• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lutfen bosanmak istemiyorum

serenayp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
30
4
1
45
Slm arkadaslar ben dort senelik evliyim bu benim ikinci evliligim ilk esim beni aldattigi icin ayrildim uzun bi sure evlilik dusunmedim sonrasinda universiteden tanidigim beni onceden beri seven esimle evlenme karari aldim oda ailesini zor ikna etti cunku o hic evlenmemisti evlendik sorin bundan sonra basladi iste esim o kadar ilgisizki bana karsi hep uyumak istiyo sadece para kazanmak icin yada kariyeri icin cabaliyo bwnim hissettillerim duygusalligim ona komik geliuo bende ilk esimden goremedigim mutlulugu sicakligi ilgiyi bu esimden bekliyorum hep ama yok yok yok defalarca konustum ama duzelen bisey yok onun yaninda kendimi kadin gibi hissetmiyorum sanki ayni evdevyasayan iki arkadas gibiyiz yatak odasida yok denecek kadar az hatta iyice bitti cocugumuzda var sirf herkes bana aileme laf soylemesin diye hep sustum bu ikinci evliligim diye bosanmak istemedim tekrardan cevremden akrabalardan laf duymamak icin ya napcam bilmiyorum bi erkek hic mi ihtiyac duymaz hic mi ozlemez bana karsi bi istegi yok kagayi yiyecdm ya bende mi bi sorun var ilk esim baskasiyla aldatti bdni bu desen yanima bile gelmek istemiyo gerci ilk gunden beri boyle evliligimizin ne yapmaliyim bilmiyorum cocugum icin evlimi kalmaliyim yada ayrilmalimiyim ailemin karsisina cikamiyorum kimseye anlatamiyorum tepki gorecem diyep yizden size sormak istedim yardim edin ne olur

4 senedir evlisiniz.
İlk günden beri böyle diyorsunuz.
Evlenmeden önce böyle değildi de sonradan mı değişti anlamadım.
Bu da sizi aldatıyor sanki.

Her kadın ilgi bekler.
Sen de bir hata olduğunu düşünmüyorum.
Ancak şaşırdığım şu.
Hiç evlilik yapmamış adam nasıl aşık ki ailesine direnerek seninle evleniyor.
En başından beri ilgisiz diyorsun.
Bunu yadırgadım doğrusu.

Keşke ilgisizlik sorununu çözmeden çocuk düşünmeseydin.

Sorun ne açık açık konuşmayı denedin mi?

Her kadın ilgi bekler.
Sen de bir hata olduğunu düşünmüyorum.
Ancak şaşırdığım şu.
Hiç evlilik yapmamış adam nasıl aşık ki ailesine direnerek seninle evleniyor.
En başından beri ilgisiz diyorsun.
Bunu yadırgadım doğrusu.

Keşke ilgisizlik sorununu çözmeden çocuk düşünmeseydin.

Sorun ne açık açık konuşmayı denedin mi?
Defalarca konustum ama herdefasında birseyin degismedigini gordum duzelir dedim ama olmadi hersey daha kotuye gitti

Iste bana herkes bunu soyleyecek boyle yargilayacak diye susmaliyim sanirim[/QUOTE
Ayrica niye susman gerekiyo milletin
nediyecegi umrunda olmasın bu senin hayatınHoppa

belki ilgisini çekmeye çalışmıyorsun
giyin süslen her kadın bekler ilgiyi ama sende
biraz gayret göstermiyorsun gibi geldi bana o yuzden
öyle yazdım ya degilse asla seni yargılayamam tatlım:KK5:

Harika bir baba.. insan olarak arkadas dost olarak mukemmel biri bu yuzden cabaliyorum bosanmamak icin direndim duzelir dedim

Harika bir babaysa yuvanda huzuru, mutluluğu yakalamak için elinden geleni yap elbette.
Çabalıyor musun ilişkinize heyecan katmak adına?
Eşini nasıl karşılarsın, sürprizler yapar mısın mesela?

Birlikte tatil planlayın, odada teknolojinin olmadığı bir otel olsun mesela.

Inanin herseyi yaptim hergun degisik kiyafetler giydim degisik yemekler yaptim ilgisni cekecek ne varsa baska bi erkek olsa benim yaptiklarim fazla bile gelebilir ama beceremiyorum sanirim bendemi bi eksik var bilmiyorum aslina bakilirsa cok guzel bir bayanim herkes oyle soyluyo en azindan ama beceriksizim sanirim becerdigim tek sey sevdiklerimi kendimden uzaklastirmak

Inanin herseyi yaptim hergun degisik kiyafetler giydim degisik yemekler yaptim ilgisni cekecek ne varsa baska bi erkek olsa benim yaptiklarim fazla bile gelebilir ama beceremiyorum sanirim bendemi bi eksik var bilmiyorum aslina bakilirsa cok guzel bir bayanim herkes oyle soyluyo en azindan ama beceriksizim sanirim becerdigim tek sey sevdiklerimi kendimden uzaklastirmak
Herseyide yapmissiniz
Yada şöyle soruyum cokmu üstüne düşüyorsunuz eşinizin.

