Slm arkadaslar ben dort senelik evliyim bu benim ikinci evliligim ilk esim beni aldattigi icin ayrildim uzun bi sure evlilik dusunmedim sonrasinda universiteden tanidigim beni onceden beri seven esimle evlenme karari aldim oda ailesini zor ikna etti cunku o hic evlenmemisti evlendik sorin bundan sonra basladi iste esim o kadar ilgisizki bana karsi hep uyumak istiyo sadece para kazanmak icin yada kariyeri icin cabaliyo bwnim hissettillerim duygusalligim ona komik geliuo bende ilk esimden goremedigim mutlulugu sicakligi ilgiyi bu esimden bekliyorum hep ama yok yok yok defalarca konustum ama duzelen bisey yok onun yaninda kendimi kadin gibi hissetmiyorum sanki ayni evdevyasayan iki arkadas gibiyiz yatak odasida yok denecek kadar az hatta iyice bitti cocugumuzda var sirf herkes bana aileme laf soylemesin diye hep sustum bu ikinci evliligim diye bosanmak istemedim tekrardan cevremden akrabalardan laf duymamak icin ya napcam bilmiyorum bi erkek hic mi ihtiyac duymaz hic mi ozlemez bana karsi bi istegi yok kagayi yiyecdm ya bende mi bi sorun var ilk esim baskasiyla aldatti bdni bu desen yanima bile gelmek istemiyo gerci ilk gunden beri boyle evliligimizin ne yapmaliyim bilmiyorum cocugum icin evlimi kalmaliyim yada ayrilmalimiyim ailemin karsisina cikamiyorum kimseye anlatamiyorum tepki gorecem diyep yizden size sormak istedim yardim edin ne olur