadım.Bende tekrar başlayacağım zayıflama maratonuna.İstediğin merak ettiğin ne varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Şişman insan psikolojisi nedir iyi bilirim.Kalabalık içinde bulunmak , dikkat çekmek herşey korkutur insanı.Giyinmek , örtünmek olur.Özgüven diplerdedir.Ne istersen sor ama önce kafanı hazırlaman şart.Ben zayılayacağımı kafana yerleştirmen gerekiyor.

zayıflama hapları mı aman Allah'ım
onları kullanıp da ölen bir sürü insan var,hiç mi izlemiyorsun canım haberlerde orda burda?
=(

Son düzenleme:
zayıflama hapları mı aman Allah'ım
onları kullanıp da ölen bir sürü insan var,hiç mi izlemiyorsun canım haberlerde orda burda?
=(

Amacım kimseye birşey imrendirmek , özendirmek değil.Reklam yada satış amacıyla da burda değilim.Siz sorarsanız yanıtlarım bildiğim kadarıyla.Kilonun nasıl bir psikoloji olduğunu ben yaşayarak biliyorum.İnsan umut gözüyle yanlış olan şeylere bile sarılabiliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Verdiğim linkten istediğiniz paylaşımı yapabilirsiniz...

Ayrıca burada ki konulara dikkat ederseniz arkadaşlar hiç bir şekilde hap-kapsül-vs.vs ile ilgili paylaşım olmadığını göreceksiniz.. siz ne kadar kendinizce tecrübeliyim deseniz de bir başkası için sizin tecrübe ve deneyimleriniz kötü sonuçlar doğurabilir, sonuç olarak yasal yollarla uğraşmak istemiyor iseniz kimseye ben tecrübeliyim diyerek öneri ve tavsiyede bulunmayınız...

Back
X