Yardım istiyorum

Çocuk için pek acelesi yok demek bu iyi şimdilik.
Sen sağlık ocağına gidince hemşirelere sor bakalım her ay düzenli alırsın hapını evliliğin düzelirse de (inş düzelir çok küçüksün üzülüyorum haline) o zaman çocuk fikrini düşünürsünüz.

bn daha buyumedım bırde cocuk bakamam buyutemem gercekten hıcbırsey ıcın hazır hıssetmıyorum kendımı ınanırmısınız daha ben esımın sorumlulugunu kaldıramıyorum bırde bebek ımkansız

tamam bunuda denerım insallah ise yarar dıyorum böyle ıse kalkıstım barı herseyı göze aldım evlendım mutlu bır evlılıgım sorumsuz bır evlılıgım olsun bılekten degıl tam omuzdan kırık anlıyormusun arkamı yaslayacaım kımse yok derdımı anlatacagım bır bacım annem yok dıyecekler sen ettın sen cekeeksın bızemı danıstın bunu dedıklerı an ölürüm ben yamafoldumben

bi kaç ay mıdelikafaduldenyok bence çok geç başlayın hemen çalışmalara:teselli:

hadi sen cahilsin küçüksün ama eşinindemi aklı yokta kaçırdı seni
ve seni dışarı bile çıkartmayan adama nasıl kaçtın be yavrum.

isterseniz kızın üstüne gitmeyin olan olmuş
yanlış olmuş kötü olmuş ama olmuş
eminim merve 1 hafta önceye dönmek için herşeyi verirdi
anladığım kadarıyla oda pişman
burda herkesin dediği gibi ailenle ne yap ne et barış
kaynanam iyi diyorsun kaynanan oğluna söylesin gidin baban kovsada dövsede gidin
hakkında bundan sonra hayırlısı olsun
inşallah eşininde aklı başına çabuk gelir 1 hafta önce ölüp bittiği kişinin sen olduğunu hatırlar

hadi sen cahilsin küçüksün ama eşinindemi aklı yokta kaçırdı seni
ve seni dışarı bile çıkartmayan adama nasıl kaçtın be yavrum.

ınsanların yasam tarzları farklı kacan bır abla vardı sordum pişmanmısın yok dıyo ıyıkıde kacmısım cok mutluyum baska bırıne soruyorum çok pişmanım dıyo farklı seyler...ben bunun böyle oldugunu kestirebiliyrdum sevgılıykende dısarı cok koymazdı ama ben dınlemezdım tartısırdık barısırdık sımdı öyle olmuyo cık bakalım cıkabılıyonmu göreyım senı hadı bı dene dercesıne klava:

evliliğin tadını böylemi çıkaracaksınızkaydirigubbakcemile3
kanuşmayım dedim ama tutamadım kendimi alsanaalsanasmile

sanırım öyle canım
babanla barış güzelim mutlaka barış

neden kaçtın ki sen ?

Ah Merve'm ah ! ne yaptın sen... canım benim senin yaşlardaki gençlerin içindeyim ki hepiniz ayrı çılgınlıkları yapıyorsunuz! çok üzüldüm ve kızdım sana. sadece aşk dediğin ama senin öyle sandığın biir durumun peşinden koşuyorsunuz...Gerçek aşkı tadarsan bir gün anlarsın demek istediğimi ağzına sürdüğünün bal değil, sadece kavanozu olduğunu...

Çok şey yazmak isterim ama asıl, pişmanlığın önemli olan...Açıkcası ailen affederse dön ve böyle bir evliliği sürdürme ama diyorsun ki biz de boşanma olmaz! ozaman da cinsellikte korunma yollarınnı öğreneceksin...Doktora da gitmene gerek yok eczaneden uygun fiyatlı olan doğum kontrol ilaçları var onlardan al ve yok 3-4 yıl hamile kalamaz mışım fala bunları unut zaten 5 yıldan önce doğum yapman gereksiz sana bu zaman çok gelebilir ama ben 3,5 yıllık evliyim ve 28 imdeyim sadece 1 ay denedim düşünmeim gebeliği bunu unutma yaşama hala hazır hissedemiyorum ki be rahatım ev araba iş kariyer hepsine sahibim ama ilerlemek, eş ile uyuşmak, hele ki çocuk yapmak kolay değil. Kesinlikle korun...Bu kafaya sahip bir eşin var ve emin ol korunmana karşı çıkacaktır senin yapman gereken doğum kontrokl ilacını gizli almak ve düzenli almak...sakın hamile kalma bu yaşta daha sen büyümeden bir zavallı bebek dünyaya getirme...

