offf cok Üzgünüm
herşey bitti bu başladı. kuzenden hoşlanmak nedir nasıl birşeydir ? kızım senin yaşın kaç başın kaç evlenmeye gözünü diktinaklın nerde yani. ya git okulunu oku ya. üniversite gör önce çevren genişlesin bakış açın daralmış senin. iş hayatına girersin sonra kendi paranı kazanmaya başlayınca evlen tabi o zaman kimse birşey diyemez.
Yaa bana yardımcı olun lütfen. Ben kuzenimden hoslanıyordum benden 5 yaş büyük ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyordum ben ona belli ettim o da olumsuz yanıt vermedi bana. Evlenme hayalleri falan kuruyordum o da tabi bunlara katılıyordu sonradan o dedi ki işte bakalım kararimizi kesinlestirelim. Anlamıyorum daha karar vermemiş mi yani cok sasirdim böyle diyince. Sevgisini de belli ediyor ama söylemedi seviyorum diye. Ben ona söyledim. Şimdi onu unutmanın en iyi yol olduğuna karar verdim ama nasıl unutacağim hiçbir fikrim yok. Ailelerimiz de evlenmek istedigimizi biliyor. Bana yardımcı olun lütfen
Git okulunu oku
Hatta şehir dışında oku da kafan dağılsın
19 yaşında hemde bu devirde kuzenle evlilik çok uç
Ünzile mi olmak istiyosun ( Ünzile şarkısını dinle bi )
Hedefin bu kadarcık mı yani
İlerde nasılsa kadın olacaksın
Bari şimdi çocukluğunu yaşa
Yaşıtların mezun olup şapka fırlatırken gezip kutlarken
Sen kucağında bebekle sıkıldım diye face den onların hayatını görüp yutkunma sonra
Bir de şöyle bir durum var ki ben universiteye hazırlanıyorum iyi bir yeri istiyordum onun için vazgeçtim istegimden. O istemiyor çünkü hemen evlenmek istiyor
Cok tesekkur ederim hakliisniiz
Yaa bana yardımcı olun lütfen. Ben kuzenimden hoslanıyordum benden 5 yaş büyük ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyordum ben ona belli ettim o da olumsuz yanıt vermedi bana. Evlenme hayalleri falan kuruyordum o da tabi bunlara katılıyordu sonradan o dedi ki işte bakalım kararimizi kesinlestirelim. Anlamıyorum daha karar vermemiş mi yani cok sasirdim böyle diyince. Sevgisini de belli ediyor ama söylemedi seviyorum diye. Ben ona söyledim. Şimdi onu unutmanın en iyi yol olduğuna karar verdim ama nasıl unutacağim hiçbir fikrim yok. Ailelerimiz de evlenmek istedigimizi biliyor. Bana yardımcı olun lütfen
Bu ergenuslardaki özgüvene bitiyorum artık
Yorumlardan anladığım kadarıyla 19 yaşındasın. Yani daha çok gençsin. Nedir bu evlenme hevesi böyle. Üstelik çocuk daha kesin birşey söylememiş bile sen evlilik hayalleri kurmaya başlamışsın. Herşeyi bırak bir de kuzenin. Aynı kandan geliyorsunuz. Akraba evliliğinin ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısın? Uzmanlar bas bas bağırıyorlar akraba evliliği yapmayın diye. Bu ülkedeki engelli doğan çocukların yarısından fazlasının akraba evliliği nedeniyle olduğunu biliyor musun mesela? Çok küçüksün üstelik dünyadan da haberin yok. Kusura bakma ama böyle çıkarsan yola çok değil iki üç sene sonra kafanı taştan taşa vurursun. Git bir okul oku. Beceremiyorsan hiç olmazsa bir işe gir. Bir olgunlaş. Kuzeninden başka adam mı kalmadı hem memlekette. Elbet karşına biri çıkar.
Canım bak, yaşın çok küçük. Yeni yeni kendini tanımaya başladığı dönemlerdesin. Muhtemelen etrafında başka bir erkek olmadığı için kuzeninden hoşlandığını düşünüyorsun. Oku, çalış daha kimler çıkacak karşına. Kendi geleceğine odaklanan. Zaten açılmıssın çocuğa; Takıntı yapma bari; olmasa da bilki bu senin için daha hayırlı olduğundandır.
.
Dogru duzgun cevap vereceginize yargiliyorsunuz umarim sizin evladinizin basina da gelir de o zaman anlarsınız bu yargiladiginiz seyden nasil kurtulacagimi sordum ben
Başkaları için hiç bişeyden vazgeçme
Okul çok önemli
Yarın birgün herkes ayrılabilir veya ölebilir
Yanına kalacak tek şey mesleğin bunu unutma lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?