Yardım edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gs guzeller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
27
5
1
29
Kusura bakmayın durumum yok çocuklarınızın küçük gelen kıyafetlerini benim cocuklarima verirmisiniz bayram geliyo kıyafet alamiyorum cocuklarim cok üzülüyo allah rızası için cocuklarımı sevindirmis olursunuz 1yas ve 4 yas simdiden tesekkur ederim

Çok afedersiniz ama sizin çocuklarınız hiç büyümüyor mu? Banlandıkça geri gelip aynı şeyleri yazıyorsunuz.

Her yere ayni mesajı yazmışsınız. Siz çalışmayı düşündünüz mü hiç? Eliniz iş tutuyor sonuçta.

Nedense aklıma sosyal mecralar üzerinden bu tarz yardımlar toplayıp onları satan insanlar geldi

Daha önce de defalarca yazdınız insanlar size bazı şeyler teklif etti anlamıyorum sürekli neden bu tarz istekleriniz var.. Size ulaşan çok oldu

Ablacım o kadar sayfadan yardım istemişsin de neden çalışmıyorsun. İşçi arayan bir sürü market, tarla, fabrikalar vs var. Ben bu durumda olsam bırakırım çocukları akraba yada eşime gider ayda en azından 1 2 bin TL kazanırım da iki tişört alırım çocuklara. Yaşınız da genç bence yazık etmeyin kendinize ve çocuklarınıza. İnsanlara muhtaç yaşamaktansa en azından temizlik işine girin derim. Allah yardımcınız olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…