ufff yavrum ya üzüldüm hakkaten haline.

Son düzenleyen: Moderatör:
....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk sevgilim lisedeyken olmuştu aynı senin dediğin gibi eşinin yaptığı gibi şunu giyme buraya gitme bana haber ver benimde hoşuma gidiyordu kıskanılmak ama kısa sürdü ve iyi ki de sadece el ele tutuşmakla kaldı herşey...bu olaylar 16 yaşımdaydı... şimdi 28 yaşındayım 25 yaşımda evlendim, rahatım eşim nerde kaldın neden yemek yapmadın bile demez.saygı, güven bunlar olgunlukla ve yaşamda yer alarak olan şeyler...çok yanlış yapmışsın. Şimdi eşim bana dese nerede kaldın niye arkadaşlarınla çıktın niye bu kadar rahat harcama yapıyorsun sanırım kaldıramazdım...eş seçmek budur ben de eşimde özgürlüğümüze düşkün insanlarız. Özgürlük deyince başıboşluk değil kısıtlanmamaktan bahsediyorum...bu durumda eşinle gerçekten zor ben hala büyüyeceğim büyümem gereken noktalar var diyorum sen diyorsun ki eşim 24 olgun herşeyi bilir kalıp düşünceleri var...biz bu yaşta hala bazı konuşar dışında kalıplara girememişken sen bu kalıpları nasıl kaldıracaksın bilmiyorum

Merve durum böyleyse eğer.. sakın ayrı ev diye diretme çünkü belliki eşin annesine düşkün ..Babada ölünce ona sarılmış....sonra eşinle sorun yaşarsın.. Kaynanan iyi biriymiş onunla anlaşamama gibi bir sorunun olmaz sanırım.. Eşinde daha çok yeni oda ilerde değişir inşallah..Mutluluklar dilerim merve...

Birkaç ay çocuk yapmayacaksınız öyle mi..?
Biz sana oku diyoruz hiç o konulara yorum yok..?
yok d. kontrol hapı kullanırsam 3-4 yıl çocuk olmazmış bilgilerine sahipsin. tercih yap diyoruz o konularda tın tınnn ses gelmiyor..
Oku oku sana çok aşık uğruna aileni bıraktığın adama git ben okuyacağım de bakalım ne diyor.
yavrucum hala mı kocada aklın malum geceyi yaşadın adama kavuştun anasına köle oldun evden çıkamaz ezik bir tip oldun ananı babanı rezil ettin kendini rencide ettin..
yetmedi mi..?
ayy ruhum daralıyor sen gayet şirin şirin anlatıyorsun ..

oku oku ıyı dıyorsun da esimin tepesınemı cıkayım illada okuyacam ben dıye guzellıkle söyluyorum ıyı tarafından anlatmaya calısıyorum

ınsan yasamadan tecrube alamaz ben mılletın söylemelerıyle hıc ders almazdım ılla yasayacam sonrada keske dıyecem sımdı yasadım ve keske dedım ama arkama baktıgımda cok gec oldugunu anladım bundan 1hafta öncesınde benım cok mutlu bır hayatım olacagını sevdıgım ve ben ondan sonrda ıkımızden bır parca olabılecegını hayal ederdım sımdıyse davulun sesı uzaktan gercekten hos gelıyormus heveslenıyorum aynı sınıfta aynı sırada oturdugum arkadasımın sınavı kazandıgını ve yerlestıgını duydugum an buruk bır sevınc oldu bende okuyabılırdım kendı ellerımle teptm herseyı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…