Herseyide yapmissiniz
Yada şöyle soruyum cokmu üstüne düşüyorsunuz eşinizin.
neyin nekadarinin normal oldugunu bilmiyorum inanin sadece ben gercek bir es olmaya calisiyorum size soyle anlatayim bi aya yakin ayri kaldik ben ailemin yaninda kalmak zorunda kaldim yanima geldiginde bana sarildi biraz konustu ve uyudu bu bana garip geliyo bi erkek nasil bunu yapabilir inanamiyorum sasiyorum eger benim onun uyumasina sasirmam ustune fazla dusmek onu boğmak ise sanirim boguyorum

neyin nekadarinin normal oldugunu bilmiyorum inanin sadece ben gercek bir es olmaya calisiyorum size soyle anlatayim bi aya yakin ayri kaldik ben ailemin yaninda kalmak zorunda kaldim yanima geldiginde bana sarildi biraz konustu ve uyudu bu bana garip geliyo bi erkek nasil bunu yapabilir inanamiyorum sasiyorum eger benim onun uyumasina sasirmam ustune fazla dusmek onu boğmak ise sanirim boguyorum
Evet haklisiniz .sormuyormusunuz beni hic ozlemedinmi bunca zamandir ayri kaldik bu kadarcikmi ilgin diye .yada bileimiyorum bi anlam veremedim acikcasi o_O

Evet haklisiniz .sormuyormusunuz beni hic ozlemedinmi bunca zamandir ayri kaldik bu kadarcikmi ilgin diye .yada bileimiyorum bi anlam veremedim acikcasi o_O
Defalarca sordum defalarca konustum ozledim diyo hepsi bu donup uyuyo valla ne yapcam bilmiyorum bi erkek boyle olamaz benim bildigim kendisi o kadar iyi biriki insan olarak ailemin karsisina ciksam herkes beni suclar sorunlarimizI anlatsam muhafazakar bir ailem var utanirim anlatamam bu srkilde bir omur gecermi bilmiyorum kimseye anlatamamak eritiyo beni o yuzden burda derman aramak istedim tskler herkese

Slm arkadaslar ben dort senelik evliyim bu benim ikinci evliligim ilk esim beni aldattigi icin ayrildim uzun bi sure evlilik dusunmedim sonrasinda universiteden tanidigim beni onceden beri seven esimle evlenme karari aldim oda ailesini zor ikna etti cunku o hic evlenmemisti evlendik sorin bundan sonra basladi iste esim o kadar ilgisizki bana karsi hep uyumak istiyo sadece para kazanmak icin yada kariyeri icin cabaliyo bwnim hissettillerim duygusalligim ona komik geliuo bende ilk esimden goremedigim mutlulugu sicakligi ilgiyi bu esimden bekliyorum hep ama yok yok yok defalarca konustum ama duzelen bisey yok onun yaninda kendimi kadin gibi hissetmiyorum sanki ayni evdevyasayan iki arkadas gibiyiz yatak odasida yok denecek kadar az hatta iyice bitti cocugumuzda var sirf herkes bana aileme laf soylemesin diye hep sustum bu ikinci evliligim diye bosanmak istemedim tekrardan cevremden akrabalardan laf duymamak icin ya napcam bilmiyorum bi erkek hic mi ihtiyac duymaz hic mi ozlemez bana karsi bi istegi yok kagayi yiyecdm ya bende mi bi sorun var ilk esim baskasiyla aldatti bdni bu desen yanima bile gelmek istemiyo gerci ilk gunden beri boyle evliligimizin ne yapmaliyim bilmiyorum cocugum icin evlimi kalmaliyim yada ayrilmalimiyim ailemin karsisina cikamiyorum kimseye anlatamiyorum tepki gorecem diyep yizden size sormak istedim yardim edin ne olur
degişik suprizler falan yapsan ne bılıyım kendı kıyafetlerıne dıkkat etsen(daha cekiçi ) gibi şeyler

özel mi olacak biraz bilmiyorum ama bazı insanlar 'erkek ya da bayan ' pek cinselliği önemsemiyorlar. sizin eşinizde belki öyledir.

Back
X