canım hiç üzülme ,evlilik böyle bişey malesef ,artık sen onunsun ya ,biyere gidemessin ,evinin kadınısın .
canım hiç üzülme ,evlilik böyle bişey malesef ,artık sen onunsun ya ,biyere gidemessin ,evinin kadınısın ,birazda sanırım içe kapanık birisin ,ondan vazgeçemessin düşüncesi de var ,bence sen bir iş bulup çalış ,kendinin ayrı bir birey olduğunu ,sağlam karaktere sahip güçlü bir kadın olduğunu göster ,belki bu kıskançlıkla seni yalnız bırakmak istemeyecektir..
evlilik erkeğin kölesi olmaktır zaten
onun her dediğine boyun eğmektir
her dengesiz davranışının üstünü "kıskançlıktandır" deyip örtmektir
kadın erkeğin elinin kiridir. erlerinize sahip çıkın. kendinizi her kapana kısılmış hissettiğinizde bir çocuk yapın.
merve bak herkes senin için ne kadar üzüldü arada buraya gel topiğini takip et bizi de merakta bırakma
ay daral geldi bayılacağım.evliliğinde mutluluklar dilerim,inşallah mutlu olursun canım,fakat aklıma takılan, eşin ne iş yapıyor?haftanın 4 günü nasıl nöbet tutabildi.2010 senesi ve hala küçük yaşta evden kaçarak evlenen kızlar,hemde okuyan kızlar bunlar.o zaman ailelerde mi hata var bilemiyorum.hani derler ya''kız beşikte,çeyiz eşikte''biz annelerde kızlarımıza çeyiz yapıyoruz diye onları heveslendiriyormuyuz acaba?bi yerlerde bi hata var ama ne?
benımkı bugun nöbetten geldı sabah sbahın körunde basladım bırseyler söylemeye dıyo bırı senın aklını celmıs hayırdır dedım kımle görusuyorumkı celsın aklını basına al dıyo cıvıma karsılık verme dıyo evın içinde kaprili dolasmısım dıye kızdı annem bacım nasıl gıyorsa öyle gıyceksın dedı dedım namehram yok ne olacak ıstemıyorum okadar dedı yıne sınırlı bırsey söyleyemıyorum hemen terslıyo sımdı dısarı cıktı pcyı aldım ondan bugun gıremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?