- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
bana dıyo bır kac ay cocuk olmasında ondan sonra olsun evlılıgın tadını cıkaralım saglık ocagına bu aralar gıtme ıhtımalımız var aslında araya sokabılırım bu sayede öğrenebılırımyerimseniben
yok öyle birsey kulakdan dolma sacma sapan seyler
dogum kontrol hapi en iyi korunma sekli
tam blmiyorum ama sanirim adetinin ilk bir kacinci gününde baslaniyor
evli olan arkadaslar daha iyi bilgilendirir seni
tabi aslinda bir kadin dogum uzmanina görünsen dahada iyi olur imkanin varsa
sen birde cocuk dogurursan etmediklerini birakmazlar sana bir an evvel önlemini al
bence en büyük dezavantajın kaynananla kalıyor olman. eğer tek kalıyor olsan gece geç gelmeler yada 4 gece boyunca nöbetler olmazdı. arkasında eşini güvenle bırakabileceği birisi olduğunu bildiği için çok rahat davranıyor olabilir. bide erkekler basit şeylerden hoşlanır ve çok ilgi bunaltır heleki evlilikte. bi süre ilgi gösterme bakalım ne olacak
bana dıyo bır kac ay cocuk olmasında ondan sonra olsun evlılıgın tadını cıkaralım saglık ocagına bu aralar gıtme ıhtımalımız var aslında araya sokabılırım bu sayede öğrenebılırımyerimseniben
hadi sen cahilsin küçüksün ama eşinindemi aklı yokta kaçırdı seni
ve seni dışarı bile çıkartmayan adama nasıl kaçtın be yavrum.
eşinin başında eğer babası olsa eminim oda böyle bişeye kalkışamazdı. ve 24 lü yaşlar erkeklerde biyolojik organla kafanın yer değiştirdiği zamanların doruk noktası heleki cinsel açıdan bağımlığı yada alışkanlığı varsa herşeyi yapabilir düşünmeden
esinin yasi kac?
ınsanların yasam tarzları farklı kacan bır abla vardı sordum pişmanmısın yok dıyo ıyıkıde kacmısım cok mutluyum baska bırıne soruyorum çok pişmanım dıyo farklı seyler...ben bunun böyle oldugunu kestirebiliyrdum sevgılıykende dısarı cok koymazdı ama ben dınlemezdım tartısırdık barısırdık sımdı öyle olmuyo cık bakalım cıkabılıyonmu göreyım senı hadı bı dene dercesıneklava:
ınsanların yasam tarzları farklı kacan bır abla vardı sordum pişmanmısın yok dıyo ıyıkıde kacmısım cok mutluyum baska bırıne soruyorum çok pişmanım dıyo farklı seyler...ben bunun böyle oldugunu kestirebiliyrdum sevgılıykende dısarı cok koymazdı ama ben dınlemezdım tartısırdık barısırdık sımdı öyle olmuyo cık bakalım cıkabılıyonmu göreyım senı hadı bı dene dercesıneklava:
Merve durum böyleyse eğer.. sakın ayrı ev diye diretme çünkü belliki eşin annesine düşkün ..Babada ölünce ona sarılmış....sonra eşinle sorun yaşarsın.. Kaynanan iyi biriymiş onunla anlaşamama gibi bir sorunun olmaz sanırım.. Eşinde daha çok yeni oda ilerde değişir inşallah..Mutluluklar dilerim merve...ablacım benımkını sana tarıf edeyım aslında maco evde onun lafı gecer karı ana sözune bakmaz ama bır ıs yapacak oldumu hem anneye danısır hem bana evden cıkarken sacını yapar parfumunu sıkar gunde 2 kere kıyafet degısır ama anneme karsı bır hatan olur yada annem hatalıysada sen onu uzersen karsında benı bulursun annesını babasından emanet olarak göruyo ya o herseyım gıbısınden sen dısarı cıkma sen parduso gıy sen makyaj etme kımse görmesın sen yuruyerek bır yere gıdemezsın arabayla ben bırakcam arabayla ben alcam bu tip biri boshayallersmile
oku oku ıyı dıyorsun da esimin tepesınemı cıkayım illada okuyacam ben dıye guzellıkle söyluyorum ıyı tarafından anlatmaya calısıyorumBirkaç ay çocuk yapmayacaksınız öyle mi..?
Biz sana oku diyoruz hiç o konulara yorum yok..?
yok d. kontrol hapı kullanırsam 3-4 yıl çocuk olmazmış bilgilerine sahipsin. tercih yap diyoruz o konularda tın tınnn ses gelmiyor..
Oku oku sana çok aşık uğruna aileni bıraktığın adama git ben okuyacağım de bakalım ne diyor.
yavrucum hala mı kocada aklın malum geceyi yaşadın adama kavuştun anasına köle oldun evden çıkamaz ezik bir tip oldun ananı babanı rezil ettin kendini rencide ettin..
yetmedi mi..?
ayy ruhum daralıyor sen gayet şirin şirin anlatıyorsun ..
çakal olduğunu aklın kesiyoda sonunun böyle olacağını kesmiyomu... her ne olursa olsun hiçkimse için aileni ayaklar altına altına almaya değmez. eğer eşin biraz akıllı ve çocuk olmasa "ben seni ailenden allahın emriyle ve evinden telli duvaklı çıkaracağım" derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?